Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 24. avgusta do 30. avgusta

V ponedeljek vas bo objel vpliv lune v škorpijonu, ki bo še dodatno okrepil vaša čustva, vendar v malce negativni smeri. Če ne boste dobili tistega, kar si želite, lahko postanete nevzdržni. Ne boste se počutili preveč samozavestno, močno in varno. Vse to bo sicer razvidno navzven, ker boste sledili načelu, da je napad najboljša obramba. V svoji notranjosti boste čutili, da vas skrbi, če boste dobro sprejeti.

V torek ob 14.49 uri se luna pomakne v znamenje strelca, kar bo pozitivno vplivalo predvsem na ovne, leve in strelce.

Prevzemala vas bo potreba po duhovni rasti, iskali boste višja spoznanja in plemenitili obstoječa znanja. Sposobni se boste navdušiti nad vsem, kar se bo pojavljalo. Svoboda razmišljanja in individualizem stopata na prvo mesto. Prvi krajec bo odnesel vse slabo in dvomljivo, ter prinesel svetlo in pozitivno.

V sredo nikakor ne boste prenesli občutka, da bi vas kdorkoli omejeval. S posledicami določenih dejanj, se boste obremenjevali manj kot običajno, saj boste samozavestni, na trenutke pa celo vase zagledani. Poštenost in iskrenost bosta na prvem mestu.

Luna, ki v četrtek ob 19.37 uri preide v kozoroga vodi k boljši motivaciji in prinaša vztrajnost.

Če se le da, poskrbite, da vse, kar je lepega in okusnega, ostane v vaši bližini in vas dopolnjuje.  Skušali boste dolgoročno organizirati zadeve, predvideti različne poteke dogodkov in stvari. Vaša pozornost bo še posebej močno usmerjena na status in čast.

Energija medsebojnih odnosov v petek in soboto ne bo najbolj usklajena, tako da lahko pride do kakšnega konflikta, vendar zaradi nepomembnih zadev. Občutljivost bo vezana tudi na področje čustev, kjer za dolge pogovore ne boste najbolj zainteresirani, po drugi strani pa boste hrepeneli po bližini, ter varnosti.

V nedeljo luna preide v znamenje vodnarja. Želeli si boste sprememb in zelo silovito se boste odzivali, zato je priporočljiva bolj pomirjevalna aromaterapijo, ki blaži stres in živčnost. Napetosti se bodo pogosteje izražale v bolečinah mišic, meč in hrbtenice. Ne iščite odgovorov drugje, poiščite jih pri sebi.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN