Kaj je vašemu znamenju bolj pisano na kožo? Resna veza ali avantura?

Določeni ljudje si brez resnega razmerja ne predstavljajo svojega življenja, saj imajo občutek, da jih partnerstvo odlično dopolnjuje. Ti ljudje se običajno, tudi če se jim pojavi izjemna priložnost ne spuščajo v avanture, morda jih celo obsojajo. Drugi posamezniki pa želijo živeti svobodno, spontano življenje, ter biti gospodar svojih misli in časa, zato raje izbirajo avanture, ki jih vsekakor energetsko dvignejo, ti ljudje se resnega razmerja običajno bojijo. Kaj pa bi izbralo vaše znamenje, resna veza ali avantura?

OVEN

Oven živi življenje s polno paro in avanturam se zaradi svojega povečanega entuzijazma težko izogne. Hrepeni po varnosti in udobju resnega razmerja, vendar napetosti, prevelikih razlik ali lenega partnerja ne bo dolgo prenašal, ampak se bo raje zavihtel v kakšno avanturo, najraje z nekom, ki ga pozna in se že dolgo spogleduje, ter čaka na izjemno priložnost.

BIK

Odkriti želite, kaj partnerja veseli, poiskati skupne interese, spoznati njegove hobije, vedeti, zakaj se ponoči zbuja in o čem razmišlja. Tudi kakšen prisrčen otroški spomin ali nezgodica vas zanima, zato hrepenite po resnem, trdnem razmerju. Avanture vam niso pisane na kožo, saj ustvarjajo prevelik kaos v vašem skladnem in varnem življenju.

Resna veza ali avantura
Resna veza ali avantura

DVOJČKA

Dvojčki ste neodločni, spretni v besedah in ne najbolj zvesti, zato bi, če bi lahko izbirali, zagotovo raje izbrali življenje s številnimi avanturami, bežnimi, strastnimi in drugačnimi. V razmerju se s težavo prilagodite, še težje pa se odrečete vsem stikom v svojem telefonu in na omrežjih, kar je za vas, če ste v resnem razmerju največkrat velik kamen spotike.

Preberite tudi NAJBOLJŠA PRIJATELJICA IN NJEN ASTRO PROFIL

RAK

Resda je spolnost eden od ključnih dejavnikov, ki vplivajo na dolžino razmerja, a nikakor ni edina pomembna sestavina zveze, česar se raki še kako dobro zavedate, saj hrepenite po varnosti, pripadnosti in harmoniji, torej ste ustvarjeni za resno razmerje. V avanture se raje ne spuščate, saj se preveč bojite razočaranja in nedorečenega odnosa.

LEV

Ko je vaša romanca še sveža in vznemirljiva, pazite na vsak korak in na prvo mesto postavljate druge stvari, kot kasneje, ko razmerje postane resno. Občutek utesnjenosti vam večkrat pokvari ustaljeno rutino in vas prepriča, da potrebujete avanture, saj se živi le enkrat. Že misel na nekaj drugačnega vam požene kri po žilah, zato resna razmerja niso vaša prioriteta.

Resna veza ali avantura?

DEVICA

Izbirate resna razmerja, vendar le takrat, ko vam izbira popolnoma ustreza. Sprašujete se, ali ljubljena oseba živi zdravo, ali ima v življenju red in disciplino, ali redno plačuje račune. Ko dobite pozitiven odgovor ostajate v varnem zavetju resnega razmerja. Ko ste samski, raje prijateljujete, kot da bi se brezglavo intimno zapletali, saj ste prepričani da je to slaba popotnica za nova poznanstva.

Preberite tudi OSEBNA RAST KLJUČ DO NAPREDKA

TEHTNICA

Vi zagotovo raje izberete resno vezo, saj ste radi pripadni, zadovoljni in umirjeni. Dobro poznate partnerjevo obsedenost z izbiro hrane, ter da ne prenaša gaziranih pijač, saj vas, ko ste v razmerju ljubljena oseba resnično zanima. Znate se predati in enako pričakujete tudi od nasprotne strani. Za avanture ste preveč premišljeni, še posebej za tiste skrivne.

Resna veza ali avantura

ŠKORPIJON

Takoj ko se zbudite, še niste povsem pripravljeni partnerju razkriti svoje jutranje podobe, zato se po vroči avanturi, ki vam je popolnoma pisana na kožo radi umaknete v svoj svet. O resnem razmerju sicer sanjarite, vendar je za vas tako težko se popolnoma prilagoditi, opustiti svoje rituale in dovoliti nekomu, da stopi v vaš skrivnosten, intimen svet.

Resna veza ali avantura?

STRELEC

Rutina je za vas kot dolgčas, a vendarle nekakšne red le mora biti, če želite negovati resno razmerje. Uživate v svojih hobijih in se hitro znajdete v kakšni prijetni avanturi, ki jo seveda zaznavate spontano. V resno razmerje vas je težko prepričati, edina možnost je da se zaljubite v sebi enako osebo, ki ima prav tako rada svobodo in svoja prepričanja.

Preberite tudi PREPREČITE KONFLIKTE V LJUBEZENSKEM RAZMERJU

KOZOROG

Bolj vam ustreza druženje v stanovanju, saj lahko ostanete v razvlečeni majici, ki jo nosite le doma in se svoji ljubljeni osebi prepustite, takšni kot ste, kar vsekakor nakazuje, da imate radi resno razmerje in vajino udobje. Avanture so za vas nekaj nenavadnega, praktično neizvedljivega, zato se jim raje izogibate. Če se ujamete vanje, nastopi nezadovoljstvo.

VODNAR

Vas zanima predvsem, če ljubljena oseba vzdržuje redne stike z družino in prijatelji in, ali je družabna oseba, ki ji prijatelji v življenju pomenijo pomembno oporo. S takšno osebo si predstavljate resno razmerje, vendar boste kljub temu želeli ohraniti vsa prijateljstva in včasih boste ljubljeni osebi težko razložili, da vas vse te simpatične osebe s katerimi se družite fizično ne privlačijo. Potrebujete komplimente, vendar se brezglavo ne zapletate.

RIBI

Ko ste v resnem razmerju, ki vam je seveda pisano na kožo, svojega partnerja poznate zelo dobro in približno veste, kaj si želi in kaj čuti. Vajini pogovori se vrtijo okrog spiska za trgovino in opravil, ki jih morata narediti doma, zelo sta povezana in avantura je zadnja stvar, na katero bi pomislili. Torej, resna razmerja so vaši čutni duši veliko bolj pisana na kožo.

Preberite tudi ZAPUSTIL TE JE: S.O.S. ZA TVOJE ZNAMENJE