Dnevni horoskop za soboto 6. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 6. marec 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 6. marca 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 6. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Brez samozaupanja in dela na sebi boste v današnjem dnevu težko našli pravo srečo in zadovoljstvo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če se boste odločili, si boste znali vzeti čas, da zgradite zaupanje in skrbno varujete tuje skrivnosti.

horoskop
Luna v znamenju strelca

Luna je v znamenju strelca

Življenjskih težav se danes ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede.

Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali.

Danes ob 2.30 uri nastopi lunin zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti.

Danes praznuje Jan Plestenjak: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Rib, in sicer v 12. Hiši, ki je hiša duhovnosti in idealov. Zanj je značilno, da se z lahkoto zlije s situacijo. Je prilagodljiv, nevsiljiv in plašen, če pa nanese, zna hitro, tekoče in prepričljivo povedati, kaj si misli. Zanj je idealno delo, pri katerem lahko pride do izraza njegova pripravljenost za pomoč drugim.

Jupiter se je ob njegovem rojstvu nahajal v 8. Hiši Vodnarja. Je zvest prijatelj, vendar bo pristajal samo na resno iskrene odnose. Deluje kot pečina, h kateri je pristop težaven in pogosto spolzek, vendar pa je njegova notranjost topla, ko se enkrat odloči za partnerja. Označimo ga s pridevniki oprezen, vesten, potrpežljiv, stanoviten, občutek dolžnosti pa je pri njem na prvem mestu. 

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Vid Rižner, slovenski prevajalec, pisec
  • Josip Stritar, slovenski pisatelj, pesnik
  • Borut Furlan, slovenski podvodni fotograf in potapljač
  • Miro Petek, slovenski novinar, politik
  • Shaquille Rashaun Shaq O’Neal, ameriški košarkar

Na današnji dan sta Juan in Carles Padros sta ustanovila nogometni klub Real Madrid. Bila je krstna predstava opere Mesečnica Vincenza Bellinija v Milanu. Rodil se je Donald Davidson, ameriški filozof in Andrzej Wajda, poljski filmski režiser. Rodil se je tudi vsestranski renesančni genij Michelangelo Buonarroti in slovenski slikar in grafik Floris Oblak. Umrl je Zoltán Kodály, madžarski skladatelj, muzikolog in ameriška igralka Kim Walker.

Katera znamenja bodo danes najbolj hrepenela po osebni svobodi?

Danes boste najbolj hrepeneli po svobodi rojeni v znamenju dvojčka, leva in vodnara.

Preberite tudi: Mesečni horoskop MAREC 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekoliko vas bo skrbelo, da ne boste uspeli vsega, kar ste si zadali.

Nihče ne bo ugibal, kaj si v resnici želite, zato jasno in glasno, kar z Zadnjim krajcem ne bo težko povejte, česa si v resnici ne želite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Energija Zadnjega krajca v strelcu bo delovala na vas spodbudno. Stvari se res ne odvijajo tako hitro kot bi želeli, vendar se boste zadev lotili poglobljeno, kar vam prinaša rešitve.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ljubezenske zvezde bodo spremenile smer in trenutno so vam naklonjene, zato njihov vpliv izkoristite v za vas ugodni smeri. Po drugi strani pa se boste znali spontano prepustiti toku življenja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Glavna pozornost bo usmerjena na materialno področje in končno boste imeli boljše možnosti zaslužka. Poglobite se vase, začutite mir in delujete iz njega, saj vas bo popeljal k svetli točki.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes, ko vas bo obdala energija Zadnjega krajca prisluhnite, sprejmite dobre zamisli, ter se podajte v zgodbo, ki vam obeta harmonijo. Ovire boste lažje spregledali in se jih osvobodili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Motijo vas tisti, ki so nerodni in preveč spontani. Tudi vi občasno ponavljate podobno napako. Poskusite brezhibno opraviti tisto, kar se od vas pričakuje, saj bo priložnosti vedno manj.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z ljubljeno osebo si želita različne stvari in danes bo v ospredju možnost konflikta. Nič se ne bo spremenilo, dokler ne boste začeli poslušati in ravnati na podlagi svojega razuma.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Veliko bo danes zaradi lune v strelcu prisotne zmede in nejasnosti, pogost bo tudi občutek da ne morete napredovati. Poskusite začutiti mir, in ga prenesti tudi na ostale.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj nesporazumov, ki se jim zagotovo ne morete izogniti vas bo pripeljalo do tega, da se boste obrnili vstran. Previdno odreagirajte, posebno v situaciji, kjer boste začutili, da vas ne spoštujejo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dovolite si z energijo Zadnjega krajca prisluhniti tišini, živeti bolj umirjeno in prebujati ustvarjalni navdih, ki bo močno povečan še posebej zvečer. Kmalu boste zopet prodorni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Bodite z luno v strelcu bolj odprti za novosti in nikar ne nadaljujte po poti, da se razburjate ter obračate hrbet zadevam, s katerimi bi se morda morali čim prej soočiti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Skozi dan boste dvomili v težavo, ki je sami ne morete odpraviti. Vzemite si čas za premislek, saj ga resnično potrebujete. Ne mislite, da ste vsemogočni in da imate rešitev za vse.

Vas zanima: KAKO PREKINITI RAZMERJE NA PRIJAZEN IN DIPLOMATSKI NAČIN?