Jeza – Ali znate obvladovati jezo? Ko se boste zopet razjezili, stopite korak nazaj in ugotovite, da ste in zakaj ste jezni.

Jeza – Vzemite si kratek premor in si recite, tudi to bo minilo. Včasih pomaga, da se dobesedno ohladite: umijte si obraz s hladno vodo. Preizkusite pa lahko še nekaj napotkov za obvladovanje jeze:

Obvladovanje jeze
Kratki nasveti za obvladovanje jeze. Preusmerite svojo energijo.

Ta nasvet je najbolj namenjen dvojčicam

1. MIRNO DIHAJTE.

Sliši se skoraj preveč preprosto, vendar deluje. Ko boste začutili, da boste kmalu eksplodirali dva ali trikrat globoko vdihnite in preštejte do deset. Jezen izraz na obrazu lahko odpravite tako, da brado, čelo in usta počasi in zavestno napnete in sprostite. To vam bo najverjetneje pomagalo tudi, da ne bi česa prehitro storili ali dejali.

Ta nasvet je najbolj namenjen ovnicam.

2. PREUSMERITE SVOJO ENERGIJO.

Preberite tudi TEMNA PLAT OVNA. SI UPATE PRIZNATI?

Jeza – Sprehod, lahkoten tek, vaje na vadbeni napravi vse to vam lahko pomaga, da porabi v organizmu nakopičeni adrenalin. Enako učinkovito vas lahko pomirijo slikanje, risanje, modeliranje in druge dejavnosti, ob katerih uživate.

Ta nasvet je najbolj namenjen rakicam.

3. SPRIJAZNITE SE S PRETEKLOSTJO.

Naučite se oproščati. Zaradi naraščajoče zamere boste kar naprej slabe volje in jezni. Premagajte slabo voljo in za zmeraj se boste lahko znebili negativnih občutkov.

Kratki nasveti za obvladovanje jeze.
Kratki nasveti za obvladovanje jeze. Bikcem gre lahko para skozi ušesa.

Preberite tudi OSEBNA RAST KLJUČ DO NAPREDKA

V NARAVO HODIM ZATO, DA SE UMIRIM IN OZDRAVIM TER DA UREDIM SVOJE OBČUTKE! JEZA IN OBVLADOVANJE JEZE.