Dnevni horoskop za torek 25. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 25. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Slabe volje ter negativizma danes ne boste zaznavali saj vam bo najbolj pomembno, da sledite svojim dogodivščinam.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Prisotnih bo nekaj notranjih obremenitev, ki jih boste premostili s pogovorom, najraje v zavetju svojega doma, kjer boste vsi skupaj bolj usklajeni.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v znamenju strelca

Danes ob 14.49 uri preide luna v znamenje strelca. Danes boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v družbi, saj boste samoto težko prenašali. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti.

Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Izogibali se boste kuhanju in gospodinjskim opravilom, namesto tega se boste raje odpravili v družbo ali v kakšno restavracijo s pridihom tujine.

Luna – Prvi krajec

Danes nastopi ob 19.58 uri lunin, prvi krajec. Prvi krajec prinaša dejaven čas. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo.

Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Brez globine ni zunanjega sijaja.

Friedrich Wilhelm Nietzsche

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Jože Zupan, slovenski gledališki, filmski igralec
Erich Honecker, voditelj NDR
Leonard Bernstein, ameriški skladatelj, dirigent
Claudia Schiffer, nemška manekenka
Primož Pikl, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan Linus Benedict Torvalds v novičarski skupini comp.os.minix napove, da razvija nov operacijski sistem, ki se kasneje poimenuje Linux. Umrl je Neil Armstrong, pilot, astronavt in Borut Lesjak, slovenski skladatelj, pianist. Rodil se je Ivan IV. – Ivan Grozni, ruski car. Poslovil se je veliki nemški filozof Friedrich Wilhelm Nietzsche.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 25. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ker ste trdni in samozavestni bi se morali z lahkoto lotiti tudi večjih projektov, ki vam jih bo nekdo predlagal. Obdržite dopoldne, ko se bo luna še nahajala v škorpijonu svoje ideje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vsa opozorila, ki ste jih prejeli v zadnjih časih, bodo zdaj še bolj obveljala, posebno glede poslov, ki jih še vedno ne poznate najbolje. Ne pričakujte, da vas bodo materialno podprli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na čustvenem področju lahko pride dopoldne, ko bo luna še v škorpijonu do večjih zapletov, če se ne boste zjasnili, kaj si v resnici želite. Najboljše bo, da si vzamete nekaj časa zase.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zelo ste zasanjani in romantično razpoloženi, škoda le, ker je vaš partner čisto drugje z mislimi in vas trenutno niti ne razume. Za samske bo ugoden razigran večer z vplivom lune v strelcu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu boste vedno bolj praktični in manj zapravljivi kot sicer. Lahko se izkažete pri finančnih poslih, pisanju, nekoliko manj pa na izrazito ustvarjalnem področju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 25. avgusta 2020

Pazite popoldne, ko luna preide v strelca v sodelovanju z raki, ribami in škorpijoni, ker se nikakor ne morete uskladiti. Verjetno se dobro zavedate, da določenih stvari ne morete pravilno oceniti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vaše tehtanje bo danes trajalo dolgo. Nikakor se ne boste mogli odločiti, katera možnost je boljša in kje bi več profitirali. V večernih urah vas bo rešil vpliv lune v strelcu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Tudi vi si včasih morate vzeti več časa za premor in premislek. Tudi zato, da se ne bi zapletlo tik pred zdajci, le zato, ker niste pravočasno popustili. Prvi krajec bo danes rešitev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj boste sprejeli zelo resno, tako kot se za vas spodobi. Ugaja vam stalno delovno razmerje, pogoji, v katerih je vse točno določeno, zato boste danes, kar ni v vaši navadi bežali pred spontanostjo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Gurmanski duh bo v vas prebudil željo po dobri hrani. Obeta se vam nekaj nejasnosti na poslovnem področju. Psihično boste malo bolj razdražljivi, še posebej zvečer, ko luna preide v strelca.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dopoldne, ko bo luna še v škorpijonu, vas bo spremljal občutek, da ne delate prav, ker vas bo nekdo kritiziral. Ne ozirajte se preveč na to, ker je stvar samo v zavisti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Domače okolje vam bo danes še kako ustrezalo. Sprostili se boste in dobili toplino in potrditve, ki jih potrebujete za uspešno življenje. Skrbelo vas bo le področje denarja.

Preberite tudi VAS MUČI SLABOKRVNOST ALI ANEMIJA?