Dnevni horoskop za sredo 8. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 8. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 8. septembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 8. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan pismenosti. Postavljeni boste na realna tla in zanimiv dogodek bi vam lahko odvzel občutljivost ter labilnost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na področju odnosov se nakazuje na psihični in duševni ravni aktiven čas, v katerem boste končno izpostavili pravi jaz.

horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Danes ob 05:20 uri preide Luna v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera.

Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet.

Noben prijatelj ni tako zvest kot je knjiga.

Ernest Hemingway

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Levar, slovenski pevec, gledališki igralec
  • Ivan Perne, slovenski diplomat, pravnik
  • Rasul Gamzatovič Gamzatov, dagestanski pesnik
  • Peter Leko, madžarski šahist
  • Pink, ameriška pevka

Na današnji dan prebivalci Makedonije na referendumu glasujejo za neodvisnost. Izide Hemingwayeva novela Starec in morje. V San Franciscu podpisana mirovna pogodba, ki napove konec okupacije Japonske. Zavezniška letala med Koprom in Izolo potopijo italijansko ladjo Rex. Belgijska vlada se vrne v Bruselj. V Ljubljani se konča prvi shod slovenskih katoliških nepolitičnih društev. Rodil se je Mustafa IV., sultan Osmanskega cesarstva in Ludovico Ariosto, italijanski pesnik. Umrl je Stanko Janežič, slovenski pisatelj in Jurij Šubic, slovenski slikar.

Ko ljudje govorijo pozorno poslušaj. Večina ljudi nikoli ne posluša.

Ernest Hemingway
Katera astro znamenja boste danes na področju ljubezni najbolj sproščena?

V današnjem dnevu boste najbolj sproščeni na področju ljubezni rojeni v znamenju bika, leva in vodnarja.

Kje se boste danes najboljše počutili?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste najboljše počutili doma, v objemu in v prijetnih energijah.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali VREDNOTE, PRIDOBLJENE Z VZGOJO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v tehtnici boste razpoloženi tudi za težje delo. Proti večeru bo vaša zbranost upadla pod vplivom dogodkov na čustvenem obzorju. Bodite čim bolj jasni in brez dlake na jeziku.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Imejte več posluha za dobre nasvete, ki jih boste deležni. Skušajte ostati mirni in zbrani, kar se vam lahko dolgoročno obrestuje pri delu ali pri tem, da se postavite zase.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi vpliva lune v tehtnici boste nekoliko manj pristranski kot po navadi. Nekaj ste sprejeli precej mirno in ugotovili, da je to edina pot do rešitve. Več časa preživite sami s sabo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Določena situacija vas bo usmerila v intenzivne spremembe na čustvenem področju. Če se odločate med dvema osebama, bi bilo priporočljivo še nekoliko počakati, da ne naredite usodne napake.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj prijaznih besed bo nekomu pomenilo veliko več, kot bi si mislili. Skušajte z energijo lune v tehtnici delovati spodbudno, čeprav še sami niste povsem prepričani v določeno zadevo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Spoznali boste, da vam trenutni uspeh ne pomeni veliko, saj boste z mislimi nekje drugje. Izboljšan ljubezenski odnos vas bo motiviral k dejanjem, ki jih prej niste upali udejanjiti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Hiter življenjski tempo vam tokrat ni odveč, prav nasprotno. Kamor koli se boste obrnili, ugotavljate, da ste cenjeni in zelo dobro sprejeti. Prebuja se tudi vaša tekmovalnost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prevzemajo vas nežne vibracije, ki jih prinaša vpliv lune v tehtnici, zato se boste bolj posvečali svojim najdražjim. Manj kot se vas bo zbralo, bolj boste uživali v nepričakovani spremembi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Planeti prinašajo ugodno obdobje, v katerem se boste srečali s pozitivnimi spremembami in bolj konkretnimi rešitvami določenih zapletenih situacij. Tudi večer bo zelo sproščen.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z energijo lune v tehtnici se držite zastavljenih dogovorov. Nobena nepričakovana obveznost, zunanja okoliščina ali sijajna priložnost ne bo dovolj dober izgovor, če boste zamočili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne vdajajte se prevelikemu sanjarjenju. Prav je, da ohranjate optimizem, vendar se globoko v sebi zavedate, da so to le rožnati upi. Počasi se bo potrebno postaviti zase in začeti razmišljati o premikih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vpliv bo ugoden, saj luna v tehtnici spodbuja kompromise in prijetno počutje. Določena situacija vas usmerja tja, kjer so dobri rezultati. Ugodna energija vas bo spremljala tudi na čustvenem področju.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG