Tedenski lunin horoskop

V teden se boste podali hladni, zadržani, saj vas bo luna v devici potegnila v svet dela in obveznosti.

Misli bodo zelo zbrane, naloge pa rešene ob pravem času, in sicer bolj natančno kot ste predvidevali. Ta vpliv vam bo prinesel več motivacije, zagrizenosti za delo in možnost, da kljub zabavnemu delu dogajanja končate z vsemi pomembnimi projekti.

V sredo boste bolj umirjeni in prijetno razpoloženi, saj se luna pomakne v znamenje tehtnice.

blankMisli bodo obarvane s toplino, želje bodo nenavadne. Vaše delovanje bo zbrano in usmerjeno k tehtnim in diplomatskim rešitvam. Ljubezenski val vas bo objel z močno energijo, ki bo olajšala strahove in dvome v tej smeri, da boste začutili, da so spremembe tiste, ki vas vodijo naprej.

Z veseljem boste tudi na področju dela izražali svoje misli in dejanja, všeč vam bodo prijetni pogovori, strmeli pa boste predvsem k harmoniji v odnosih.

Pojavita se lahko zasanjanost in občutek nemoči, ki ga lahko premagate s konkretno zastavljenimi cilji. Lepota in razni kozmetični rituali bodo prva stvar, na katero boste pomislili in seveda si boste znali tudi vzeti čas.

V petek, na dan zaljubljenih prihaja strastna in divja energija lune v znamenju škorpijona.

Ljubezenski zmenki bodo čudoviti, upali si boste več kot običajno. Želeli se boste spretno spopadati z ovirami, ki se bodo pojavljale na vaši poti. Pripravljeni boste tudi na napredek. Lahkotno se tudi v soboto, ko prihaja vpliv Zadnjega krajca prepustite svoji pestri domišljiji, saj lahko z njeno pomočjo prikorakate do pomembnih spoznanj. Ljubezen bo tkala simpatično dogajanje in hrepenenje.

V nedeljo bo vse skupaj zelo zanimivo in igrivo, saj se luna pomakne v znamenje strelca.

Želja po potovanjih, širjenje obzorij, vse to vas bo vodilo do novih ugotovitev. Kregali se danes ne boste, raje se boste nasmehnili.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020