Ljubezenski horoskop za mesec februar

Začetek februarja bo polepšala Venera v znamenju rib, ki prinaša nežne vibracije, toplino v odnosih in poglobitve. 7. februarja se bo čustveno področje začelo odvijati v bolj divji smeri, saj Venera prehaja v znamenje ovna. Lažje se boste soočali, pogovorili in si vzeli kar vam pripada. Drznost in pogumen pristop bosta rešila tudi najbolj sramežljive. Preverite ljubezenski horoskop za mesec februar, morda vam bo v odnosih lažje.

Preverite kako se ujamete s svojo ljubljeno osebo.

OVEN

V februar boste stopili polni pričakovanj. Po vseh napornih trenutkih, ki ste jih preživljali na ljubezenskem področju je prišel čas, da se tudi vam zgodi kaj lepega. Z mislimi se boste ves čas vračali k nekomu, ki ga še niste pozabili. Kar zadeva reševanje težav, boste občutili v sredini februarja, ko vam bo naklonjena Venera, nov val strasti. Pred vami je uspešen konec meseca, pomembno bo tudi, da ostanete osredotočeni na to, kar počnete. Naklonjena vam bo oseba, ki jo po tihem opazujete že dlje časa. Skozi pogovor boste v zadnjih dneh februarja spoznali, kaj bo potrebno še spremeniti.

BIK

V prvi polovici februarja boste kljub ugodnim vibracijam Sonca v vodnarju malce bolj napeti. Zmanjkuje vam izgovorov, saj določeno situacijo ljubljena oseba razume drugače kot je v resnici. Obstoječim obveznostim boste sredi meseca, ko boste postavili čustvene zadeve malce na stran, dodali nove in na delovnem področju našli izziv. Konec meseca si boste s prijatelji privoščili izlet ali zabavo, ki bo najbolj namenjena samskim, saj boste blesteli in s tem na enostaven način očarali prijetno osebo nasprotnega spola.

Ljubezenski horoskop za mesec februar

DVOJČKA

Poskrbite v prvi polovici februarja, ko s Soncem v vodnarju prihajajo odlične priložnosti za svoje osebno počutje. Odklopite se in poskusite narediti nekaj zase, ker zahtevnega in obremenilnega tempa ne boste mogli zdržati več dolgo. Nikar se preveč ne obremenjujte z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom, ki vas bodo vodili v ustrezno smer. Svojih misli ne obremenjujte z raznimi dvomi, raje uživajte in se s partnerjem odpravite na kakšen prijeten izlet, ki bo zagotovo okrepil vajin odnos in vaju zbližal.

RAK

Na ljubezenskem področju bo v prvih dneh februarja prevladovalo umirjeno vzdušje. Čas vam bo mineval ob raznih pogovorih, ki pa tokrat ne bodo zajemali bistva. S partnerjem pravega skupnega jezika tokrat ne boste našli. Vedno pogosteje se boste vračali k ideji, da bi odnos lahko spremenili, vendar se nikar ne zaletite prehitro. Z malo občutka za partnerjeve želje boste lahko v drugi polovici februarja izboljšali odnos, pa naj gre za ljubezensko ali skrivno razmerje. Upoštevajte svoj šesti čut, ki vam govori, kdo je tisti, ki vas resnično spoštuje.

LEV

Veliko se bo v prvih dneh februarja dogajalo v zvezi z osebo, ki se je pred kratkim zasidrala v vaših mislih in deluje malce nedostopno. Prav kmalu boste imeli še eno priložnost, da naredite odločilen korak. Vaši dogovori bodo uspešni, tudi s sodelavci se boste ujeli pri dokončevanju določenega projekta. V zadnjih dneh februarja, ko se bo Venera nahajala v znamenju ovna bo vezanim partner izpostavil pomembno zadevo, na katero tokrat ni potrebno takoj odgovoriti, potrebovali boste čas za razmislek. Nikar ne odreagirajte na zoprne opazke.

