Tedenski lunin horoskop prinaša premišljene odločitve

V ponedeljek se boste podali nežno in premišljeno. Zazrli se boste v preteklost, ki jo bo luna v znamenju raka počasi prinesla na plano. Ne zapletajte se v razne nesporazume, saj bi lahko zaradi napačnih besed skovali velike zamere. Ob 18.28 uri se luna pomakne v znamenje leva. Dobra energija bo tista, ki vas bo s pomočjo Zadnjega krajca popeljala v prijetne vzgibe.

Ne zaustavljajte se v torek pri malenkostih, raje se usmerite v nekaj večjega, bolj obetavnega. Poglobite se v vse, kar vas bo obkrožalo na realen zrel način, saj boste le tako ujeli pravo smernico, brez da bi zraven koga prizadeli.

blankV sredo ob 21.29 uri preide luna v znamenje device.

Red in disciplina vas bosta popeljala k pospravljanju, čiščenju in analiziranju podrobnosti. Z veseljem se boste lotili težjih nalog in se podali v dodatno izobraževanje. Mikali vas bodo tudi tisti podatki, ki so običajno skriti pod površjem. Četrtek bo delovno obarvan, motivacije bo dovolj, zbrane misli pa vas zagotovo vodijo v pravo smer. Denar bo pridobil večjo veljavo v vaših očeh in sedaj je pravi čas za nadgradnjo na tem področju.

V petek pozno zvečer prehajate s prehodom lune v znamenje tehtnice v lepši čas. Prijetna topla vibracija bo poglobila odnose in željo po biti ljubljen. Zapleti in dvomi se umikajo, prihaja povečana želja po ustvarjanju in branju. Pogovori bodo potekali gladko, nedelja pa bo več kot odličen dan za prijeten zmenek, še posebej zvečer, ko se bo luna začela sprehajati po znamenju prodornega škorpijona.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!