Dnevni horoskop za sredo 6. oktobra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 6. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 6. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 6. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Več časa kot običajno boste zaradi konjunkcije med Luno in Marsom prebili sami s seboj, ne boste čutili nobene potrebe po družbi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Sprejmite v svoje naročje dostojanstvenost, ter oznako plemenite moči, spojene s srčnimi željami.

horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja.

Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti. Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Danes nastopi ob 13:05 uri Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Nikoli ti niso dane sanje, ne da bi ti bila dana tudi moč, da jih uresničiš.

Richard Bach

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Simon Ogrin, slovenski slikar
  • Karol Maciej Szymanowski, poljski skladatelj
  • Le Corbusier, švicarsko-francoski arhitekt
  • Sergej Vošnjak, slovenski novinar, pisatelj
  • Ivo Daneu, slovenski košarkar

Na današnji dan je bil začetek predvajanja filma Dr. No, prvega iz serije filmov o Jamesu Bondu. Predstavljen Citroënov avtomobil 2CV, na Slovenskem znan kot spaček. Posnet prvi zvočni film Pevec jazza. V Parizu odprejo zabavišče Moulin Rouge. Thomas Alva Edison predstavi svoj snemalni aparat. Ustanovljen narodni svet SHS s sedežem v Zagrebu. V Firencah uprizorijo Perijevo Euridice, najstarejšo do danes ohranjeno opero. Rodil se je tudi Jani Pate, slovenski nogometaš in Carlos Pace, brazilski voznik formule. Umrl je Ludvik Čepon, slovensko-ameriški filozof in slovenski jezikoslovec Stanislav Škrabec.

Bitka, ki jo večina ljudi izgubi, je bitka s strahom pred neuspehom, poskusite, lotite se, začnite in že s tem boste zmagali v prvi preizkušnji.

Robert H. Schuller
Kaj prinaša v poznih večernih urah konjunkcija med Luno in Merkurjem?

Dnevni horoskop napoveduje, da lahko v poznih večernih urah pričakujete nemir, željo po pogovorih in zaletavost.

Katera astro znamenja morate biti danes bolj previdna na področju kariere?

V današnjem dnevu bodite previdni na področju kariere rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali JESENSKA ASTROLOŠKA ZNAMENJA: TEHTNICA, ŠKORPIJON IN STRELEC

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes se vam lahko zaradi povečane želje po ugajanju nakopičijo napetosti na čustvenem področju. V najslabšem primeru boste popolnoma hladni, ter zatopljeni vase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Niste najbolj navdušeni nad tem, da bi se lotili nečesa novega. Določenim zadevam ponovno pripisujete prevelik pomen in tako sami sebe spravljate v slabo voljo ter napet položaj.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Privoščite si več gibanja, poskusite se umakniti ležernosti, ki jo nosi s sabo vpliv lune v tehtnici. Lahko ste povsem brez strahu, saj vas bodo ves čas spremljali in spodbujali prijatelji.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo vam bo zaradi energije Mlaja še bolj simpatičen, zato se boste želeli izpostaviti. Bodite raje nekoliko zadržani, saj si boste s tem prihranili nekaj slabe volje in morebitne napetosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Določenih zadev ne morete razumeti, še manj pa posameznikov, ki se vedejo nemogoče. V domačem okolju bo še nekaj trenj, morda zato, ker ste trenutno notranje nemirni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub nežni energiji Mlaja v tehtnici boste psihično in fizično zelo močni, kar vam bo pomagalo pri ustvarjanju na področju kariere. Z zaslužkom in finančnimi zadevami ne boste najbolj zadovoljni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Še vedno razmišljate o situaciji, ki ste jo doživeli pred kratkim. Za soočenje imate odlične možnosti, le izkoristiti jih bo potrebno čim prej, da slučajno ne boste nečesa pomembnega pozabili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Težave ki se vam odvijajo, se bodo kmalu razpršile. Poskusite se bolj intenzivno vživeti v situacije, z luno v tehtnici razširiti obzorja in skrbno poiskati najboljšo možno rešitev zase.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub zagonu, ki ga prinaša Mlaj, ne boste popolnoma pripravljeni na nove korake, zato se ustavljate v preteklosti, kar pa vam seveda prinaša še večje dodatne obremenitve.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ker boste izjemno ustrežljivi in prijazni, vas bodo povsod dobro sprejeli in celo pohvalili. Ne dovolite, da vas imajo na področju dela za samoumevne, saj si s tem slabšate svoj ugled.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vami so zaradi vpliva Mlaja poslovne in finančne novosti. Prišli boste do spoznanja, da si uspeh zaslužite. Nekdo od bližnjih tega morda ne bo razumel na pravi način.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prihaja odličen občutek, da ste se znašli v prednosti, vendar boste hitro ugotovili, da je le ta morda samo namišljena. Poskušajte ostati na realnih tleh, le tako boste lahko napredovali.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 5.10.-11.10.21 ali Mesečni horoskop OKTOBER 2021