Ljubezenski horoskop za mesec februar

DEVICA

Zgodbo, ki vas obremenjuje boste želeli v prvi polovici februarja, ko vam bo moč dodajalo Sonce v znamenju vodnarja razčistiti. V ljubezni nikar toliko ne komplicirajte, raje se predajte brez zadržkov. V drugi polovici februarja boste sanjarili o romantičnih podvigih n skali možnost, da boste opaženi s strani nasprotnega spola. Utrnilo se vam bo nekaj nenavadnih zamisli, ki jih lahko z ljubljeno osebo v zadnjih dneh februarja skupaj udejanjita, kar vas bo napolnilo z novim optimizmom.

Ljubezenski horoskop za mesec februar

TEHTNICA

V februar se boste podali zaljubljeni, v pričakovanju strastne ljubezenske pustolovščine. Vendar bodite previdni, saj bo potrebno upoštevati tudi globoke čustvene zaznave. Napetost bo popustila ob koncu meseca, ko se boste znali soočiti z dogajanjem in se osebi, ki jo imate radi brez težav tudi prilagoditi. Vezani se boste najboljše počutili v zadnjih dneh meseca februarja, saj vas bo vpliv Sonca v znamenju nežnih rib popeljal v umerjene odnose in številne lepe dogodke.

Ljubezenski horoskop za mesec februar

ŠKORPIJON

Energija prve polovice februarja vam prinaša na ljubezenskem področju nove smernice in smisel, ki vas lahko celo zmede. Nekdo vam bo pomagal, da boste v zahtevnem krogu zablesteli s svojimi idejami in načrti. Nekaj vas bo v začetku prestrašilo, saj ne boste povsem prepričani, da ste pripravljeni. Srečanje vam bo v zadnjih dneh februarja ogrelo srce, čeprav se vam bodo zadeve na poslovnem ter finančnem področju ves čas kopičile. Ljubosumja v februarju ne boste zaznavali.

STRELEC

V prvih dneh meseca februarja boste morali verjeti, zaupati in se sproščeno prepustiti. V nasprotnem primeru vas čaka naporen mesec, poln raznih lekcij. Prijatelji vas bodo podpirali in vam svetovali, če boste prosili za pomoč, vendar se boste morali glede čustev odločiti povsem sami. V zadnjih dneh februarja, ko vas bo bodrila energija Sonca v znamenju rib, boste več časa posvetili ljubljeni osebi, ki se bo z veseljem odzvala. Skupaj bosta močnejša, vi pa zagotovo še bolj polni ljubezni.

Ljubezenski horoskop za mesec februar

KOZOROG

Razigran mesec februar vas vabi v nove zgodbe na področju čustev. Odprti za sveže ideje in nove ljudi, lahko pokažete svojo strast in se končno prebijete v ospredje. Ponosni in samozavestni boste ugotovili, da zmorete zadovoljiti različne interese. V ljubezenskih odnosih bo proti koncu meseca prisotne več prijaznosti in spontane naklonjenosti, kar vas bo pomirilo in popeljalo v prijetno sanjarjenje. Samski imate največ možnosti za nova poznanstva v večji družbi, kjer se gibajo podobno misleči.

VODNAR

Ljubezenski odnosi bodo v prvi polovici februarja, ko bo glavni adut vpliv Sonca v vašem znamenju manj stresni, bolj topli in romantični. Delovali boste premišljeno, a kljub temu učinkovito. Pogovorite se s z ljubljeno osebo, prisluhnite njenim besedam, ki bodo iskrene in vzpodbudne za prihodnji odnos. Konec meseca boste nezainteresirani za kakršne koli dolge pogovore. Izogibajte se ljudem in množicam, saj se boste drugače lahko hitro zapletli v prepire in napetosti. Težave boste imeli predvsem z nasprotnim spolom, saj ga ne boste razumeli.

RIBI

Napetosti v odnosih se v februarskih dneh umirjajo, vendar je v sredini meseca nakazana potrebo po odmiku, ki lahko nekoga celo prestraši. Stik s samim sabo lahko sredi meseca močno izboljša vaše počutje in vas popelje v nove razsežnosti. Zaplete se lahko pri tistih, ki že dolgo časa razmišljate, ali je razmerje v katerem ste pravo. Prišli boste do novih spoznanj, vendar bi bilo smotrno z odločitvijo še malce počakati, da vse skupaj dozori.

Preberite tudi ŽENSKE, KI NAJBOLJ UŽIVAJO V MASAŽI