Horoskop dvojčka 2020: Osebna rast in zdravje

NAMIG ZA LETO 2020

Dvojčki, da bo vaša osebna rast v letu 2020 hitrejša. Z njo bosta vsekakor povezana tudi zdravje in počutje.

Znebite se navezanosti na stare načine vedenja, obrazce, s katerimi se vedno znova lotevate stvari na enak način, togosti in neprožnosti in navezanosti na določene zamisli.

[Horoskop dvojčka 2020] : Vas zanima napoved, osebna rast in zdravje?

Dvojčki, leto na področju zdravja in osebne rasti bo v skladu z nihajočo amplitudo.

Začetek leta bo odličen, zelo boste vitalni, zato se boste tako duševno kot fizično počutili zelo zdravi. Vendar se v tem času raje izogibajte pretiranemu pitju alkohola, saj bi vam lahko na plano udarile številne zgodbe iz preteklosti. Sredi leta morate ostati zelo previdni glede svojega zdravja, saj bo v tem času v vaši osmi hiši potekal Saturnov tranzit, kar ne bo naklonjeno počutju.

Ne bodite presenečeni, če boste nagnjeni k kakšni bolezni. Torej, bodite pozorni na vse spremembe in se zdravo prehranjujte. Letos lahko prekomerno delo in uživanje ocvrte hrane povzroči zdravstvene težave, povezane s prebavili. Morda bi se začeli ukvarjati z jogo ali pilatesom, to vas lahko prebudi.

PREHRANA IN ZDRAVJE

Prenehajte odlagati osnovne stvari do zadnje minute, npr. obisk pri zdravniku. Preverite in se prijavite, da lahko opravite s težavami takoj, ko se pojavijo in jih preprečite.

Horoskop rak 2020: Osebna rast in zdravje

Področja, kjer boste najbolj izpostavljeni:

  • nervoza, notranji organi, hrbtenica, ščitnica

Priporočljiva hrana:

  • polnovredna žita in žitni izdelki, soja, sadje, kvas, stročnice, krompir, jajčni rumenjak, arašidi, oreščki, mleko, večina zelenjave, ribe, meso, olje iz koruznih kalčkov, žito, jajca…
  • MESEC, KO STE NAJBOLJ VITALNI…junij
  • MESEC, KO BOSTE NAJBOLJ UTRUJENI…avgust

NAUČITE SE

Pomanjkanje samonadzora ali nezmožnost nadzora lastne jeze bi vas lahko spravila v težave. Naučite se sprejemati zadeve, nato razmisliti in šele nato delovati.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP DVOJČKA 2020

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020