Tedenski lunin horoskop

V ponedeljek vas bo objela nežna energija lune v znamenju rib. Zasanjani in notranje umirjeni se boste z veseljem poglobili v vsako stvar ali situacijo, ki se vam bo odvila. Ženske se bolj posvetite svojemu zdravju, še posebej ginekološkem področju. Naredite prvi korak v nekaj novega, postavite se zase, povejte, kar vam leži na duši.

Občutili boste bolj tople energije, ki bodo počasi pronicale v vašo podzavest.

Prijeten počitek in samota bo vaša rešitev na poti k boljšemu počutju. Vaše razpoloženje bo malce nihajoče, vendar se boste kljub temu znašli v pomembnih situacijah, saj bo vaša intuicija nenavadna.

blankV sredo ob 12.50 uri luna nadaljuje svojo pot v znamenju ovna.

Želeli boste novosti, s katerimi boste podkrepili obstoječe stanje. Prebujena bo močna želja po dogajanju in druženju, zato boste težko sami s sabo, raje se boste družili, kjer bo prišel do izraza tudi vaš humor. Razum bo polno zaposlen s pozitivnim razmišljanjem, zato izkoristite čas za direktne pogovore in rokovanje z novimi idejami.

V soboto se boste zbudili z vplivom lune v znamenju bika, zato vam bo najbolj ustrezal počitek.

Medsebojni odnosi bodo zadržani, saj se vam nepomembnih zadev ne bo zdelo smiselno poudarjati in razlagati. Začnete lahko z dieto ali s telovadnimi vajami, poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, kopel za telo, oblogo za lase, le tako boste čutili zadovoljstvo.  Skratka domače okolje bo tisto, ki vam nudi varnost, zavetje in dober notranji občutek. S kuhalnico boste zelo spretni tudi v nedeljo. Morda celo koga povabite na kosilo, saj se boste odlično izkazali.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020