LETNI HOROSKOP 2019

LETNI HOROSKOP 2019, 12 ZVEZDNIH SE PREDSTAVI.

Naročite se na naš Youtube Kanal Horoskop.si, kjer lahko spremljate video vsebine z astrološko tematiko. Veseli bomo vsakega vašega odziva in všečka.

Oven.
Oven.

OVEN

Mar. 20 – Apr. 20

Poskusite s pomočjo Saturna najti ravnovesje in trdne temelje v drugi polovici leta ne bo najbolj enostavno, saj boste ves čas opažali razne ovire. Kontrolirajte se, da vam ne bo ušel stik z realnostjo. Na čustvenem področju so na vidiku nova poznanstva.

 

 

Bik
Bik

BIK

Apr. 21 – Maj 20

Leto 2019 vam prinaša mnogo neizpolnjenih želja in manjših skrivnosti. Težko boste popuščali in se prilagajali, vendar se glede spremembe ne boste niti malo obremenjevali. Čustveno življenje bo razburkala strastna oseba iz preteklosti.

 

 

Dvojčka
Dvojčka

DVOJČKA

Maj 21. – Jun. 21

V prvih mesecih leta 2019 vas bo Venera zmedla na čustvenem področju. Imeli boste občutek, da se boste zadušili s pričakovanji, s katerimi vas obremenjuje oseba nasprotnega spola. Sprva previdno, potem pa pogumno, boste izrazili svojo potrebo po svobodi.

 

 

Rak
Rak

RAK

Jun. 22 – Jul. 21

V leto 2019 stopate polni pričakovanj. Na finančnem in poslovnem področju se bodo stvari začele zelo aktivno premikati iz mrtve točke. Dogovori znotraj doma bodo vnesli več zaupanja in povrnili moč ljubezni v odnose, ki se lahko v sredini leta zamajejo.

 

 

Lev
Lev

LEV

22 Jul. – 22 Avg.

Prvi meseci v letu 2019 bodo namenjeni soočanju s situacijo, ki je nastala na čustvenem področju. Radi vzbujate dvoumen vtis, ki govori, da ste zmedeni, čeprav sami ne mislite tako. Točno boste vedeli, kaj si želite, zmedeno bo morda le to, da tega nekako ne boste mogli dobiti.

 

 

Devica
Devica

DEVICA

Avg. 23 – Sep. 22

Začetek leta 2019 vam bo pisan na kožo. Venera vas bo v pomladnem obdobju nekoliko zmedla na čustvenem področju. Še posebej tiste, ki se do sedaj še niste odločili. Sedaj je čas, da počistite z negativnimi energijami in naredite v svojem življenju korak naprej.

LETNI HOROSKOP 2019

Treba je tvegati. Čudež življenja resnično doumemo šele tedaj, ko dopustimo, da se zgodi nepričakovano. Paul Coelha

Tehtnica
Tehtnica

TEHTNICA

Sep. 23 – Okt. 22

Prva polovica leta 2019 bo namenjena reševanju poslovnih zadev in zbiranju poguma za nove začetke, ki vas lahko ponesejo v čisto nove smeri. Zanesete se lahko tudi na dobre prijatelje, ki vam bodo pomagali s svojimi nasveti in vas bodrili na vsakem koraku.

 

 

Škorpijon
Škorpijon

ŠKORPIJON

Okt. 23 – Nov. 22

Pred vami je leto, ko boste čutili več energije, bolj boste odprti in dostopni za okolico in ljudi v njej. Prijetne energije bodo ugodno vplivale na vaše življenje in vaše počutje. V sebi boste čutili več optimizma in veliko novih, zanimivih izzivov. Pripravljeni boste tudi na nove začetke.

 

 

Strelec
Strelec

STRELEC

Nov. 22 – Dec. 20

Pred vami je izredno leto, še posebej prva polovica, če jo boste znali dobro izkoristiti in se na osebnem področju prilagoditi situacijam. Ugodni vpliv Jupitra v vašem znamenju vam odpira priložnosti za akcijo in uspešno delovanje, ki pa zahteva premišljenost in nobene zaletavosti.

 

 

Kozorog
Kozorog

KOZOROG

Dec. 21 – Jan. 19

V leto 2019 se boste podali željni sprememb, h katerim vas bo gnal vaš pionirski duh. Staro bo postalo dolgočasno, novi izzivi pa mikavni in tako zelo moderni, da se jim boste težko izognili. Življenje si boste želeli živeti tukaj in zdaj, a težave vas bodo vedno znova vračale v preteklost.

 

 

Vodnar
Vodnar

VODNAR

Jan. 20 – Feb. 18

Začetek leta 2019 vas bo ujel občutljive volje. Motilo vas bo, da ne morete izraziti svojih strasti in občutkov, ker globoko v sebi veste, da ste že zdavnaj izgubili razum in srce, le priznati si nočete. Česar si ne boste priznali, pa vam bo povedalo telo. Naredite nekaj več za svoje zdravje.

 

 

Ribi
Ribi

RIBI

Feb. 19 – Mar. 20

Prva polovica leta 2019 vas bo postavila pred dejstvo. Vprašanja, ki se bodo vrtela okoli čustev, vas bodo stisnila v kot. Vedno raje poiščete racionalni odgovor, kot da bi se vprašali, kako čutite. Poletje prinaša sveže prebliske in spoznanja, ki vas bodo razveselila.

 

LETNI HOROSKOP 2019

Merkur, ki vlada letu 2019 vam prinaša boljšo komunikacijo, več fleksibilnosti in nove priložnosti.

blank