NATALIJA VERBOTEN IN DEJAN TER NJUNO UJEMANJE

Dejan, ki je rojen v znamenju device v partnerstvu s strelko Natalijo prinaša različne poglede na odnos, kljub ogromni razliki je lahko  spolna privlačnost Natalija Verboten in Dejan močna.

Natalija orje ledino, raziskuje neznano, medtem ko Dejan raje analizira in se izraža. Za obe intelektualni znamenji sta komunikacija in medsebojno razumevanje še toliko bolj pomembna, saj se njuna zveza zelo počasi ohlaja. Kot prijatelja ali ljubimca delujeta usklajeno. Dinamičen in potencialno produktiven odnos je lahko tudi zelo napet in terja veliko Natalijine strpnosti.

Njegov Mars v raku tvori opozicijo z njeno Venero v vodnarju, kar nakazuje na povečano spolno privlačnost, vendar vpliva tudi na način, na katerega oba partnerja simbolično doživljata arhetipske razlike med spoloma. Natalija vidi individualistično stran Dejana, ki potrebuje dodatno pozornost. Ta vpliv nosi s sabo večkratne nesporazume, tudi če imata oba dobre namere.

Dejanova Venera v tehtnici tvori sekstil z njenim Marsom v strelcu, kar je eden izmed najbolj zanimivih vplivov. Dejan čuti svojo podzavestno povezavo z žensko vlogo, medtem ko se Natalija odlično podzavestno identificira s svojo moško energijo. V tem primeru so njune vloge usklajene, saj se oba pozitivno odzivata. Spolna privlačnost morda ni tako izrazita. Natalija je bolj energična in obstaja nekaj napetosti, ki lahko otežijo vzpostaviti in vzdrževati trajno in dolgotrajno razmerje.

blankNjegovo Sonce v devici tvori trikotnik z njenim Merkurjem v kozorogu, kar nakazuje, da je prisotno ozračje razumevanja in vzajemnega interesa. Dejan lahko deli svoje ideje z Natalijo, ona pa jih lahko pretvori v besede in dejanja. Njun ključ za razumevanje je medsebojno sodelovanje. Natalija je s strani Dejana občudovana zaradi njene velike sposobnosti razumevanja. Njena mentalna budnost je sredstvo, ki ji pomaga razumeti Dejanovo podzavest.

Njegov Merkur v devici je v kvadratu z njenim Soncem v strelcu nakazuje, da Natalija podzavestno vidi Dejana kot podobo brata. Po poroki se lahko zgodi napetost, ki jo je težko rešiti, in lahko povzroči pomanjkanje čustvenega zadovoljstva, zato se morata znati soočati tudi z razočaranjem. Vendar pa ta vpliv prinaša veliko zanimivih idej in ustvarja veliko energije, tudi ko razmerje ni povsem popolno.

Natalija Verboten in povezava z Dejanom

Njegova Venera v tehtnici je v konjunkciji z njenim Plutonom v tehtnici. Ta vpliv pomaga Dejanu, da se identificira z Natalijino podzavestjo in se preobrazi v novo, boljšo vlogo. Natalija je dejansko njegova senca in razlogi za njene nestabilne reakcije in intenzivna čustva so pogosto skriti. Vendar pa se sčasoma intenzivnost poglablja in občutki povzročajo mistično vez med njima. To razmerje je v glavnem povezano s preobrazbo.

Njegov Merkur v devici tvori trikotnik z njenim Jupitrom v biku, kar nakazuje, da se Dejanov um poveže z višjim umom Natalije, da bi ustvaril boljšo raven harmoničnega razumevanja. Ona ga lahko velikodušno neguje z idejami, ki jih lahko zlahka prebere, s tem zadovolji širitev svoje zavesti. Istočasno ji zagotavlja sredstva za samo izražanje. Ta vpliv vodi do duhovne rasti obeh.

Njegov Jupiter v tehtnici tvori kvadrat z njenim Merkurjem v kozorogu, kar povzroča komunikacijske težave, ki pa jih ni težko premagati. Natalija se zanaša na Dejana v odnosu do iskanja najvišje resnice, vendar lahko ugotovi, da se njegov koncept resnice ne strinja z njenim pogledom. Odgovori dajejo svoje vidike resnice, ki nimajo resnične koristi za napredek njenih misli.

Njegov Saturn v tehtnici je v kvadratu z njenim Merkurjem v kozorogu, kar nakazuje, da Natalija podzavestno obravnava Dejana kot simbol domnevnega očeta, ki obvladuje njeno potrebo po izražanju. Doseg popolne harmonije je otežen, ker ima odnos globoko v sebi skrito notranjo odvisnost.

Njegov Saturn v tehtnici je v konjunkciji z njenim Plutonom v tehtnici, kar nakazuje na poslovno povezavo. Lahko se podpirata v karieri ali kot posameznika. Saturn bo odgovoren za organizacijsko stran, medtem ko bo Pluton zagotovil aktiven trud in potreben vpogled. Skupaj delujeta kot impresiven par, ki pušča močan vtis v vsaki skupini. Nujno zanju je ohraniti nadzor nad močno energijsko povezavo.

Članek je bil objavljen Govori.se/Astro

Vas zanima sinastrija odnosa s partnerjem?