Dnevni horoskop za torek 21. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 21. september 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 21. september 2021

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za torek 21. september 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan miru. Ob težavah, ki prihajajo zaradi vpliva Polne lune boste ugotovili, kaj bi dejansko morali spremeniti, da bi zadeve lahko speljali bolj tekoče.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prišli boste do zaključka, da se je bolje ustaviti, kot tvegati tam kjer vam uspeh morda ni namenjen.

horoskop
Polna Luna – Luna v znamenju

Danes preide Luna ob 05:13 uri v znamenje Ovna

Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav.

Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol, ki ga lahko premostite z zeliščnimi čaji.

Modna energija vas bo posrkala vase, saj si boste zaželeli nekaj boljšega, dražjega. Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol. Podajte se raje v nakupovanje, še posebej, če v svoji omari že nekaj časa pogrešate kakšen bolj drzen kos. Lahko se pojavi težava, kaj obleči in kakšno frizuro narediti. Na koncu se boste odločili za prodorne kombinacije, vendar je lahko prisotne tudi nekaj površnosti. Barva dneva bo rdeča, v vseh odtenkih, zato zberite pogum in si privoščite nenavadne kombinacije, s katerimi boste pritegnili pozornost.

Danes nastopi ob 01:55 uri Polna luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato.

Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev.

Danes praznuje Tin Vodopivec: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob rojstvu nahajalo v 5. Hiši Device, kar nakazuje, da mu red in disciplina sicer veliko pomenita, sam pa se ju včasih ne zna držati. V prvi fazi zelo prijeten, simpatičen, za življenje pedanten, malce karakterno težak in v skupnih odločitvah naporen. Uspeh na poslovnem področju mu je položen v zibelko. Z malo truda lahko doseže čudovite rezultate, tudi zaradi svoje vztrajnosti. Zelo rad se nahaja v središču pozornosti in uživa, če je prvi, skratka nepremagljiv. Zelo je dinamičen, ljubi potovanja in avanture, ter se težko sprijazni s tradicionalnim življenjem.

Mars v znamenju Strelca v 6. hiši ga opisuje kot svobodnega umetnika, ki večkrat pozabi, da je v življenju pomembna tudi odgovornost. Je nemiren in čeprav zelo komunikativen, energičen, pogosto v mislih odtava v drug svet in je popolnoma odmaknjen od svoje okolice. Zaradi Jupitra v znamenju Škorpijona, se mu uspeh obeta ko dela strastno, predano in srčno, jemajoč energijo za premikanje gora iz notranje moči in poguma. Verjame, da se nič ne zgodi brez razloga, ko prisluhne svojemu srcu, preprosto čuti, kaj mora narediti.

Prava moč ni v vladanju, denarju ali orožju, temveč v globokem, notranjem miru.

Thich Nhat Hanh

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Lojze Zupanc, slovenski pisatelj
  • Stephen Edwin King, ameriški pisatelj
  • Frédéric Beigbeder, francoski pisatelj
  • Kerrin Lee-Gartner, kanadska alpska smučarka
  • Liam Gallagher, angleški pevec

Na današnji dan je bil v Šentvidu odprt Zavod sv. Stanislava. kapitulacija nemške kolonije Nove Gvineje in Bismarckovega otočja. na Kitajskem ustanovljena Centralna narodna vlada pod vodstvom Maa Cetunga. z združitvijo ameriške, britanske in francoske okupacijske cone nastane Zvezna republika Nemčija. John Ronald Reuel Tolkien izda knjigo Hobit ali Tja in spet nazaj. V Armeniji izvedejo referendum o neodvisnosti. Rodil se je tudi Franc Kimovec, slovenski skladatelj in MihaelKološa, pisatelj na Ogrskem. Umrl je Arthur Schopenhauer, nemški filozof in sir Walter Scott, škotski pisatelj.

S pozornostjo v vsakem trenutku vsakdanjega življenja negujemo svoj mir.

Thich Nhat Hanh
Katera znamenja zodiaka boste najbolj intenzivno čutila vpliv Polne lune?

V današnjem dnevu boste najbolj intenzivno čutili vpliv Polne lune rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in tehtnice.

Čemu se je danes smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je zaradi Polne lune v znamenju ovna smotrno izogniti prerekanju in konfliktom.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Priporočljivo je, da zaradi Polne lune v vašem znamenju svoje delo opravljate tiho in mirno ter se ne izpostavljate pretirano. Manj kot bo prepiranja, manj težav bo v kasnejših dneh.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne obremenjuje se preveč, če čustva ne bodo na pravem mestu. Če se vi dobro počutite v določenem odnosu, je to vse, kar je pomembno. Uredite svoje področje nato pa se umaknite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zasebni konflikt bo zaradi vpliva Polne lune prerasel v oster spor in vam odvzel precej moči. K sreči se bodo mnoge stvari, ki so pripeljale do te situacije, kmalu spremenile na bolje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pripravite se, da vam morda ne bodo priskočili na pomoč, zato premislite o vseh podrobnostih in se nikar ne navezujte na ene in iste navade ter metode. Polna luna prebuja misel na preteklost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Veliko se boste z vplivom Polne lune v ovnu pogovarjali in poskušali poiskati najboljše rešitve za določene situacije. Svež veter pa lahko v večernih urah pričakujete v ljubezni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi naporne energije boste morali postati malce bolj previdni, saj se določene zadeve ne razpletajo tako kot bi si želeli. Pričakujete lahko tudi nekaj nesporazumov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne bodite jezni nase, če boste zelo utrujeni, ne le zaradi dela ampak tudi zaradi manjših čustvenih težav. Vendar boste s potrpežljivostjo le spoznali, da ne smete preveč hitro obupati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub Polni luni bodo tokrat vzpostavljeni idealni pogoji za uspeh, odvalil se vam bo velik kamen od srca. Ostali vas bodo presenečeno opazovali in skušali razumeti kaj se z vami dogaja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Gneča bo zaradi Polne lune v ovnu in napetosti ki bo v zraku nepopisna, zato se boste težko povsem osredotočili na delo. Privoščite si daljši jutranji obred, ki vas lahko pomiri.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste komaj sledili samemu sebi. Zamislite se nad svojim delovanjem, ki je obarvano z nestrpnostjo in svojimi dejanji. Ljubljena oseba se bo zopet sprehajala po svojem svetu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V zapleteni zadevi boste zmagali, čeprav niste verjeli, da boste. Če se boste znali upreti še nekaterim skušnjavam, se vam bo posrečilo tudi tisto, kar je bilo do sedaj neuresničljivo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odločili se boste za nekaj več dela, tudi zato, ker nočete biti več odvisni od drugih. Premislite o tem, kako bi zbrali čim več podatkov o določeni nalogi ali pravni zadevi, ki je ključnega pomena.

Vas zanima: RAZPOLOŽENJSKO NIHANJE IN MUHASTI LJUDJE ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG