Tedenski Lunin horoskop vam napoveduje energijo, ki bo zmedena in nestrpna

V ponedeljek se boste podali polni motivacije, saj vas bo luna v kozorogu vodila k novim ciljem in marljivemu delu. Vaše pozornosti ne bo tokrat zmotila nobena prijetna ali zabavna zadeva, saj boste konkretno usmerjeni v svoj napredek. Prihaja tudi nekaj hladnosti v odnosih, vendar se v konflikte zaradi umirjene zemeljske energije ne boste zapletali.

Pazite, da vas psihične obremenitve ne posrkajo vase, na poti k dosegu čim višjih ciljev. Ljubezen boste doživljali zelo ohlapno in nikar ne pričakujte, da vam bo kdo izpovedal svoja globoka čustva, saj bo na prvem mestu tokrat finančni in poslovni preboj.

V torek prihaja Lunin mrk, ki vas bo ponesel v nedorečene situacije. Pojavljal se bo občutek nezadovoljstva, še posebej na področju čustev, kjer ne boste prepričani, kaj si sploh želite. Telo bo hrepenelo po negi in gibanju, kar je lahko odlična sprostitev za napeto energijo, ki se ji boste težje izognili.

V sredo ob 11.19 uri luna preide v znamenje vodnarja, kar bo zelo pozitivno vplivalo na vaše počutje in dojemanje okolice.

Pripravljeni boste pomagati, svetovati in predvsem narediti nekaj novega in drugačnega. Energije bodo intenzivne, pomembno pa vam bo predvsem da vas opazijo in pohvalijo. Odzivali se boste malce agresivno, saj boste na vsak način želeli doseči, kar ste si zastavili.

V petek pozno zvečer prehaja luna v znamenje rib.

Prihaja več zasanjanosti, nežnosti in občutljivosti. Tokrat bo luna na prijazen način poudarila tisto, kar je pomembno, še posebej na osebnem področju. Z veseljem boste v soboto in nedeljo izražali svoje misli in dejanja, všeč vam bodo umirjeni pogovori, strmeli pa boste predvsem k skladnim odnosom. Zavedati se boste začeli globljega pomena vsega, kar vam prihaja na pot.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!