Dnevni horoskop za sredo 17. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 17. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 17. marca 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 17. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zadeve, na katere nimate vpliva enostavno ne postavljajte na stranski tir. Konjunkcija med Luno in Uranom bo poskrbela za rešitve.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ni druge rešitve, kot da se danes glede določenih zadev še enkrat potrudite po najboljših močeh.

dnevni horoskop položaj lune
Luna v znamenju bika

Luna je v znamenju bika

Luna v znamenju bika – Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi.

Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Danes praznuje Rob Lowe: Astro profil

Ob rojstvu se je njegovo Sonce nahajalo v znamenju Rib, kar nakazuje, da je nežen, labilen in malce neprilagodljiv, kar mu v karieri povzroča nekaj težav, saj se ne zna na pravi način postaviti zase. V odnosih je z luno v znamenju Bika zelo zvest in pripaden, ko pa neha ljubiti, hitro pripravljen obrniti list in zaključiti.

Venera v znamenju bika nakazuje, da išče partnerico, s katero si bo lahko ustvaril toplo domače zavetje, k avanturam ni nagnjen, če pa se mu zgodi, jo globoko obžaluje in jo je pripravljen tudi priznati. Mars v znamenju Rib nakazuje na močno željo po prepoznavnosti in visokih zaslužkih. V poslovnem svetu se dobro znajde, vendar le če je dovolj motiviran.

Zelo malo je potrebno za veselo življenje; vse je v tebi, v tvojem načinu razmišljanja.

Mark Avrelij

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Marija Breznik, zastopnica slepih in slabovidnih
  • Nathaniel Adams Coles – Nat King Cole, ameriški jazzovski glasbenik
  • James Benson Irwin, ameriški astronavt
  • Rudolf Hametovič Nurejev, ruski plesalec
  • Kurt Vogel Russell, ameriški filmski igralec

Na današnji dan je bila vzpostavljena telefonska zveza med Parizom in Londonom. V Washingtonu ameriški predsednik Franklin D. Roosevelt uradno odprl Narodno galerijo umetnosti. Rodila se je Jean Ingelow, angleška pisateljica, pesnica in Jožef Straub, slovenski kipar. Rodil se je tudi ameriški igralec Patrick Duffy in Kurt Vogel Russell. Umrl je Mark Avrelij, rimski cesar in Luchino Visconti, italijanski filmski režiser.

Katerim znamenjem dnevni horoskop napoveduje največ sreče v družinskem okolju?

Dnevni horoskop napoveduje največ sreče v družinskem okolju rojenim v znamenju raka, leva in strelca.

Katerim znamenjem bo današnji dan prinesel največ sreče v ljubezeni in prijateljstvu?

Največ sreče na področju ljubezni in prijateljstva se obeta v današnjem dnevu zemeljskim in ognjenim znamenjem.

Preberite tudi: NAJBOLJ ZASANJANE ŽENSKE SO ROJENE V ZNAMENJU…

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prepletata se ljubezen in prijateljstvo, posebno če je vse skupaj povezano tudi z delovnimi odnosi.

Vsekakor s pomočjo lune v biku dobro premislite, kaj je tisto, kar v resnici potrebujete.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekdo vas ni pozabil, preprosto nima časa in se vam za zdaj ne more posvetiti, kar boste začeli počasi razumeti. Glede kariere pa boste z energijo lune v biku končno spregovorili o financah.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Delo vam bo jemalo energijo, saj se vam zdi, da nekako streljate v prazno in ne najdete prave tarče. Previdno z denarjem in glede pravnih poslov, ki vas čakajo v današnjem dnevu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vse bo zelo preprosto, zato ne razmišljajte preveč o tem, kaj se bo zgodilo, posebno v odnosih z družinskimi člani. Našli boste skupni cilj, ki vas bo počasi malce razvedril.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pazite na zdravje, premislite o posledicah prevelike živčnosti, ki se pojavlja že nekaj časa. Tudi pri delu pretiravate s stvarmi, ki jih za zdaj ne morete spremeniti. Luna v biku vas bo umirila.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čutite, da vam nekaj ne ustreza, zato bodite pazljivi, posebno pri pomembnih dogovorih. Premaknili se boste z mrtve točke, vseeno pa vse skupaj še ne poteka tako, kot si želite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pozanimali se boste glede stvari, ki ste jih nekoč počeli z veseljem in zanimanjem. Preverite nekaj starih podatkov, saj lahko dobite z energijo lune v biku izredno koristne in uporabne informacije.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Raziskujte, saj se sijajno počutite ob čisto novih izkušnjah. Prebujata se vaša igrivost in vročekrvni temperament. Tudi glede ljubezni boste končno pripravljeni na večji napredek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Več stikov boste v današnjem dnevu imeli z družinskimi člani. To vas bo sprva zmedlo, saj ne boste takoj vedeli, kako naj bi se do njih sploh obnašali. Jezo vam bo sprožala nejasna situacija.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ljubezen bo imela več obrazov, zato se s partnerjem nikakor ne boste mogli mirno pogovoriti in sporazumeti. Nenehno si želite nekaj več, nepotrpežljivi ste, kar nekoga zelo moti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste razigrani in motivirani, zato si zastavite nekaj novih delovnih ciljev. Lahko celo zaslužite več kot običajno in to bo vsekakor okrepilo vašo samozavest v bližnji prihodnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Optimistični boste, srce vam bo ogrevala pozornost nekoga, ki vam je podoben, igriv in simpatičen. Ne pozabite pa na nekaj delovnih priložnosti, saj je le od vas odvisno, česa se boste lotili.

Vas zanima: ANOREKSIJA NERVOZA: VZROKI, REŠITVE IN POSLEDICE