Dnevni horoskop za soboto 5. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 5. septembra 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pred vami je pester in aktiven dan, ki vas vabi v akcijo na vseh področjih.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Ni razloga za neprijetne občutke, razjasnite jih, morda boste odkrili kaj, česar ne veste. Obujanje spominov bo prebudilo nekdanje strasti, ki bodo morda vezanim razburkale čustva.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju ovna

V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

V teh dneh o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti.

Kaj pravi dnevni horoskop za soboto 5. septembra 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Ivo Lah, slovenski matematik
Emilijan Cevc, slovenski umetnostni zgodovinar
Vinko Tušek, slovenski slikar
Raquel Welch, ameriška filmska igralka
Freddie Mercury, britanski glasbenik in pevec

V Sloveniji se začne evropsko prvenstvo v košarki. Rodil se je Giacomo Meyerbeer, nemški skladatelj, diregent in Ludvik XIV., francoski sončni kralj. Umrla je blažena Mati Terezija, albansko-indijska redovnica, nobelovka.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2020

Dnevni horoskop: sobota 5. september 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Razposajeno se boste s pomočjo lune v znamenju ovna prepustili dnevu in si vzeli vse, kar se vam bo ob poti ponujalo. Vikend bo namenjen druženju s prijatelji. Dobili boste zanimive informacije.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ljubezensko preizkušnjo boste danes odlično prestali. Danes vam bo pisano na kožo, da druga stran ne bo prehitro popustila. Končno se prebujate, želite si več spoštovanja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes, ko bo luna v ovnu, se boste ogreli za drastične spremembe, ki bi lahko predvsem popestrile vaš vsakdan. Tako, kot bo, vam bo všeč. Ničesar ne poskušajte spreminjati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pred vami je prijeten in dinamičen dan z vplivom lune v ovnu. Danes lahko končno prepoznate ugodnosti prave poti. Še največ dela boste imeli s tem, da poskrbite zase in za svoje zdravje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z veliko mero očarljivosti in energijo lune v ovnu boste poskrbeli, da se bo vaše družabno življenje odvijalo tako, kot ste si vi zamislili. Na vrsto bo prišla tudi ljubezen.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 5. septembra 2020

Kjerkoli se boste danes pojavili, boste prinašali pozitivno in romantično energijo. Mnogi vas bodo gledali škodoželjno, nekomu pa boste še posebej všeč zaradi svojega pristopa.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Večino današnjega dne boste namenili obveznostim, čeprav ste načrtovali drugačen konec tedna. Naj vam ne bo nerodno razložiti, kaj si želite in kaj je tisto, kar vas ves čas moti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V vsakem primeru določeno zamero danes, ko bo luna v ovnu odpustite in pojdite dalje, saj zamere nikoli ne vplivajo dobro na življenje. Odločitve bodo danes bliskovite in prodorne.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes z luno v ovnu ostajate zvesti sebi, kar dobro dokazujete tako z besedami kot z dejanji. Na vsako vprašanje boste sposobni ustrezno odgovoriti, ne da bi zapletali zadeve.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikomur ne boste dovolili, da bi vas upočasnil. Današnji dan z ugodno luno v ovnu prinaša uspešno poslovno dogajanje in zanimivo klepetanje, ki bo popestrilo tudi večer.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Današnji dan izkoristite predvsem zato, da si naberete novih moči. Razvajajte se ob prijetnem branju, ki vam prinaša globoko razmišljanje. Uspelo vam bo preložiti nekaj, kar vas vznemirja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Povabilo se bo danes pojavilo, ko boste še neodločni. Morda se boste odpravili v zadnjem hipu, sicer pa ne bo prepozno, ker si vas nekdo resnično in iskreno želi ob sebi.

Vas zanima Mesečni horoskop SEPTEMBER 2020