Tedenski Lunin horoskop za obdobje 29.6.-5.7.20

V ponedeljek se boste podali z energijo lune v tehtnici, ki bo prebudila elegantno plat vaše osebnosti. Čeprav boste prijazni, razumevajoči in ustrežljivi, določenih ljudi ne boste spustili popolnoma blizu. Svoje delo boste opravljali skrbno, zato lahko dosežete zelo lepe rezultate, predvsem pa vam bodo bolj zaupali in vas spoštovali. Dan bo namenjen usklajevanju in dogovarjanju, lepa povezava pa vam bo ponudila možnost pravih dogovorov.

V torek boste znali na vsakem koraku poskrbeti zase in si izboriti tisto, kar menite, da vam pripada, saj prihaja intenzivna energija lune v znamenju škorpijona.

Veliko vam bo pomenilo, da se lahko izpostavite, na ta način lahko rešite veliko napetosti in nedorečenosti. Žal pa vas bo spremljalo tudi ljubosumje, zato notranje ne boste najbolj zadovoljni.

blankV sredo se boste z luno v škorpijonu težko zbrali, saj vas bo ves čas spremljala napeta energija, prepletena s čustvenimi in miselnimi  izbruhi. Nepotrpežljivi boste, včasih celo malce neprijetni, kar je posledica tega, da je njena energija zelo intenzivna in vam sploh ne pusti dihati. Prav tako boste nenehno odkrivali določene pomanjkljivosti in napake pri že znanih stvareh.

V četrtek se luna pomakne v strelca, zato bodo vaši trenutki obarvani s smehom, optimizmom in dobro voljo.

Vse skupaj bo spontano. Čas boste preživljali s prijatelji in težko se boste osredotočali na nepomembna dejstva. Neobremenjeno se boste podajali v akcijo in z lahkoto se boste odtrgali od ljubosumja ali raznih dvomov. Kopico zamisli, ki vam bodo v petek rojile po glavi poskusite tudi popeljati v realnost.

V soboto ob 6.48 uri luna preide v kozorogu.

Prihaja več vztrajnosti, zagrizenosti za delo in moči, da končate z določenimi projekti. To je čas, primeren za nekaj več počitka. Brez večjih težav boste sprejeli kritiko, sposobni boste prisluhniti.

V nedeljo boste nemirni, saj se vas bo dotaknila energija Luninega mrka. Postali boste bolj zaprti vase, na trenutke se vam bo dozdevalo, da vas nihče ne razume. Ne bodite presenečeni, če se pojavi kakšen glavobol, ali kakšne bolečine v križu. Pijte več tekočine in ne dovolite trdi energiji, da vam pokvari dan.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN