Partnerski odnos Alex Volasko in Saša Lešnjek

Saša, ki je rojena v znamenju leva je odprtega duha, dovzetna za nove ideje in izkušnje. Ima zelo dobro razvite komunikacijske sposobnosti, všečne ljudem, nasprotno od škorpijona Alexa, ki je bolj dramatičen in impresiven. Oddaja in usmerja svojo vplivno silo po volji, vsiljuje svojo nemirno energijo in inspiracije. Vse, kar počne, se mu zdi vredno in nujno. Preden se česa loti, se najprej prepriča o uspehu. Med njima se prepleta veliko erotičnega naboja. Vas zanima, kako se Alex Volasko ujame s Sašo?

Alexov Mars v znamenju škorpijona je v konjunkciji s Sašinim Marsom v škorpijonu, kar nakazuje, da imata oba močno izražen svoj jaz, vendar se znata v kočljivem trenutku tudi prilagoditi. Večkrat se med njima pojavi pravo tekmovanje, ki na koncu privabi maksimalno energijo. Ta vpliv lahko spodbudi pomembne dosežke obeh.

Alexov Mars v znamenju škorpijona tvori kvadrat z njenim Soncem v znamenju leva, kar prinaša v razmerje številne karakterne razlike, ki jih je skoraj nemogoče premagati. Prisotnost močne spolne energije v razmerju je intenzivna, vendar nobeden od njiju ne razume popolnoma, kako uravnotežiti to energijo. Med njima se prepletata zadržanost in odgovornost.

View this post on Instagram

Vikend odkrivanja kraških lepot ?❤️

A post shared by Alex Volasko (@alex.volasko) on

Alexov Pluton v znamenju škorpijona je v konjunkciji z njenim Marsom v škorpijonu, kar dodaja strast njunemu odnosu.

Njuna spolnost je intenzivna. Oba delujeta kot nekakšna regeneracijska sila. Pluton zna razčistiti preteklost, Mars pa je močno zavezan k prihodnosti. Karmični vzorci jima omogočajo, da se znebita svojih ran iz preteklosti in skupaj napredujeta v prihodnost. Preteklost se lahko sicer ponovno pojavi, vendar jo v njunem razmerju nadomestijo nova, sveža in vznemirljiva pričakovanja.

Alexovo Sonce je v kvadratu s Sašinim Uranom v vodnarju.

Možne so številne spremembe v smeri odnosa, ki pogosto prihajajo nepredvidljivo in brez očitnega razloga. Privlačnost, ki je prisotna na začetku odnosa, pogosto povzroči pričakovanje prevelike vznemirjenosti. Alex mora spoznati, da Saša morda ne premore toliko natančnosti in temeljitosti kot on.

Alexova Venera v znamenju tehtnice je v trikotniku s Sašinim Neptunom v vodnarju, kar nakazuje na zelo močno privlačnost, imata podoben okus za glasbo, umetnost in vse, kar mehča in pomirja njune čute. Saša se uči o svojih lastnih ustvarjalnih sposobnostih skozi lepoto in harmonijo odnosa. Alex se ob njej počuti udobno, ter večkrat pokaže sočutje, ljubezen in sentimentalnost. To je ljubeč in harmoničen odnos.

Alex Volasko ima Jupiter v znamenju device tvori trikotnik s Sašinim Saturnom v biku.

Med njima se s tem vplivom pojavlja zanimivo dopolnjevanje. Če Jupiter zagotovi vizijo in Saturn ustvari strukturo, lahko zgradita odnos, ki je zelo stabilen. Na osebni ravni Alexov optimizem omogoča, da bi bila Saša žalostna ali razočarana, Saša pa poskrbi, da njegove ideje temeljijo na zdravem razumu.

Ujemanje Alex Volasko in Saša Lešnjek

Alexov Saturn v vodnarju je v kvadratu z njenim Jupitrom v biku. Saturn meni, da je Jupiter nepraktičen, medtem ko Jupiter verjame, da je Saturn slep, preveč odvisen od njihovega statusa in pravil. Toda v resnici naj bi ta težja kombinacija pomagali obema razumeti, da je ustvarjanje ravnotežja zelo pomembno. Imata tisto nekaj, kar lahko ponudita drug drugemu, vendar se lahko občasno v njunem razmerju pojavijo globoko zakoreninjena prepričanja in vrednote.

Alexov Merkur v strelcu je v konjunkciji s Sašinim Plutonom v strelcu.

S tem vplivom se zavestni um Alexa sooča z nezavedno energijo Plutona. Njun odnos gradita na podlagi dojemanja življenja in globine. Saša spodbuja njegove ideje, misli ter zanimanje za učenje, njo pa podpira njegova stalna transformacija.

Alexov Neptun v kozorogu je v sekstilu s Sašinim Marsom v škorpijonu. Tukaj se ego in motivacija Marsa dopolnjujeta z navdihujočimi sanjami Neptuna, ki dodaja barvo in teksturo vsemu, kar Saša počne in ji pomaga, da izboljša vtis o sebi. Alex ji lahko pokaže kako aktivirati sanje in ustvariti smiselno realnost. V razmerju je prisoten zanimiv občutek seksualnega magnetizma.

Alexov Saturn v vodnarju tvori konjunkcijo s Sašinim Neptunom v vodnarju. Eden od njiju se približuje stvarem s pragmatičnega, materialističnega in logičnega vidika, drugi pa je navdihnjen z nečim idealističnim, duhovnim in mističnim. Zdi se, kot da je Alex tisti, ki ima vizijo nečesa čudovitega, Saša pa je graditelj, ki ima sredstva, potrebna za realizacijo projekta. Če so njune ideje in sposobnosti povezane, bo odnos poln harmonije, razumevanja in sodelovanja.

Pripravljeno za Govori.se

Preverite sinastrijo svojega odnosa.