Zoran Predin in Barbara ter sinastrija njunega ljubezenskega odnosa

Zoran Predin in Barbara sta rojena v znamenju dvojčkov, zato imata že na prvi pogled veliko skupnega. Ležerno in neodvisno, enostavno delujeta povezano, tudi v postelji.

Med njima ljubosumje ne predstavlja težav, čeprav se lahko pojavijo nevihte zaradi spogledovanja, spletk in občasnih norosti. Briljantni Merkur prebuja njun talent za komunikacijo in govor. Skupno ju zanimajo nove stvari, vsak od njiju pa doprinese sveže ideje in s tem spodbuja povezanost. Njuna vrlina je tudi ta, da o svojih željah in potrebah govorita na glas.

Pripravljena sta si deliti in uresničevati želje ter prisluhniti.

Zoranovo Sonce v dvojčkih tvori konjunkcijo z njeno Venero v dvojčkih. Ta vpliv nakazuje naravno toplino in pozornost v njunem odnosu. Ta odnos je podoben skrbnemu razmerju med očetom in hčerko. Njegov sijaj in njena ljubezen, ki jo simbolizira Venera, se združita in ustvarjata med njima občutek harmonije.

Zoran Predin ima Sonce v konjunkciji z Barbarinim Soncem, kar ustvarja toplino in privlačnost med njima. Prisotna je močna težnja k tekmovanju, ki lahko razkrije najboljše plati obeh posameznikov. Če imata svoje težave, obstajajo ovire pri doseganju ravnotežja v odnosu. Morda imata hkrati enake občutke, ker sta tako podobna.

blankNjegovo Sonce tvori konjunkcijo z njenim Merkurjem v dvojčkih, kar izboljšuje mentalno zavest in ustvarja odnos, ki temelji na odlični komunikaciji. V tem odnosu je Barbara najbolj cenjena zaradi njene sposobnosti, da izrazi svoje ideje ter jih tudi uresniči.

Tako kot je Sonce središče sončnega sistema, je Barbara središče tega razmerja. Vedno znova odkriva, da so njene ideje sprejete in spodbujane zaradi optimizma, ki ga izžareva Zoran.

Njegova Venera v biku tvori trikotnik z njenim Plutonom v devici, kar Barbari prinaša prevladujočo vlogo. Zoran se lahko počuti ogrožen, ker se boji, da se bo spustil v podrejeno vlogo. Veliko se lahko nauči od nje, ker jo ceni, ne samo zaradi njenih spolnosti, temveč tudi zaradi njenega duševnega potenciala. Spodbudila ga bo toplino in optimizmom, kar bo pomagalo razviti njegov um do še višje točke.

Zoran Predin ima Pluton v devici v sekstilu z njeno Venero v dvojčkih, kar nakazuje, da Zoranova toplota dopolnjuje njeno moč. On njo spodbuja, da spremeni svojo osebnost na boljše in da se iz notranjih strahov vzpenja po svoji lestvici. Majhne spremembe v njunem življenju povzročajo znatno rast obeh. Ko se premikata drug proti drugemu, se zavedata moči svoje ljubezni.

Kvadrat med njegovim Plutonom in njenim Marsom v dvojčkih nakazuje njuno borbo za oblast.

Zoran je lahko trmast, če smatra, da njegove skrite potrebe niso izpolnjene. Intenzivna seksualnost se lahko uporabi za reševanje nezdružljivosti. Zavedata se, da bosta doživela preobrazbo, ko se bosta zavedala svojih globokih občutkov.

Njuna Merkurja v dvojčkih tvorita konjunkcijo, kar nakazuje da razmišljata na zelo podoben način. Vendar se morata oba izražati in to lahko sčasoma ustvari odnos, ki je poln razumevanja. Lahko ju primerjamo z dvema otrokoma, ki se igrata. S svojimi idejami in zaznavanjem drug drugega lahko skozi življenje delita razumevanje, modrost in napredek.

Njegov Saturn v strelcu tvori opozicijo z njenim Merkurjem, zato mora Barbara večkrat poiskati moč za premagovanje bremen odgovornosti in tradicionalnih opravil, ki se ji zdijo obremenjujoča. Včasih ne more sprejeti Zorana kot osebo, ki ve, kaj je dobro za njo in kaj ni, ker se počuti, da ji omejuje njene miselne vzorce. Čeprav ta vpliv povzroča težave v odnosu, lahko simbolizira močno in trajno partnerstvo.

Članek je bil objavljen: Govori.se/Astro

Vas zanima, kako se ujamete z ljubljeno osebo?