Dnevni horoskop za sredo 7. julija 2021

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 7. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 7. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 7. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pri izražanju boste odločni, pomagali si boste z odličnim diplomatskim nastopom, ki vam lahko omogoči, da dosežete tisto, kar si zaželite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če boste prenehali razmetavati s svojo energijo, boste pri delu in odločitvah veliko bolj uspešni.

Dnevni horoskop
Luna je v znamenju dvojčka

Luna je v znamenju dvojčka

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo znamenje. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična.

Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih.

V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Danes praznuje Omar Naber: Astro profil

S Soncem v raku je Omar globok ter premišljen. Njegova narava je mirna in diskretna, nežna, mehka in nagnjena k sprejemanju vtisov in občutkov drugih ljudi. Vedno razume vsa stališča in jih skuša povezovati v celoto. Z Luno v devici je njegov spomin neverjeten, odlično se znajde na vseh področjih. Deluje ponižno, prilagodljivo, tiho in previdno.

Samodisciplina mu pomaga, da ustvarja vtis predanosti in ljubeznivosti. Svojo energijo odlično sprošča s plesanjem in glasbo, kjer je zelo nadarjen. Kljub temu, da na prvi pogled ne deluje pripravljen na izzive, takšne in drugačne, na koncu vedno poišče svoj cilj. Pogum in bojni duh mu omogočata konkurenčnost in zmagoslavje, kar je zanj zelo pomembno.

Danes praznuje Aleš Volk – Raay: Astro profil

Rak Aleš ne izpusti skoraj ničesar, niti svojih globokih čustev niti preteklosti. Vedno razume vsa stališča in jih skuša povezovati v celoto. Njegova lupina ga zaščiti tik pred tem, ko bi lahko zapadel v težave in takrat se njegova občutljivost prevesi v iskanje najbolj lahkotnih rešitev. Ker obožuje v življenju strast in dogajanje, je s svojo Luno v znamenju škorpijona vedno pripravljen na kakršen koli izziv.

Če misliš, da zmoreš, zmoreš. Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.

Mary Kay Ash

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ida Kravanja – Ita Rina, slovenska filmska igralka
  • Vinko Globokar, slovenski skladatelj, pozavnist
  • Ringo Starr, angleški bobnar, glasbenik
  • Shelley Duvall, ameriška filmska igralka
  • Toto Cotugno, italijanski pevec

Na današnji dan se na Brionih sestanejo predstavniki Slovenije, SFRJ in EU ter sprejmejo Brionsko deklaracijo. V tržaško pristanišče pripluje prva ladja s pomočjo UNRRA. Konec prve soške bitke. René-Théophile-Hyacinthe Laennec je izumil stetoskop. Rodil se je Marc Chagall, rusko-francoski slikar in Miroslav Krleža, hrvaški pisatelj, pesnik. Umrl je Syd Barrett, angleški glasbenik in Karel Štrekelj, slovenski jezikoslovec, književni zgodovinar.

Ali se boste danes na področju kariere lahko osredotočili ter se poglobili?

V današnjem dnevu se na področju kariere zaradi nemirnih vibracij ne boste mogli povsem osredotočiti in se poglobiti.

Katera astro znamenja bodo danes ogromno časa preživela v spletnih klepetalnicah?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes v spletnih klepetalnicah najbolj aktivni rojeni v znamenju biki, dvojčki in vodnarji.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali KATERE ŽENSKE RAJE KOT DA BI VODILE SLEDIJO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V današnjem dnevu se boste težko notranje umirili, saj boste ves čas tuhtali kako naprej, še posebej v povezavi s finančnimi zadevami, ki trenutno niso v najboljšem stanju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi nepremišljenih besed nekoga boste danes morda užaljeni, vendar dobro razmislite, če je to prava pot za vas. Še bolj bi vas namreč vznemirilo, če bi še dlje časa razmišljali o tem.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes bo vaš dan. Ugodne vibracije lune v vašem znamenju se bodo prepletale na vsa področja, še posebej na ljubezensko, kjer boste končno pripravljeni narediti pomemben korak v prihodnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zamislite se nad določenimi dejanji, ki v zadnjih dneh niso bila najbolj iskrena. Poglobite se v besede, ki ste jih izrekli in morda boste spoznali, da ste nekomu naredili krivico.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nepremišljenost je tista, ki bi se je morali v današnjem dnevu varovati, saj lahko povzroči nekaj napetosti v ljubezenskih odnosih. Odprite s osebi ki že nestrpno čaka na vaš poziv.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi napačnega načina delovanja vas lahko danes, ko je luna v dvojčkih označijo za površne in celo neodgovorne. Skušajte jim razložiti kaj ste v resnici mislili in želeli narediti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zakaj se ne bi danes ustavili tam, kjer ste zelo dobro sprejeti. Lepe energije vas vodijo k temu, da si končno dovolite biti bolj sproščeni in samozadostni, po čemer hrepenite že nekaj časa.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ljubosumje, ki običajno potuje z vami, vas bo danes zapustilo. Zaupali boste v vse kar se bo dogajalo in v vse kar boste slišali. Kljub temu pa zadeve, ki so povezane s poslovnim področjem raje še enkrat preverite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Sproščeni danes ravno ne boste, saj se vam v ozadju nizajo zoprne misli, ki počasi silijo na plano in vas želijo zmesti. Skušajte se odločiti tako, da boste na koncu umirjeni in zadovoljni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Srečanja, ki ste jih imeli v mislih, se bodo morda prestavila, vendar naj vas to nikar ne spravi v slabo voljo. Tudi za vas bo kmalu prišla prava priložnost, ki jo skušajte zagrabiti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Skrivnosten pogled neznanca ali neznanke vas lahko danes prepriča, da naredite kakšen pogumen korak, o katerem ste v preteklem obdobju lahko le sanjali. Zaljubljenost vas bo razveseljevala.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Področje čustev bo danes tisto, ki ga boste želeli urediti. Vračali se boste v preteklost, kjer lahko tokrat najdete odgovore na tista vprašanja, ki vam povzročajo nejasnosti in nerazumevanje.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN VPLIV ali MESEČNI HOROSKOP