Tedenski Lunin horoskop za obdobje 23. do 29. novembra

V torek dopoldne pričakujte umirjeno vzdušje, konfliktov tokrat ne bo na vidiku, saj zanje niti ne boste imeli energije. Razpoloženje bo malce nihajoče, vendar se boste kljub temu znašli v pomembnih situacijah, saj bo vaša intuicija nadpovprečna. Ob 16.04 uri preide luna v popolnoma nasprotno energijo ovna. Na misel vam bodo prišle številne zadeve, s katerimi boste še podkrepili obstoječe stanje. Vpliv bo prebudil močno željo po tem, da bi prišel do izraza tudi vaš humor.

Razum bo tudi v sredo in četrtek, ko se bo luna nahajala v ovnu samozavesten in polno zaposlen s pozitivnim razglabljanjem.

Pričakujete lahko nekaj bolj realnih in spontanih odločitev. Več bo dobre volje in dogodkov, ki vam bodo ponovno prebudili optimizem. Nikar ne skušajte biti povsod prvi, raje se kdaj tudi zadovoljite z drugim mestom, ter namesto da samo pametujete, tudi opazujte.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje 23. do 29. novembra

V petek se boste zbudili z vplivom lune v znamenju bika, zato bo glavna želja izboljšati poslovni ali finančni napredek.

Medsebojni odnosi bodo zadržani, saj se vam nepomembnih zadev ne bo zdelo smiselno poudarjati in razlagati. Najbolj boste tudi v soboto uživali v domačem okolju. Polni boste predlogov, s katerimi lahko odlično premostite dolg čas. Za poglabljanje v čustvene zadeve ne boste imeli dovolj energije, kakšen zaplet boste raje preskočili.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN