Dnevni horoskop za sredo 25. novembra 2020

blank
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 25. novembra 2020.

Dnevni horoskop za sredo 25. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan boja proti nasilju nad ženskami. Napredek bo danes opazen tako v boljših medosebnih odnosih, kot tudi v čustvenem ravnotežju in položaju.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Drugačna življenjska perspektiva bo danes zelo dobro vplivala na poslovno delovanje, ki je v vaših očeh še vedno pravi kaos.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju ovna

Luna v znamenju ovna – Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

Ta čas se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna. Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Danes praznuje Christina Applegate: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju strelca, zato je svobodna, sproščena in predvsem zelo velikodušna. Ko se nekaj odloči, to skuša tudi izpeljati do konca, zmaga je zanjo ključnega pomena, tudi če se mora odrekati. Sposobna je diplomatskih odločitev ter prilagajanja, vendar le takrat, ko je njen cilj jasno zastavljen. Z luno v znamenju rib je občutljiva in težko prenaša kritike, zato je včasih zelo muhaste narave. Ko ljubi, ljubi z vsem srcem in dušo in je popolnoma predana. Zvestoba je njena glavna vrlina. Venera v strelcu jo vodi k temu, da v odnosih ne komplicira, ampak je zadovoljna z malenkostmi, Mars v ribah pa je tisti, ki ji meče pod noge ovire, vendar je kljub temu vztrajna in ambiciozna, ter prepričana v svoj uspeh in napredek.

Danes praznuje Zdravko Počivalšek: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v znamenju strelca. Krasijo ga dobrota, nagajivi duh, idealizem, entuziazem, toplina in prijaznost. Venomer stremi k neodvisnosti in ima dobre predispozicije za uspešno profesionalno kariero. Zdravko je razgledana in optimistična oseba. V življenju ga spremljajo srečna naključja. Z luno v znamenju kozoroga se odlično znajde v politiki. Popoln uspeh doseže, ko drugi prepoznajo njegove kvalitete. Zanima ga sam namen stvari, in ko pride do spoznanj, si jih zapomni, jih arhivira, ter morda s svojim novim spoznanjem osreči tudi koga drugega. Venera v kozorogu nakazuje, da je olikan in spoštuje tradicijo, družino, starost ter izkušnje.

Preverite Vaše zvezde danes

Kaj pravi današnji dnevni horoskop za sredo 25. november 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Jožica Svete, slovenska pevka, članica Ansambla bratov Avsenik
  • Félix Lope de Vega Carpio, španski dramatik
  • Billy Burke, ameriški filmski igralec, scenarist, producent
  • Christina Applegate, ameriška filmska in televizijska igralka
  • Xabi Alonso, španski nogometaš

Na današnji dan Alfred Nobel izumi dinamit in Edvard Rusjan prvič poleti z letalom lastne izdelave. Rodil se je France Mesesnel, slovenski umetnostni zgodovinar in Gaspard Ulliel, francoski filmski in televizijski igralec. Umrl je Fidel Castro, kubanski politik in Josip Stritar, slovenski pisatelj, pesnik.

Ne umreš od tega od česar si bolehal, umreš od tistega od česar si živel.


Michel Eyquem de Montaigne

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: sreda 25. november 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Najprej boste samo razmišljali, kako se bo nekaj pomembnega razpletlo in kaj naj bi povedali, potem se boste nekoliko sprostili in razkrili več. Odziv bo dober, ne glede na to, da še vedno obstaja nekaj nedorečenosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu, ko luna preide v ovna boste ambiciozni, polni zamisli in volje po urejanju manjših zapletov. Če boste potrebovali pomoč in podporo nekoga, ki vam je blizu, jo boste tudi dobili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dan z vplivom lune v znamenju ovna ne bo prinesel večjih novosti razen določenih sporočil, ki si jih ne boste mogli razlagati. Poiščite pojasnitev za nekaj, kar vam ni najbolj jasno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Izredno prijetno vam bo, saj boste dobili vlogo, ki vam ustreza in vas postavlja v ospredje, posebno če si želite nekaj več razgibanosti. Prišli boste do zelo pomembnega sklepa, povezanega s čustvi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne more se vam posrečiti prav vse, česar se lotite. Nekdo bo danes, ko je luna v ovnu stvari še bolj zapletel. Nemirni ste in napeti, razloga si nočete priznati. Odločite se počasi odpreti novo poglavje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 25. novembra 2020

Izredno nemirni in fizično neučakani boste in z vplivom lune v ovnu bo danes težko zdržati na istem mestu. Vsekakor boste dobili nekaj novic, toda ničesar ne bo, dokler se ne boste odločili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Težave se lahko danes, ko bo luna v ovnu pojavijo tako v službi kot tudi doma in s prijatelji. Preberite kakšno dobro knjigo in delajte na sebi, saj se boste morali pomiriti in stopiti nazaj.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zadeva, ki je za vas pomembna, poteka drugače, kot ste načrtovali, toda nič še ni izgubljeno, saj ste še vedno blizu nekomu, ki se za vas že nekaj časa zanima in v vas zbuja prijetne občutke.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Varujte se opravljanja, ki vas lahko veliko stane. Vse bo odvisno od vas, zato se potrudite in ko se bo pokazala priložnost, dajte vse od sebe. Z rezultatom boste zadovoljni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čez dan boste z luno v ovnu zelo delovni, zvečer pa si vzemite nekaj časa zase, saj boste potrebovali pošten počitek, ker vas že kmalu čakajo številne obveznosti, ki vam ne bodo všeč.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pazite, kako boste danes, ko je luna v ovnu odreagirali, saj lahko to zaznamuje vašo bližnjo prihodnost. Nekateri že nekaj časa govorijo za vašim hrbtom, zato je skrajni čas, da temu naredite konec.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne glede na padce iz preteklosti danes, ko boste z luno v ovnu predrzni vztrajate in preizkušate svoje meje. Lahko ste ponosni nase, saj so vaša dejanja odraz odraslosti in odgovornosti.

Preberite tudi: Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!