Tedenski Lunin horoskop za obdobje 2.8.-8.8.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 2. do 8. avgusta
Vas zanima vpliv Lune?

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 2. do 8. avgusta

V ponedeljkovo jutro se boste prebudili z vplivom lune v znamenju bika. Vztrajnost in motivacija vam bosta omogočili, da boste že zjutraj ogromno postorili ter poskrbeli, da bo vse na svojem mestu. Ob 10.46 uri preide luna v znamenje dvojčkov. Svet čustev bo zahteval od vas  razmislek in samodisciplino, kar ne bo najbolj enostavno, saj boste razpršeni in nesigurni vase. Kjerkoli se boste znašli, boste s prijetno klepetavostjo delovali zelo simpatično. Z lahkotno energijo boste tudi v torek razvijali svojo ustvarjalno žilico in se usmerjali k kreativnim podvigom.

Ljubezenske zadeve se vas bodo sicer dotaknile, vendar vas globlji pomen tokrat ne bo pritegnil.

blank

V sredo skozi dan pričakujte zmedene situacije, površnost in nejasne besede, ki vas lahko v negativnem smislu celo zbodejo. Pozno zvečer, ob 23.17 uri luna preide v nežnega raka, kjer deluje najbolj intenzivno. V četrtek in petek je priporočljiv obisk bližine vode, saj vas bo stik z njo prebudil z novo svežino in vas očistil nepotrebnih vzorcev ter dvomov. Na poslovnem in finančnem področju bodite bolj previdni, saj ne boste dovolj pogumni in samozavestni, da bi prepričljivo prišli do cilja.

Čustveno življenje bo  nežno in romantično obarvano, kar vam bo godilo.

Stik z zemljo, naravo in lepimi stvarmi vas bo popolnoma prerodil, zato si vzemite nekaj časa samo zase in preprosto uživajte. Določeni procesi napredka se lahko zaustavijo, vendar to skušajte sprejeti na ustrezen način. Zabava in sproščenost vas ne bosta najbolj zanimali, bolj boste hrepeneli po stiku s samim sabo.

Um bo v soboto in nedeljo, ko se bo luna nahajala v znamenju leva zelo hiter in bister, spomin in koordinacija tudi. Lažje kot običajno se boste s prijetnimi mislimi poglobili vase in v svoje trenutno življenje. V negativnem smislu se bosta v odnosih prepletali razdražljivost in napetost, še posebej s tistimi, ki so nam resnično blizu. Pretirana občutljivost ega pa lahko vodi tudi v kakšno zamero. Ustvarjalnost, glasba, ples, umetnost bodo v nedeljo, ko nastopi Mlaj najljubša opravila.

Pripravljeno za Sensa.si