Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 10. avgusta do 16. avgusta

V ponedeljek se vas bo dotaknil vpliv lune v znamenju bika, ki umirja vaše čute. Z veseljem se boste zadrževali v družinskem okolju, kjer se bodo prepletale ugodne informacije in dogodki.

Nihče vas ne bo razjezil, ker se boste na vse pripombe odzivali diplomatsko. Želeli se boste počutiti varno, zato bo družba tistih, ki jih zelo dobro poznate najljubša izbira. Premišljeni in vztrajni se boste podali v nove podvige, manjkalo bo le spontanosti, zato boste bolj učinkoviti v skupini, kjer bo prisotnih več različnih mnenj.

Prilagodljivost v torek, ko nastopi Zadnji krajec ne bo problem.

Ta vpliv vas bo v kombinaciji z zemeljsko energijo lune popeljal v drugačno razmišljanje, manj obremenjeno in vsekakor bolj napredno. Počasi prihajajo konkretna dejanja, s katerimi boste zagotovo na več področjih pustili svoj pečat. Na področju ljubezni vam bodo godili nežni prijemi, s katerimi boste poglobili svoje razmerje.

blankV sredo ob 15.46 uri prehajate z vplivom lune v dvojčkih v bolj razigran čas.

Veliko pogovorov, opazk in smeha bo razlog za dobro voljo kjerkoli se boste nahajali. Ljubezenske vibracije bodo razpršene, vendar pozitivno usmerjene. Zaželeli si boste sladkih presenečenj, ki vas bodo motivirala k zadovoljstvu. Kreativnost in domiselnost vas bosta rešili, tudi če se boste znašli v kakšni zagati.

V četrtek, ko se bo luna sprehajala v znamenju dvojčkov bo prevladovala iznajdljivost, prepletena z radovednostjo.

Delo vam ne bo najbolj dišalo, bolj vas bodo mikale razne oblike sproščanja, ki pa se jih boste hitro naveličali. Prišli boste do pravih odgovorov, tudi situacije, ki bi vas občasno iztirile, vam sedaj ne bodo predstavljale problema, ampak odskočno desko.

Čustva bodo v petek obarvana s prijetnimi nagajivimi mislimi, ki jih bo težko nadzorovati. Nekaj energije namenite tudi prijateljem, s katerimi boste z lahkoto našli skupno točko. Posvetite se tistim področjem, ki so vam zanimiva, in dosegli boste več kot pričakujete.

V sobotno jutro vas bo popeljala luna v znamenju raka, ki bo poudarila vašo ljubezensko plat.

Morda boste nezadovoljni, žalostni ali celo labilni, vendar vam bo ljubezen kljub temu veliko pomenila. Vse kar se bo dogajalo, lahko pusti pečat, saj boste veliko bolj dovzetni za dojemanje in absorbiranje energije kot ste običajno. Če ste v fazi hujšanja, se boste težko uprli dobrotam, zato se poskusite več gibati.

V nedeljo, ko bo luna v vodnem znamenju boste uživali v kuhanju, dobri hrani in družinskemu okolju. Ustrezale vam bodo nežne ter umirjene energije. Z veseljem se boste posvetili skrbi za svoje telo ter si le tako izboljšali svoje počutje.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN