Sinastrija ljubezenskega odnosa Saške Lendero in Mihe Hercoga

Saška Lendero in Miha Hercog – Romantična Saška in komunikativen Miha imata veliko skupnega. Sta vsestranska, šarmantna in živahna sopotnika v igri ljubezni. V njunem odnosu ne bo manjkalo zanimivih tem za pogovor in znala se bosta uskladiti v še tako zahtevni situaciji.

Njegov Mars v biku je v kvadratu s Saškinim Soncem v levu, kar nakazuje, da prevladujejo moške energije, moški ego pa je okrepljen z ženskim duhom sodelovanja. Vodi ju močna energija, in odlično se znata identificirati z njo. Ponos, dosežek in sposobnost obvladovanja težkih situacij dajejo razmerju odlične priložnosti.

Miha poudarja Saškino moč, ponos in ovire, ki jih sama morda ne bi premagala. Med njima je močno povečana spolna privlačnost, ves čas sta skupaj aktivna, morebitni ogenj v strehi pa se hitro pogasi.

Mihovo Sonce v dvojčkih je v kvadratu s Saškino Venero v devici, kar jima prinaša zadovoljstvo in srečo, vendar morata biti previdna, da ohranjata razigranost, saj se lahko v nasprotnem primeru pojavi dolgčas. Njun odnos prinaša tako materialno kot duhovno bogastvo, ker sta osredotočena na sodelovanje.

Eden izmed njiju je v vlogi zaščitnika in zagovornika, odgovorne osebe, ki skrbi za vse, medtem ko je drug skladen in posvečen celotni družini. Mihov sijaj in Saškina ljubezen, ki jo simbolizira Venera, se združita in ustvarjata med njima občutek harmonije.

Skupaj se usmerjata k iskanju življenjskih odgovorov, kar še dodatno utrjuje njuno razmerje.

[Sinastrija ljubezenskega odnosa] govori o tem, da sta njuni Sonci v sekstilu, kar jima prinaša tempo sodelovanja in harmonije ter omogoča, da doživita občutek izpopolnjenosti in optimizma. Lahko doživita tudi materialno in duhovno bogastvo ter neskončno srečo, saj jima način življenja prinaša dodatne priložnosti za napredek.

Dopolnjujeta drug drugega in se spodbujata, kar je trden temelj za razmerje. Poudarjeni sta toplina in privlačnost. Prilagoditi znata svoje življenjske cilje, saj imata podoben temperament, kar je podlaga za trajno povezavo in harmonično partnerstvo.

Saška Lendero in Miha Hercog – Večkrat imata hkrati enake občutke, kar bi morala to izkoristiti za skupni napredek.

Sinastrija ljubezenskega odnosa Saška Lendero Miha Hercog
Saška Lendero Miha Hercog ljubezensko ujemanje

Mihova Venera tvori trikotnik z njeno Venero, kar ustvarja združljivost v razmerju, prinaša vrednote in usklajenost. Med njima se prepleta čudovit občutek lahkotnosti in udobja. Prisotna je romantika, znata sodelovati, ne da bi zašla v preveč agresiven ali preveč pasiven, preveč intimen ali preveč brezoseben odnos.

Zelo dober vpliv za uspešno razmerje.

Veliko ljubezni, radosti, razumevanja, skratka vse kar je potrebno za pravo sožitje ljubezni v njunem srcu. Mihovo Sonce v dvojčkih je v trikotniku z njenim Jupitrom v vodnarju, kar prinaša razpršenost energije, ki krepi in širi njune izkušnje. Eden izmed njiju je osredotočen na pripadnost, medtem ko drug večkrat želi popolno svobodo. Vodi ju občutek, da morata trdno ohranjati določene elemente v razmerju. Pomembno je, da eden izmed njiju razume želje partnerja, ki želi vlagati energijo v svoje izobraževanje, kar je odskočna deska za napredek razmerja.

Skupaj sta prav zaželena v vsaki družbi, saj širita pozitivno, radostno energijo ter iskrenost skupnega življenja.

Njegov Merkur v dvojčkih je v sekstilu z njenim Soncem v levu, kar izboljšuje mentalno zavest in ustvarja odnos, ki temelji na odlični komunikaciji.

V njunem odnosu je Miha najbolj cenjen zaradi njegove sposobnosti, da izrazi svoje ideje ter jih tudi uresniči. Vedno znova odkrivata, da so njune ideje sprejete in spodbujane zaradi optimizma, ki ga izžarevata oba. Ta pozicija je vodilo za trden odnos, saj v partnerju podzavestno želita imeti občutek varnosti in pripadnosti.

Mihov Uran v škorpijonu tvori kvadrat z njenim soncem v levu, kar nakazuje, da prinašata drug drugemu nove razsežnosti, ki jih znata medsebojno razkrivati in si zaupati. Ta vpliv zagotavlja vznemirjenje, ki ga močno potrebujeta v svojem življenju, zato lahko postaneta vir navdiha drug za drugega. Odnos je zanimiv in napreden, saj se lahko oba spreminjata in rasteta skupaj.

blankMihov Neptun v strelcu je v kvadratu z njeno Venero, kar nakazuje ugodno pozicijo za druženje in deljenje podobnih okusov za umetnost.

Njuno življenje je večkrat obravnavo s polno mero fantazije. Razmerje se ves čas razvija in vključuje duhovno povezavo. Ovire premagujeta predvsem s potrpežljivostjo in intenzivno medsebojno komunikacijo.

Njegov Mars v biku je v kvadratu z njenim Jupitrom v vodnarju, kar nakazuje, da sta enostavno srečen par. Odlično se dopolnjujeta in nadgrajujeta drug drugega v smeri dobrega razumevanja. Doživljata ekspanzijo svojih energij, še posebej na področju spolnosti. Z romantičnim pristopom se nagibata k samoumevnemu delovanju in si pogosto privoščita užitek, povezan s skritimi željami.

Članek je bil objavljen Govori.se/Astro