Horoskop škorpijon 2020: Osebna rast in zdravje

NAMIG ZA LETO 2020

Škorpijoni, da bo vaša osebna rast v letu 2020 hitrejša. Z njo bosta vsekakor povezana tudi zdravje in počutje.

Prebudite stanje zavesti, ki zahteva premagovanje ega, poglobitev in zaupanje globljim notranjim vidikom, ki vas vodijo k sreči.

Horoskop škorpijon 2020: Osebna rast in zdravje

Horoskop škorpijon 2020 napoveduje, da vam bo na področju zdravja pomagalo odpraviti več težav, tako fizično kot psihično.

Če boste takrat, ko imate težave veliko govorili o svojem zdravstvenem stanju se boste morda počutili še slabše. Ne razpravljajte, ampak se soočite, če bo to potrebno. Rast energije in fizična moč se bosta povečali. Sredi leta bodite bolj previdni, saj se lahko v tem času pojavi nekaj črevesnih težav.

Horoskop škorpijon 2020 na področju osebne rasti vas vabi k temu, da ste bolj lahkotni.

Letos morate izboljšati svojo rutino in se približati želenemu cilju na lahkotnejši način. S pozitivnim in zdravim umom lahko v zadnjih mesecih leta izboljšate tudi druga področja življenja.

PREHRANA IN ZDRAVJE

K boljšemu počutju bo poleg pravilne prehrane pripomogla tudi telesna dejavnost, še zlasti v naravi. Na vrhuncu telesne moči boste aprila, novembra in decembra. Takrat vas bo namreč Mars dovajal pozitivno energijo.

Horoskop škorpijon 2020

Področja, kjer boste najbolj izpostavljeni:

kosti, koža, želodec, noge

Priporočljiva hrana:

  • stročnice, žita, mleko, probiotični jogurti, kefir, olivno olje, rdeča zelenjava in sadje, ananas…
  • MESEC, KO STE NAJBOLJ VITALNI…maj
  • MESEC, KO BOSTE NAJBOLJ UTRUJENI…oktober

NAUČITE SE

Razdalja, ki jo boste psihično zelo občutili bo izjemna. Naredite vse, kar je v vaši moči, da razširite svoj um in izkoristite nove možnosti učenja, v nasprotnem primeru se vam obeta nazadovanje.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP ŠKORPIJON

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020