Tedenski Lunin horoskop za obdobje 19.7.-25.7.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 19. do 25. julija
Vas zanima vpliv Lune?

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 19. do 25. julija

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v škorpijonu. Stvarem boste želeli priti do dna, ter dojeti smisel tega, kar vam je pomembno. Pojavi se lahko kakšno neznano dejstvo, ki ga boste želeli razvozlati. Delovali boste intenzivno, z veliko koncentracije in z močno voljo. Soočenja s težavami in ovirami bodo naporna, vendar prinašajo tudi kakšno pomembno lekcijo za prihodnost. Razburkano čustveno življenje se zaključi, ko se ob 23.08 uri luna zavihti v znamenje strelca.

V torek in sredo, ko boste zaznavali vpliv lune v strelcu postajate bolj lahkotni.

Ponosni boste na svoja dejanja, zato lahko v določenih situacijah pretiravate s samozavestjo. Želeli si boste spontanosti, predvsem pa tega, da vas nihče nikjer ne omejuje. Oteženo bo prilagajanje, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav. Dovolite tudi drugim do besede. Prihaja prava simpatična naglica, nestrpnost pa se bo odražala v komunikaciji. Borbenost vas lahko reši pred kakšnim večjim zapletom. S finančnim področjem se tokrat ne boste pretirano obremenjevali. Tako boste prepleteni z optimizmom, da ne boste imeli nobenega razloga za slabo voljo.

blank

Ne bodite presenečeni, če se boste v četrtek in petek, ko se bo luna nahajala v znamenju kozoroga nepričakovano srečali s tesnobo, depresijo, resnostjo ali pretirano varčnostjo.

Odgovornost in močna potreba po premišljenih korakih vas bosta vodili še posebej na zasebnem področju. Samokontrola in previdnost, pesimistično vzdušje in občutek izgube se vas bodo dotikali večkrat na dan, kljub temu, skušajte ostati nad gladino, tam kjer so svetle misli. Želodec in črevesje bosta občutljiva, zato se lahko pojavijo prebavne težave. Aktivno ukvarjanje s športom vas v teh dneh ne bo zanimalo preveč, iskali boste izgovore.

V soboto prihaja Polna luna v znamenju vodnarja, zato boste brskali po preteklosti in se na vsak način vračali k določenim situacijam, ki pa vam ne prinašajo nobene rešitve.

Težko se boste prilagodili in še težje boste sprejemali kritiko ali priznali svoje napake. Telefon vam bo neprestano zvonil, vendar ne boste imeli vedno energije za daljše pogovore, saj bo vaše počutje nihajoče. Nervoza in nejasen občutek krivde vam lahko pokvari kakšno srečanje.

Luna v vodnarju bo v nedeljo povzročila, da se boste počutili prerojeni, pripravljeni boste na nenavadne izzive, ki vam bodo polepšali trenutke, kjerkoli boste. Razum bo izredno aktiven in polno zaposlen s pozitivnim razmišljanjem. Izkoristite čas predvsem za umske dejavnosti in sproščeno spletno klepetanje, ki vas lahko popelje v nov zanimiv odnos.

Pripravljeno za Sensa.si