Dnevni horoskop za sredo 23. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 23. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 23. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 23. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan Mednarodnega olimpijskega komiteja in kresna noč. Vsekakor se boste potrudili, da nekomu poveste, kar mislite ne glede na posledice, ki vas čakajo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Čutili ter slišali boste, da vaš nasmeh deluje z izjemno privlačno močjo, zato bodite čim bolj spontani.

horoskop
Luna je v znamenju strelca

Luna je v znamenju strelca

V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in razširite obzorje.

Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Sreča je nekaj notranjega in ne zunanjega, zato ni odvisna od tega, kar imamo, temveč od tega, kar smo.

Henry Van Dyke

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Alojzij Knafelc, slovenski planinec, kartograf
  • Anna Ahmatova, ruska pesnica
  • James Levine, ameriški pianist, dirigent
  • Bryan Brown, avstralski igralec
  • Zinedine Zidane, francoski nogometaš

Na današnji dan Združeno kraljestvo izvede referendum, na katerem se večina volilcev odloči za izstop iz Evropske unije. Richarda Nixona posnamejo med pogovorom, kako bi CIA vplivala na FBI-jevo preiskavo afere Watergate. Podpisana je bila ustavna listina OZN. Ustanovljen je bil Mednarodni olimpijski komite. V Parizu pride do upora delavcev. Rodil se je tudi Jean Anouilh, francoski dramatik in Kostas Simitis, grški predsednik vlade. Umrl je Nace Šumi, slovenski umetnostni zgodovinar in Peter Falk, ameriški igralec.

Katera astro znamenja se boste danes popolnoma predala optimizmu?

V današnjem dnevu se boste popolnoma predali optimzmu rojeni v znamenju ovna, dvojčka in kozoroga.

Čemu bi se bilo v današnjem dnevu smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi se bilo dobro danes izogniti pospravljanju, čiščenju in zahtevnim natančnim opravilom.

Preberite tudi: KAKO SONCE V RAKU VPLIVA NA VAS?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko je luna v strelcu se boste dobro razumeli z vsemi. Vsekakor ste lahko optimistični, napočil je trenutek za načrtovanje prostega časa in lepšega delovanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Občutek krivde, da niste naredili tistega kar ste obljubili vas spremlja v zoprni obliki. Razmislite, če bi si olajšali dušo in se opravičili nekomu, ki ste ga nehote pred kratkim prizadeli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Lažje se boste zaradi lune v znamenju strelca soočali z vsakodnevnimi težavami in poiskali lažjo rešitev problema. Podobno se bo dogajalo tistim, ki se izobražujete, imeli boste srečo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste preveč pod vplivom nedavnega dogodka, zato oklevate, namesto da bi naredili konkreten korak in si poiskali boljši izhod. Tudi bližnji zaznavajo vašo slabo voljo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tekmovalnost se bo kljub dobri energiji lune v strelcu izrazila v popoldnevu, saj lahko naletite na manjše zastoje na čustvenem področju. Potrebujete temeljit razmislek, kako naprej.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Danes boste postavljeni pred simpatične odločitve. Obnašanje boste morali nekoliko spremeniti, drugače se lahko znajdete v zelo zapleteni situaciji. Bodite malce bolj nežni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Posvetite več pozornosti svojemu zdravju, fizičnemu videzu. Storite več zase, vzemite si dovolj časa tudi za poglobitev. V službi se dogaja nekaj, kar sicer poteka pozitivno, a zelo počasi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj kar vas bo zmotilo vas bo močno obremenilo, lažje vam bo, če jim to poveste. Zaradi notranjega nemira, se doma ne boste mogli posvetiti na pravi način.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Odnosi z okolico danes ne bodo najbolj prijetni. Ovira vas preveč ljudi, ki vam niso preveč podobni in pisani na kožo. Primanjkuje vam časa in potrpežljivosti, da bi vse končali tako, kot ste si želeli.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pojavila se vam bo priložnost za sodelovanje in napredek. Na delavnem mestu se boste dobro počutili in pozitivno vplivali na okolico. Osredotočeni boste na lepe misli.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Glede na količino energije, ki jo trosite po nepotrebnem, bi bil že čas da si odpočijete in se nekoliko posvetite samemu sebi ter izključite ljudi, ki vam neprestano črpajo energijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poskusite s pomočjo lune v strelcu objektivno pogledati na situacijo in si dogodkov ne vzemite preveč k srcu. Ljudje prihajajo in gredo, tisti, ki jim je namenjeno, da ostanejo, bodo ostali.

Vas zanima: ŽENSKE, KI SE NE BOJIJO STAROSTI SO ROJENE V ZNAMENJU…