LAVRA JE RAZOČARANA NAD PRIJATELJIČINIM IZBRANCEM

Bralka Lavra je doživela šok, saj je prijateljičin fant želel v troje
Bralka Lavra je doživela šok, saj je prijateljičin fant želel v troje

Bralka Lavra je doživela šok, saj je prijateljičin fant presenetil v negativni smeri

Predviden čas branja: 3 minute

S prijateljico sva povezani že dolga leta in ko se je nekaj mesecev nazaj zaljubila, sem takoj, ko mi ga je predstavila začutila, da to ni moški, ki bi bil kompatibilen z njo. Ker je finančno zelo dobro podkovan, naju je večkrat skupaj povabil na kakšno večerjo ali izlet, vedno smo se zabavali in se dobro razumeli, do trenutka, ko naju je povabil na svoj vikend. Že ko sva se peljali tja, sem imela čuden občutek, vendar je bila prijateljica tako navdušena nad njim, da sploh ni bilo priložnosti, da ji karkoli rečem. Nekaj smo spili, vendar jaz bolj malo, saj sem bila prehlajena.

V nekem trenutku se je začel pred nama slačiti, šel na posteljo in predlagal, da se slečeva in se mu pridruživa.

Bralka Lavra je doživela šok, saj je prijateljičin fant želel v troje

Obe sva okameneli in ker nobena od naju ni za tovrstne zadeve, sva se spogledali. Prijateljica je začela jokati, on pa je doživel koleričen napad, če ga zavajava, da sva ves čas nakazovali, da si želiva to. Ona pa mu je očitala, da je to nespoštljivo in me prosila, če lahko greva. In sva šli, obe jezni in žalostni. Naslednji dan me je najbolj šokiralo njeno sporočilo, da se ji je opravičil in da gresta na izlet. Nisem mogla več, rekla sem ji da je ne razumem več in od tistega dne se ni oglasila. Pogrešam jo. Kaj naj storim?
Lavra

Nasvet za bralko

Spoštovana Lavra, kar se je zgodilo, ni najbolj enostavno, saj tukaj ne gre za naključnega moškega, ki bi vaju slučajno ogovoril ampak za moškega, ki bi naj bil partner vaše prijateljice in naj bi do nje gojil določeno spoštovanje. Šokiral vas je že sam dogodek, ki ga omenjate, saj ste s prijateljico močno povezni in vam je jasno, da to ni v njenem kontekstu. Želela si je le urediti življenje z njim in pričakovala, da jo bo spoštoval, zato je jasno, da ne razumete, kako lahko po vseh teh dogodkih ona njega še vedno zagovarja in se druži z njim.

Prepad, ki je nastal med vama je posledica vaše popolnoma realne slike in tega, da ji želite le pomagati, ona pa trenutno razmišlja omrežena s čustvi in njegovimi besedami, da ni tako misli.

Bralka Lavra je doživela šok, saj je prijateljičin fant želel v troje

Vi mu ne verjamete, ker ste na tem področju bolj zreli, morda tudi zaznavate njega na drugačen način, saj z njim niste čustveno vpeta. Medtem ko vaša prijateljica zagotovo potrebuje čas, morda še eno podobno situacijo, da bo sama prišla do zaključka, da si zasluži boljšega moškega, takšnega, ki si bo z njo želel ustvariti družino in jo bo spoštoval, ne pa vabil v razne situacije, ki sprožajo nelagodje.

Svetujem vam, da prijateljico kljub vsemu pokličete in ji poveste, da lahko vajin odnos nadaljujeta ne glede na njene odločitve, prav pa je, da tudi ona spoštuje vašo odločitev, da se z njim po vsem tem težko družite. Torej, se dobivajta raje sami in ohranita vajino močno vez. Ne prepletajta več nastale situacije, saj ste videli, da se v tem primeru lahko skrhajo vajine vezi.

Pripravljeno za Govori.se