Dnevni horoskop za soboto 5. decembra 2020

Horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 5. decembra 2020.

Dnevni horoskop za soboto 5. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan prostovoljcev. Danes vam nič ne bo prišlo do živega, vse kar se bo odvijalo, bo imelo svoj pomen.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Če boste iskali kakšno pomoč pri svojih bližnjih, boste bolj razočarani kot zadovoljni. Zelo boste bojeviti, zato bodo temu primerne tudi vaše reakcije.

horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti.

Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem. Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. V teh dneh boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno.

Dobro razmišljanje in dobro srce sta vedno mogočna kombinacija.

Nelson Mandela

Kaj pravi dnevni horoskop za soboto 5. december 2020?

Rojeni v znamenju strelca in dogodki na današnji dan:

  • Ernest Aljančič starejši, slovenski hokejist, trener
  • Božidar Kantušer, slovenski skladatelj
  • Little Richard, ameriški pevec
  • Niko Grafenauer, slovenski pesnik, esejist, prevajalec
  • Jose Carreras, španski operni pevec

Na današnji dan Ljubljana dobi izmenični električni tok. Rodil se je Aleksander Knavs, nogometaš in Kliton Bozgo. Prav tako Walt Disney, ameriški animator. Umrl je Nelson Mandela, južnoafriški politik in državnik, borec proti apartheidu, nobelovec in Vojeslav Mole, slovenski umetnostni zgodovinar.

Preberite tudi: OSTAJAMDOMA VODNIK ZA ASTRO ZNAMENJA

Dnevni horoskop: sobota 5. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Počnite nekaj neobičajnega, ne delajte stvari samo po ustaljeni poti. Iskren pogovor bo pravo zdravilo za vašo dušo. Opazili boste, da vas bodo, ko pokažete izvirnost, boljše sprejeli.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Po glavi vam bodo danes, ko bo luna v levu rojile zanimive, izvirne misli, ki vas bodo vzpodbudile, da boste naredili v svojem življenju večji korak. Včasih se splača tudi tvegati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne razpolagate dobro z vašim časom. Enkrat ste neustavljivi, drugič pa apatični in zaradi tega trpijo tisti, ki so vam najbližji. Vsaj popoldne se poskusite dogovoriti in notranje umiriti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Bolj kot boste z vplivom lune v levu hiteli na vse konce in kraje, bolj vam bo zmanjkovalo prostih uric. Ustavite se in začnite živeti bolj premišljeno, v svoji harmoniji.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste zaradi lune v vašem znamenju polni iskrivih idej, ki jih tokrat ne boste zadrževali zase, ampak jih boste odprto z nekom delili. Nasmeh vam je skorajda zagotovljen.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 5. decembra 2020

Nekaj vas bo zmedlo, morda še bolj, kot si želite priznati. Priklonite se zlati sredini, doma in z ljubljeno osebo. Najboljše bo, če pozabite na nekdanje zamere in nesporazume.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dan z luno v znamenju leva bo skoraj idealen za intelektualne dejavnosti, pri katerih vas vaša ustvarjalnost nebo pustila na cedilu. Povežite se s svojim notranjim jazom.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Namenite več časa športu in sprehodom. Še zlasti, če ste v preteklih dneh pretiravali in se ob delu ali obilni hrani izčrpali. V ljubezni vas moti nekaj, o čemer še ne želite spregovoriti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste predolgo razglabljali o sebi, namesto da bi se ukvarjali s čim bolj konkretnim. V ljubezni vas čaka le začasno oddaljevanje od ljubljene osebe, ki vseeno razmišlja o skupnih načrtih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Odločili se boste za čiščenje svojega bivalnega prostora in naredili red, v smeri, da boste pripravljeni na nove energije, ki jih v vaše naročje prinaša vpliv lune v levu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Težko se boste danes, ko je luna v levu soočili z dejstvom, zakaj vam določene stvari enostavno ne gredo od rok tako, kot nekoč. Doma se boste vseeno nekako dogovorili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Imate manj fizične energije, morda celo počnete nekaj neznačilnega za vas, preveč se zanašate na druge. Spustite iz svojega življenja nekaj, kar vas močno obremenjuje.

Vas zanima: KATERI TOPLI NAPITEK VAM JE PISAN NA KOŽO?