Tedenski Lunin horoskop za obdobje 27.12.-2.1.22

Tedenski lunin horoskop

Tedenski Lunin horoskop za obdobje 27. decembra do 2. januarja 22

Predviden čas branja: 3 minutes

Ponedeljek z luno v tehtnici bo začinila energija Zadnjega krajca. Odlična motivacija, ki vas bo popeljala v končevanje in zaključevanje na vseh področjih. Končni rezultati pa bodo dvignili vašo samozavest. Všeč vam bo če boste dobro sprejeti, če vas bodo pohvalili in če boste v odnosih zaznavali iskreno ljubezen. Pripravljeni boste na spontanost, s katero se boste odlično znašli tudi v ljubezenskih odnosih. Ta vpliv prinaša soočenja in iskrenosti, zato je pravi čas, da se pogovorite o stvareh, s katerimi ste nezadovoljni. Tudi v torek skozi dan lahko pričakujete toplino v odnosih in prijazne komplimente, ki bodo božali vašo dušo. Razum boste malce odklopili, bodite pa pozorni na svoje notranje občutke, ki se bodo nizali.

V torek ob 22.16 uri se luna pomakne v znamenje škorpijona.

Težka in napeta energija se vas bo v sredo in četrtek na vsak način želela dotakniti in vas usmeriti k pogumnim podvigom. Strast, ljubezenski pripetljaji, zapletanja in manjši konflikti vas bodo popeljali v svoje energije, ki se jih boste težko ubranili. Zaradi vznemirjenosti, ki jo boste čutili, vam lahko besede prehitro uidejo z jezika. Tokrat zagotovo ne boste ostali neopaženi, saj se boste znali postaviti v ospredje. Naredite prvi korak v nekaj novega, postavite se zase, povejte, kar vam leži na duši. Vendar pa v ničemer ne pretiravajte saj ta vpliv razplamti temperament, naredi vas lahko nestrpne in netolerantne.

V petek, zadnji dan leta boste stopili z energijo lune v strelcu, zato bo prijetno in veselo, kjerkoli se boste nahajali.

Pripravljeni boste na spontanost, s katero se boste odlično znašli tudi v ljubezenskih odnosih. V kolikor bo kdo občutljiv, ga boste hitro znali nasmejati in spraviti v dobro voljo. Direktni, iskreni in prepričani v svoj prav se boste tudi v soboto večkrat znašli v besednem dvoboju, kjer pa bo seveda pomembno, kdo je zmagovalec.

V nedeljo prihaja Mlaj v znamenju kozoroga. Prebujena bodo čustva, prav tako tudi telo, ki bo hrepenelo po zdravi hrani in tekočini. Skozi dan se boste želeli sprostiti, vendar vam bodo misli polnile zadeve, ki vas čakajo v prihodnjem obdobju.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi NAJBOLJ STABILNI IN SREČNI LJUBEZENSKI PARI V 2022