Dnevni horoskop za sredo 1. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 1. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Današnji dan vam bo prinesel prave odgovore na vaša vprašanja, ki vas begajo že dlje časa.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Pričakujte danes krajši zastoj v načrtih, saj vas misli zavajajo, ter vodijo v preteklost. Ne dovolite, da bi izgubili preveč časa.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju škorpijona

Ko se luna nahaja v znamenju škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Zaradi intenzivne energije bo vaš ego hitro obremenjen. Ste bolj vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujete, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti danes niso izključeni.

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Jadranka Kosor, hrvaška novinarka in političarka
Diana Spencer, britanska princesa
Carl Lewis, ameriški atlet
Pamela Anderson, kanadska televizijska igralka, fotomodel
Tanja Žagar, slovenska pevka in glasbenica

Na današnji dan Hrvaška postane članica Evropske unije. Kolesarji so prvič vozili Tour de France, prva dirka po Franciji. Umerl je Marlon Brando, ameriški filmski igralec in Saša Šantel, slovenski slikar. Rodila se je ameriška filmska igralka Olivia de Havilland, najbolj znana po vlogi V vrtincu in filmski režiser Sydney Pollack.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali poletni horoskop.

Dnevni horoskop za sredo 1. julij – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj boste povedali nenavadno in s čudnimi besedami, morda tudi nepovezano. Zato naj vas ne preseneti nekoliko nenavaden odziv. Tudi v ljubezni je edina pot to, da ste z luno v škorpijonu iskreni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub svoji nestrpnosti, ki jo prinaša luna v škorpijonu morate počakati na novo priložnost, ki je v današnjem dnevu morda ne bo. Vaše počutje bo vseeno obarvano s pozitivnimi energijami.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Potrebujete premik, morda bo dovolj že, da se občasno vstanete, sprehodite in že boste dobili novi zagon. Danes ne morete ostati pri miru, zvezde vam kljub temu odsvetujejo večjo družbo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo vas že nestrpno čaka, vi se boste prikazali le za kratek čas. Pazite, kajti morda vam bo potem še težje. Pri poslih vam ne more spodleteti, saj boste z luno v škorpijonu še kako pogumni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Partner je vajen vaše ljubezni do pripovedovanja zgodb in ponavadi vas posluša, toda enkrat bo imel tudi on dovolj, posebno če ga boste kar naprej prekinjali, ko vam bo hotel nekaj povedati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 1. julija 2020

V zanimivi družbi boste dobro sprejeti. Vseeno ostanite zaradi lune v škorpijonu na preži, posebno pri pogovorih o zasebnem življenju. Tudi v službi pazite glede denarja in preverite pogodbe.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekaj boste sprejeli bolj dramatično kot je, zato hitro poskusite izvedeti še kaj je v ozadju. Nekdo vam je veliko bolj naklonjen, kot si mislite. Zato se lahko hitreje sprostite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu, ko se bo luna sprehajala po znamenju škorpijona se ne morete izmuzniti, zato se raje soočite z nastalo situacijo in poglejte resnici v oči. Čimprej!
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ljubezenski odnosi ne bodo pretirano problematični, nekaj pa vas bo vseeno motilo. S partnerjem ne bosta na isti valovni dolžini glede pogovorov. Želeli se boste poglobiti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Marsikaj boste opravljali zaradi lune v škorpijonu bolj površno, brez pravega navdušenja. Obstajajo tudi dnevi, v katerih ste precej zamišljeni in se ne morete poglobiti v to, kar vam dopovedujejo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ni vse tako, kot ste si želeli, toda vi ste pravi mojster, ko je treba nekaj spremeniti. Nihče vas ne ovira, morda si želite le nekaj več časa, da naredite stvari po svoje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ponujajo vam nekaj zanimivega, a kaj, ko ne morete tega sprejeti ali pa morate vse skupaj preložiti. V ljubezni boste uspešni, le ne govorite preveč o določenih, povsem zasebnih stvareh iz preteklosti.

Preberite tudi Mesečni horoskop JULIJ 2020