Dnevni horoskop za sredo 11. novembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 11. novembra 2020.

Dnevni horoskop za sredo 11. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, god sv. Martina – Martinovo. Iz zemeljske energije se boste z veseljem podali v zračno, ki bo vsekakor bolj lahkotna in razigrana.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Dan je ugoden za dokončanje zadev, za pregled dogovorov, kjer se je v preteklosti zapletlo in razčiščevanje starih blokad.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 17.09 uri preide luna v znamenje tehtnice

Čez dan boste še pod vplivom lune v devici. Popoldan, ko luna preide v znamenje tehtnice katera prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, lahko uživate z ljubljeno osebo. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v spletno nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega.

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo.

Danes praznuje Leonardo Di Caprio: Astro profil

Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v drugi dekadi Škorpijona v II. Hiši, kar pomeni, da je odločna oseba z močno voljo, prodornostjo in pronicljivostjo, vztrajna, zanesljiva in odgovorna, ki nadvse ceni iskrenost, ima pa vulkanski temperament, ki se izraža v ljubosumnih izpadih, posesivnosti in včasih tudi maščevalnosti.

Luna v znamenju Tehtnice mu dodaja nežnost, romantičnost in strast, s katero z lahkoto osvoji žensko srce. Ascendent v znamenju Tehtnice nakazuje, da je družabna oseba z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov, da zelo skrbi za svoj videz, se pa tudi nagiba k oportunizmu, lenobi in užitkarstvu. V življenju mu je namenjena sreča, še posebej na finančnem in poslovnem področju.

In vino veritas.

Kaj pravi dnevni horoskop za sredo 11. november 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Kurt Vonnegut, ameriški pisatelj
  • Daniel Ortega, predsednik Nikaragve
  • Demi Moore, ameriška filmska igralka
  • Stevan Sremac, srbski pisatelj
  • Philipp Lahm, nemški nogometaš

Na današnji dan ob 11. uri se konča prva svetovna vojna, ko Nemčija in antanta podpišejo premirje. Zaradi begunske krize začne Slovenija na meji s Hrvaško postavljati žičnato ograjo. Rodil se je Vladimir Miselj, slovenski diplomat in Cene Vipotnik, slovenski pesnik. Umrl je Jaser Arafat, palestinski voditelj in Franc Šturm, slovenski skladatelj.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: sreda 11. november 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Preveč vztrajate pri tem, da bi vzpostavili dobre odnose z družinskimi člani, ki so povsem različni. Čustva vas bodo premagala, čeprav je na vidiku še nekaj upanja, da zadeve vsaj začasno uredite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dopoldne, ko bo luna še v devici, prihaja nekaj nepričakovanih opravkov, preveriti bo treba tudi račune. Novica ki prihaja, vas bo pustila brez sape, zato boste nekoliko neodločni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes si morate priznati, da kljub ugodni luni niste predvideli vseh možnosti. Imate svojo pot, zato ne oponašajte nikogar. Naj se vaše opazovanje ustavi zgolj pri prisrčni radovednosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaša volja in kreativen pristop bosta v današnjem dnevu, ko luna popoldne preide v tehtnico naredila vtis na nadrejene. Če ste se komu kaj zamerili, boste lahko sedaj popravili napako.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čas je, da se soočite s situacijo in z resnico, ki ni najbolj sladka. Pot do njene razrešitve se bo s tem precej poenostavila, možnost neugodnih odločitev bo proti večeru manjša.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 11. novembra 2020

Vzemite si popoldne, ko luna preide v tehtnico čas za premislek, morda končnega odgovora ne bo tako hitro. Lahko bi se malo bolj sprostili in zaupali življenju, tako boste kos tudi zahtevnim zadevam.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Meje morate postaviti na vseh področjih, tako na službenem kot zasebnem. Vsakemu povejte, koliko ste pripravljeni dati, nato pa stojte za tem in vztrajate. Boljše se boste počutili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne glede na to, da ste sicer precej zgovorni, boste popoldne, ko luna preide v tehtnico ostali brez besed. Vendar pa ne skrbite, saj boste energijo hitro dobili nazaj. Zatem pa boste morali še preučiti situacijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste dobro pripravljeni in na koncu zagotovo ne boste ostali brez besed. Vsekakor si omislite več rekreacije, da z njo premostite vse slabe in negativne vibracije.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes, ko luna prehaja v tehtnico boste na stvari gledali v povsem drugačni luči, saj boste ob odpiranju novih obzorij dokaj zadovoljni. Ljubljena oseba vam zaupa in računa na vas.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni se boste popoldne, ko bo luna v tehtnici želeli prilagoditi. Celotno situacijo vam bo najbolje razsvetlila oseba, ki ni vpletena. Ne morete zanikati dejstva, da vam celotna situacija odvzema preveč dragocene energije.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav vam bo pogum nekoliko upadel, bi bilo dobro vztrajati pri začetem. Danes vam lahko uspe karkoli, čeprav bodo morda potrebna odrekanja in razne smiselne prilagoditve.

Preberite tudi Ljubezenski horoskop in Mesečni video horoskop november!