SINASTRIJA LJUBEZENSKEGA ODNOSA

Veliko ljudi goji zmotno prepričanje, da se ujemanje dveh oseb v astrologiji osredotoča na sončno znamenje, v smeri pridobivanja informacij o združljivosti dveh oseb. Potrebno je proučiti globino odnosa, to je sinastrija, ne samo površinske dejavnike, ko želimo ugotoviti potencial razmerja iz astrološkega vidika.

Sinastrija ujemanja dveh oseb

Sinastrija upošteva natalni karti obeh oseb za določitev področja moči in slabosti v odnosu. Sinastrija je dragoceno orodje za tiste, ki želijo preučiti svoj odnos z drugo osebo na podlagi astroloških vplivov. Predstavlja umetnost odnosa astrologije. Sinastrija je fascinantna študija o tem, kako dve osebi medsebojno komunicirata, delujeta in se ujameta.

Medsebojno delovanje je tako kompleksno in edinstveno kot lastnosti posameznika. Pri sinastriji se proučuje interakcija med obema rojstnima kartama, kar omogoča natančen pregled združljivosti. S pomočjo sinastrije lahko odkrijte slabosti in prednosti v vašem odnosu.

Sinastrija in interakcije

Vsaka medsebojna interakcija med Soncem, Luno, Ascendentom, Venero, Marsom in drugimi planeti ustvarja močno privlačnost med dvema osebama. Vplivi med Venero in Marsom opisujejo stopnjo spolne privlačnosti. Medtem ko določeni vplivi predstavljajo ovire in izzive v odnosu.

Napeti vplivi, kot so kvadrat ali opozicija, lahko obremenjujejo odnos in preprečujejo, da bi se dve osebi medsebojno povezovali na intimni ravni. Harmonični vplivi, sekstil in trikotnik omogočajo enostavno in udobno interakcijo, s to pozicijo imata dve osebi običajno dovolj skupnega, da ohranita stabilen odnos in sta sposobna oblikovati globoko, čustveno vez. Pri sinastriji odnosa so planeti v 1., 5., 7. in 8. hiši najpomembnejši, ker imajo te hiše nalogo, da se ukvarjajo z razmerji.

Primeri sinastrije slavnih osebnosti

Vas zanima, kako se ujamejo znane osebnosti? Preverite!

Severina sinastrija
Severina in Dejan Bojič
Luka Dončić sinastrija
Luka Dončić in Anamarija Goltes
Saška Lendero sinastrija
Saška Lendero in Miha Hercog
Zoran Predin in Barbara
Zoran Predin in Barbara
Damijan Murko in Maja
Damijan Murko in Maja
Natalija Verboten in Dejan
Natalija Verboten in Dejan