Dnevni horoskop za sredo 2. decembra 2020

Horoskop dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 2. decembra 2020.

Dnevni horoskop za sredo 2. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čustvena energija vas lahko, če boste dovolili potopi v bazen nezadovoljstva, zato dvignite glavo nad površje.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: To ni najboljši čas za podpis pogodb in finančnih dogovorov. Usmerite se raje v ocenjevanje vaših odnosov, tako osebnih kot poslovnih.

Horoskop dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 4.33 uri preide luna v znamenje raka

Luna je v znamenju raka. Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev.

Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Danes je najbolj primerno hujšanje s telesno aktivnostjo. Zamikalo vas bo okusno kosilo ali večerja, odlična izbira bodo morske ribe v kombinaciji z zelenjavo. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Kaj pravi današnji dnevni horoskop za sredo 2. december 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Radovan Žerjav, slovenski politik
  • Monika Seleš, jugoslovansko-ameriška tenisačica
  • Marjan Šarec, slovenski igralec in politik
  • Nelly Furtado, kanadska glasbenica in pevka
  • Britney Spears, ameriška pop pevka

Na današnji dan NASA je izstrelila raketoplan Endeavour z nalogo popraviti Hubblov vesoljski daljnogled. Borut Pahor zasede še tretjo visoko funkcijo v državi. Rodila se je Vanja Strle, slovenska pisateljica in Gianni Versace, italijanski modni oblikovalec. Umrl je Ivan Illich, avstrijsko-ameriški filozof in Fran Levec, slovenski književni zgodovinar, kritik, urednik.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: sreda 2. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Posebnega napredka zaradi lune v znamenju raku ne bo in po dolgem času vam bo v življenju spet nekoliko dolgčas. Zato boste morali kar potrpežljivo počakati na zadeve, po katerih hrepenite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes, ko bo luna v raku boste vse počeli bolj počasi kot po navadi. Radi blestite v središču pozornosti, tokrat pa je to nemogoče. Doma vas bo težilo to, da od vas pričakujejo preveč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vleklo vas bo na vse strani in težko se boste osredotočili samo na eno stvar. Predani boste svojemu poslovnemu cilju, ki bo za vas na prvem mestu. Ljubezen bo malce v zatonu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z luno v vašem znamenju se bo povečal občutek za pravičnost in mnogi med vami se boste lotili kakšnega dobrodelnega dela. Če ste aktiven član kakšne dobrodelne organizacije, boste veliko razmišljali v tej smeri.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Mnogi med vami se boste odločili več časa preživeti s svojo družino. Vse lepo in prav, vendar poskrbite, da boste sem pa tja naredili tudi kaj zase. Potrebujete nekaj drugačnega.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 2. decembra 2020

Ne nasedajte vsemu kar boste slišali, še posebej ne na področju partnerskih odnosov, pa naj so ti poslovne ali zasebne narave. Nekdo si vas bo zaradi lune v raku malce privoščil.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ospredju bodo danes družinski odnosi, ki pa ne bodo ravno bleščeči. Razčistili boste veliko nedorečenih zadev, luna v raku vas bo zvečer popeljala v številne poglobitve.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pred vami je naporen dan z luno v raku. Pozornost bodo zahtevali tudi partnerski odnosi. Z ljubljeno osebo se boste končno dogovorili o potrebnih ukrepih, ki so nujni za lepšo skupno prihodnost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaželeli si boste bolj stabilnih odnosov. Ker ne boste preveč obremenjeni s težavami, boste okoli sebe sejali dobro voljo. To bo imelo velik pomen za družinsko vzdušje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Sprva se boste zaradi lune v raku danes smilili sami sebi, a se boste kmalu začeli zavedati, da tudi drugim ne kažete ravno najbolj vedrega in razumevajočega obraza.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vami je kljub nežni luni v raku prijeten dan. Družinska energija bo spet zacvetela, veliko stvari boste obnovili, spoznali pa boste tudi nove občutke, ki vas bodo presenetiti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Malce boste zaradi lune v raku nervozni in nemirni, vendar skoraj brez pravega razloga. Osredotočite se na družino in počakajte, da neurje v vaši notranjosti mine brez komplikacij.

Vas zanima: Vas zanima Mesečni horoskop december ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC DECEMBER 2020, preverite!