Dnevni horoskop za sredo 21. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 21. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za sredo 21. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu boste zaznavali dobro percepcijo in domišljijo, kot tudi globok spomin, ki ga poskusite spretno uporabiti.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Danes se boste ustavili na kritičnem razpotju predhodnih ciklov, kar vas vodi v nihanja in neodločnost.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 8.43 uri preide luna v znamenje kozoroga

Z luno v kozorogu bo čas ugoden za poslovne rešitve. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino. V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Kaj pravi dnevni horoskop, sreda 21. oktober 2020?

Spomladi do rožne cvetice, poleti do zrele pšenice,
jeseni do polne polic, pozimi do snežne kraljice,
v knjigi do zadnje vrstice, v življenju do prave resnice.
A če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega krova,
poskusi vnovič in zopet in znova.

Tone pavček

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Ursula Kroeber Le Guin, ameriška pisateljica
Kajetan Kovič, slovenski pesnik
Wolfgang Ketterle, nemški fizik, nobelovec
Ion Andoni Goikoetxea, španski nogometaš
Nemanja Vidić, srbski nogometaš

Na današnji dan je na dvodnevni obisk v Slovenijo prispela britanska kraljica Elizabeta II. Rodil se je Alfred Nobel, švedski kemik, ustanovitelj Nobelove nagrade in Samuel Taylor Coleridge, angleški pesnik, kritik, filozof. Umrl je Tone Pavček, slovenski pesnik in Josip Vošnjak, slovenski politik, pisatelj, zdravnik.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop sreda 21. oktober 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Namesto da nenehno premišljujete, v čem vse vas določena novost omejuje, se raje osredotočite na to, da v marsičem vašo svobodo tudi povečuje. Med prednostmi in slabostmi ne tehtajte predolgo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zelo jasno boste s pomočjo lune v kozorogu izrazili svojo voljo in pričakovanja ne da bi pri tem zardevali. Skozi dan se bo zrcalila jasna zavest o tem, kaj vam v resnici pripada.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Finančno si boste s pomočjo lune v znamenju kozorogu končno opomogli, vendar bodite vseeno previdni pri večjih investicijah. V službi boste zelo uživali ob prijetnem kramljanju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes ne bo vse odvisno od vas, čeprav bi nekatere razmere radi pokazali v tej luči. V dvoboj se vam zaradi tega ni treba pognati, obstajajo drugi načini, da se izognete negativnim vzgibom.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čustva bodo zaradi lune v zemeljskem znamenju zapolnjevala realnost brez primere. Iluzije, če jih imate, se bodo stapljale v stabilno strukturo, prijazno, celo zelo simpatično, brez neprijetnih občutkov.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop, sreda 21. oktober 2020

Danes boste znali izkoristiti ugodne vibracije lune v znamenju kozoroga, ki poudarjajo bolj moder ter zrel pristop na področju dela in denarja. Nikar pa ne hitite preveč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Stabilnost počutja in energije bo danes na maksimumu. Veliko se boste posvečali svojemu telesu in telesni kondiciji. Konec dneva se boste z veseljem posvetili svoji boljši polovici.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes bo zaradi lune v kozorogu marsikaj postavljeno na glavo. Zamudili boste najprimernejši trenutek za ukrepanje, vendar se ne razburjajte preveč zaradi nepomembnih zadev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju dela in denarja bo danes zaradi lune v kozorogu potekalo vse kot namazano. Zaslužili boste celo več, kot ste pričakovali. Dobro premislite glede naložbe, kajti imeli boste več ponudb.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste z energijo lune v kozorogu pokazali, da ste tudi vi lahko zelo iznajdljivi in koristni. Marsikoga boste prijetno presenetili. Poslušajte notranji glas, ki vas vodi naprej.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Le ena napačna beseda lahko v današnjem dnevu oteži celotno zadevo. Potrebovali boste veliko več diplomatskih spretnosti, če boste želeli spet zlesti na zeleno vejo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Klic nekoga posebnega bo prebudil prijetna čustva. Ljubezen je zelo blizu, obujajo se skriti spomini. Mogoče je, da boste ponovno našli nekaj, na kar ste že skoraj pozabili.

Preberite tudi Mesečni horoskop oktober ali Lifestyle astro namig.