Dnevni horoskop za sredo 12. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 12. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan mladih. Naj bo mladost danes tista, ki vas bo prebudila in popeljala v spontanost.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Razširjena zavest vas bo danes popeljala do ključnega momenta, ko boste prepričani vase in v določena dejstva.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v znamenju dvojčkov

Danes ob 15.46 uri preide luna v znamenje dvojčkov. Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano.

Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev. Kristali, ki bodo prebudili vašo moč so ahat, citrin in turmalin.

Danes praznuje Casey Affleck: Astro profil

Njegovo Sonce v 7. Hiši leva mu daje moč, samozavest, velik ego in neustavljivo privlačnost za nasprotni spol. Poln je raznih domislic, vedno pripravljen na akcijo, ter vedno pripravljen pomagati, ne glede na okoliščine. Luna v znamenju škorpijona v 8. Hiši je njegova usodna kombinacija odličnega ljubimca in pripadnega partnerja hkrati. Čeprav deluje, kot da je ves čas na lovu za boljšimi priložnostmi, je globoko v sebi zelo zvest in zelo pravičen.

Merkur v devici mu lahko olajša pot do zaslužka in uspeha, saj je zelo analitičen, hkrati pa tudi iznajdljiv. Drugim dopušča da mu svetujejo, na koncu se odloči vedno sam, saj sam najbolje ve, kaj je dobro zanj. Venera v devici je kriva, da se v ljubezenskem odnosu nikoli popolnoma ne prepusti.

Zdaj ni čas , da bi premišljeval o tem, česar nimaš. Premišljuj, kaj lahko narediš s tem, kar imaš.

Ernest Hemingway

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Emil Kostadinov, bolgarski nogometaš
Pete Sampras, ameriški tenisač grškega rodu
Iva Majoli, hrvaška tenisačica
Maggie Lawson, ameriška filmska, gledališka igralka
Alessandra Amoroso, italijanska pop pevka

Ameriško računalniško podjetje IBM predstavilo prvi osebni računalnik. Umrl je Henry Jaynes Fonda, ameriški filmski igralec in Franc Šbül, madžarsko-slovenski pesnik. Leta 30 pr. n. š. je umrla egipčanska vladarica Kleopatra. Isaac Singer prejel patent za šivalni stroj.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: sreda 12. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zjutraj, ko bo luna še v biku, boste zahtevali dodatne možnosti, ki pa ne bodo popolnoma realne. To bodo opazili tudi drugi in hitro se bo začelo obrekovanje, ki se mu raje spretno izognite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Odločili se boste za več dela, tudi zato, ker nočete postati odvisni od drugih. Premislite o tem, kako bi zbrali čim več podatkov o določeni zadevi, čeprav bo minilo še nekaj časa, preden bo aktualna.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Spremenljivo razpoloženje vas bo popoldne, ko luna pride v vaše znamenje večkrat spravilo v dilemo. Pravzaprav bodo vzrok za občutek neugodja in nerazpoloženosti pričakovanja, da se mora vse vrteti samo okoli vas.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zanimivo bo danes predvsem vaše navdušenje, posebno če ste pripravljeni obrniti novi list in narediti nekaj drugačnega. Planeti so vam naklonjeni, tudi če si želite razčistiti nekaj v prijateljskih odnosih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Skrajni čas je, da se vezani osredotočite na vprašanje, kaj vas v tem odnosu najbolj osrečuje in kaj vam pri partnerju pomeni največ. Kasneje se o tem tudi izčrpno pogovorita. Dan bo sproščen.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 12. avgusta 2020

Zahtevajte dopoldne, ko bo luna še v biku, kar vam že dolgo pripada, in presenečeni boste, kako brez težav bo šlo. Dokazali boste, da se znate postaviti za svoje pravice, in si prislužili spoštovanje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Morali se boste sprijazniti, da se nahajate v dnevu, ko bo potrebno resnično pritisniti in se potruditi, da zadeve uredite do konca. Izplačalo se vam bo, le poskusite ostati zbrani.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar dopoldne, ko bo luna še v biku ne sedite in čakajte. Lahko načrtujete predvsem tisto, s čimer se lahko začnete ukvarjati v bližji prihodnosti. Ugotovili boste, kako so določeni dogodki povezani.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vse, kar se bo danes dogajalo bo vplivalo na vaše počutje. Sami si zapletate stvari, sprejmite to in veliko lažje boste krmarili skozi popoldan, ki ga bo polepšala luna v dvojčkih. Preložite večje naložbe.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vsaj nekaj ur danes posvetite le sebi in izogibajte se vsem, ki imajo preveč negativne energije. Všeč vam bo potek nekega pogovora s sorodnikom, toda ne zahtevajte preveč naenkrat.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Odnosi, ki vam pomenijo veliko, se bodo popoldne, ko luna preide v dvojčke znašli na kocki. Tistim, ki so vam najdražji in vam v življenju pomenijo vse, namenite več časa, pozornosti in ljubezni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Planeti vam v današnjem dnevu prinašajo razigranost. S prirojeno spretnostjo za posle boste obvladovali obveznosti in načrte, dan vam bodo minil kot blisk. Morali pa boste sprejeti pomembno odločitev.

Preverite tudi vaše sončke OTROŠKI HOROSKOP: LASTNOSTI