Znamenje konj, najbolj radodarno znamenje v kitajski astrologiji

Rojeni  v kitajskem znamenju konja ste srčni in radodarni. Okoli vas je vedno veliko ljudi, saj se z vsemi odlično razumete. Odprtost in pozitivnost sta najbolj izpostavljeni pozitivni lastnosti konja, v negativnem smislu pa običajno ne vztrajajo pri početju stvari od začetka do konca. Čeprav na začetku kažejo pozitiven odnos, se enostavno odpovedo cilju, ko naletijo na majhne ovire. Zaradi tega jih večkrat označujejo, da niso odgovorni. V ljubezni je konj iskren, neposreden, osredotoča se na videz.

Znamenje konj, najbolj radodarno znamenje v kitajski astrologiji

V medosebni komunikaciji imajo konji odlične spretnosti, da poživijo ozračje, zaradi česar so vedno v harmoniji. Močna stran konja je tudi neodvisnost. Veliko ovir lahko prebrodijo brez pomoči drugih. Spremlja jih veliko vitalnosti in nikoli ne popustijo zlahka, zato lažje napredovali v svoji karieri. Imajo sposobnost vpogleda v misli drugih, zato se lahko vedno pravilno odzovejo. Spretnost ali znanje znajo pridobiti v veliko krajšem času kot drugi.

Prednosti konja

  • Vesel, optimističen, romantičen, strasten
  • Prijateljstvo mu ogromno pomani, junaško se brani pred krivico
  • Nadarjen je v različnih pogledih, pronicljiv, rad sprejema nove stvari
  • Vedno je urejen do potankosti
  • Zelo  pronicljiv, deluje hitro, zelo neodvisno in se hitro odloči

Slabosti konja

  • Vzkipljiv temperament, nestrpen, preveč nagnjen k užitkom
  • Preveč samovoljen, ignorantski do nasvetov drugih
  • Zaskrbljen zaradi nečimrnosti
  • Slaba sposobnost finančnega delovanja
  • Arogantni, nepripravljeni priznati napako, impulzivni, redko skrbijo za občutke drugih

Znamenje konj, najbolj radodarno znamenje v kitajski astrologiji

Moški in ženske rojeni v znamenju konja

Moški konji ste običajno zelo neodvisni in neomejeni. V življenjskih situacijah znate biti veseli, iskreni in optimistični. Primanjkuje vam le potrpljenja in motivacije, čeprav ste načeloma ambiciozni.

Ženske rojene v znamenju konja ste energične, lepe, živahne in lahkotne. Nekatere ste zelo nežne, drugi pa neukrotljive. S svojo simpatičnostjo si z lahkoto prislužijo občudovanje drugih.

V ljubezenskih odnosih ste konji odkriti. Če ugotovite, da je razmerje nemogoče, boste prekinili in poiskali drugega kandidata ali kandidatko. Sposobnost prilagajanja spreminjajočim se okoliščinam jim omogoča tudi, da ste zelo dobri kritiki.

Preberite tudi KITAJSKO ZNAMENJE ZMAJ: SIMBOL PLEMENITOSTI