Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Leonardo Dicaprio in Camila Monrroe?

Vesela dvojčica Camila in strastni škorpijon Leonardo si izbirata vsak svojo pot in spekter različnih interesov, ki se med sabo odlično združujejo. Leonardo je idealističnega mišljenja, živahen v besedah in dejanjih ter intenzivno čustven. Njegovo obzorje je območje, ki ga zaznava s čuti.

Camila je razposajena, družabna in prilagodljiva, za ljubosumje se ne zmeni. Ljubi svobodo in je na določene trenutke spogledljiva. Njuna vladajoča planeta pogojujeta, da se morata za svojo skupno ljubezensko vez zelo truditi.

Leonardovo Sonce v znamenju škorpijona tvori trikotnik z Camilino Venero v znamenju raka.

Vpliv je dober za odnos, ker se drug ob drugem počutita zadovoljna in srečna. Odnos jima podarja materialno in duhovno bogastvo, saj daje poudarek harmoniji. Za naklonjenost in spontano delovanje se morata malce potruditi, vendar znata dolgoročno zelo dobro sodelovati.

Leonardov Mars v znamenju škorpijona je v trikotniku z njeno Venero v raku. Leonardo je bolj energičen, kar prinaša v odnos napetosti. Njuna spolna privlačnost je poudarjena, vendar je odnos napolnjen tudi z občutkom sodelovanja. To je odličen vpliv za dolgotrajno prijateljstvo ali poroko, saj nudi varnost ter stabilnost.

Leonardov Merkur v znamenju škorpijona je v trikotniku z njenim Soncem v znamenju dvojčkov, kar nakazuje, da med njima vlada vzdušje razumevanja in obojestranskega zanimanja. Camila lahko neobremenjeno deli in izrazi svoje ideje, Leonardo pa jih zna prenesti v besede ter vse skupaj udejanji.

V vseh njunih dejavnostih je prisotno medsebojno sodelovanje. Odlično sovpadata tudi zaradi sposobnosti razumevanja in poslušanja. Vpliv daje poudarek duševni ostrini Merkurja, ki je dragocena prednost, saj lahko Leonardo pomaga Camili razumeti lastno energijo, ter določne vzgibe, ki jih sama ne razume.

View this post on Instagram

Sunday brunch ??

A post shared by NoMad Records (@nomadrecords.mx) on

Leonardov Uran v tehtnici je v trikotniku z njenim Soncem. Vpliv prinaša v njun odnos nenehno vznemirjenje, ki ga Camila potrebuje v svojem življenju.

Odnos je tudi dolgoročno zanimiv in napreden. Drug ob drugem se lahko spremenita in rasteta na osebnem področju. Privlačita se tudi zaradi različnih pogledov, ki jih znata skupaj odlično uravnovesiti.

Leonardova Venera v škorpijonu je v kvadratu z njenim Jupitrom v vodnarju. V tej poziciji se Leonardo srečuje z odprto in ekspanzivno naravo Camile. Camila lahko ob njem najde naklonjenost in navezanost, hkrati pa on povzema njeno razigranost in spontan pristop. V negativnem smislu ta vpliv ustvarja osebno dilemo, ki v določenih obdobjih otežuje njuno delovanje.

Leonardov Saturn v raku je v konjunkciji z njeno Venero v raku.

Karmični vpliv, ki prinaša globoko povezanost in razreševanje preteklosti v smeri lepšega jutri. Zaradi medsebojnega spoštovanja in iskrene skrbi lahko ta vpliv doprinese k dolgotrajnemu stabilnemu razmerju. Napredujeta počasi, a vztrajno, iskrenost je prevladujoča nota njunega odnosa.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi DAVID IN AJDA URANKAR: SINASTRIJA ODNOSA