Tedenski Lunin horoskop za obdobje 17.5.-23.5.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 17. do 23. maja
Tedenski Lunin horoskop

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 17. do 23. maja

V ponedeljek stopate občutljivi in zaradi lune v znamenju raka še kako nežni. Razmišljali boste o notranjih preobrazbah in zmožnostih na področju čustev. Ne bodite presenečeni, če se vas bo kakšna opazka dotaknila bolj intenzivno kot običajno. Tudi braniti se tokrat ne boste sposobni. Ob 14.44 uri luna preide v znamenje leva, kar bo še posebej pozitivno vplivalo na rojene v ognjenih znamenjih. Prihaja več moči, poguma in pomembnih odločitev.

V torek in sredo se boste zaradi lune v levu odlično počutili.

Zaželeli si boste boljših pogojev, več spontanega dogajanja in predvsem tega, da vas cenijo. V kolikor boste zaznali nespoštovanje, boste to sposobni povedati na vse glas, brez zadržkov. Želeli boste izstopati in biti opaženi, zato se boste uredili bolj kot običajno. Prvi krajec vas bo zadrževal pred tem, da v kočljivi situaciji izbruhnete. Pozno zvečer prihaja bolj zadržano vzdušje, saj se luna seli v znamenje device.

blank

V četrtek in petek ko bo luna v devici boste bolj resni in odločni, še posebej na področju kariere in denarja.

Veliko vam bo pomenilo če boste uspeli v zadevah ki so težje izvedljive. Manjkalo bo le spontanosti, ki jo boste našli v krogu družine. V pogovore, ki vsebujejo noto občutljivosti se tokrat ne boste spuščali, želeli boste le konkretna dejstva. Zdravje in prehrana bosta področji, ki vas bosta še posebej zanimali.

V soboto in nedeljo se bo luna nahajala v znamenju tehtnice.

Približali se boste notranjemu svetu, z željo da zaužijete čim več topline in lepih energij. V domačem okolju se boste znali razveseliti in postoriti nekaj, kar vam bo izboljšalo notranji občutek. Ljubezenske zadeve se bodo odvijale v prijetni tišini, poglavitni bodo vsi čuti in dotiki, po katerih boste ves čas hrepeneli.

Pripravljeno za Sensa.si