Preveri, kateri modni slog najbolj ustreza tvojemu znamenju. Moda v toplejših dneh.

Moda✓ : Večina nas hrepeni po tem, da bi bile urejene, le redke pa so tako drzne, da si upajo stopiti na področju modnih trendov izven okvirjev in obleči kakšen kos, v katerem izstopajo. Kako pa se v modi, modnem svetu znajde tvoje znamenje?

Modni slog za tvoje znamenje.
Modni slog za tvoje znamenje.

MODA ZA ASTROLOŠKA ZNAMENJA

Preveri ali ti je moda pisana na kožo, glede na tvoje astro znamenje!

MODA ZA OVNICO “Pastel”

Ker si rada vedno prva, boš v pomladnih dneh zagotovo sledila modnim trendom, med katerimi so tudi pastelne barve, ki so sicer na sceni že nekaj let, tokrat pa te bodo prepričali bolj nežni in svetli odtenki. Nežna in umazano roza bosta umirili tvojo divjo osebnost in ti dodali pridih nežnosti, kar bo nasprotnemu spolu zagotovo všeč. Moda je področje, ki mu z veseljem slediš.

SLOG ZA BIKICO “Temen jeans”

Ti si tista, ki sicer bereš modne revije, vendar se za drzne kombinacije običajno ne odločiš, zato imaš srečo, da je jeans to pomlad najbolj IN, v vseh možnih odtenkih in kombinacijah. V temnem in klasičnem jeansu boš z veseljem odhitela na predavanja, svetlega, v obliki skinny kavbojk pa obleci za potep s prijateljicami ter ne pozabi na jeans jakno.

MODA ZA DVOJČICO “Trenčkot”

Ker si velika modna navdušenka, boš želela v pomladnih dneh izžarevati urejenost. Klasičen kos, ki te bo velikokrat rešil iz zagate, kaj obleči, je vsekakor trenčkot. Poišči takšnega, ki bo sovpadal s tvojo odprto osebnostjo, torej s kakšnim dodatkom. Je popolna pika na i vsaki modni kombinaciji, zato imaš pri kombiniranju veliko bolj odprte roke.

Moda
Moda pritegne pozornost.

SLOG ZA RAKICO “Resice”

S svojo nežno naravo boš v pomladnih dneh hrepenela po popestritvi na področju mode. Resice odlična izbira, da svojemu outfitu dodaš trendi pridih. Na oblekah, bluzi, torbici, čevljih ali suknjiču bodo resice tiste, ki bodo pritegnile pozornost in ti dovolile več drugačnosti.

MODA ZA LEVINJO “Pentlje”

Ker si med najbolj pogumnimi ženskami zodiaka, si lahko na področju mode v pomladnih dneh privoščiš več ekstravagance in drugačne kombinacije, ki bodo odstopale od povprečja in kričale, da si v koraku z modo. Pentlja je prava izbira zate, vsekakor kakšna večja, opazna. Kombinacija s pentljo prinaša več razigranosti in ženstvenosti, ki te bosta postavili na vrh modnega vrtiljaka.

SLOG ZA DEVICO “Žive barve”

V pomladne dni zakorakaj bolj sproščeno v živahnih barvah, ki bodo poudarile tvojo privlačnost in odstranile zadržanost in hladnost device v tebi. Kombiniraj živo rumeno in rožnato, ki spominja na sladkorno peno in zagotovo boš opažena, tvoj stil pa bo zagotovo pohvalil kakšen modni navdušenec. Izogibaj se enostavnim linijam in dolgočasnim oblačilom in zakorakaj v pomlad kakšen dan tudi v rdeči barvi.

Moda
Privošči si več ekstravagance in drugačne kombinacije.

MODA ZA TEHTNICO “Navpične črte”

Svoj stil boš naredila veliko bolj zanimiv, če boš v pomladnih dneh stopila iz svojih okvirjev in uporabila bolj drzen pristop. Črte te lahko najprej prestrašijo, sploh če jih nisi vajena ali pa če imaš kakšen kilogram preveč, vendar te bodo, ko se boš nekajkrat oblekla vanje, popolnoma navdušile. Naj ne ostanejo samo na tvoji srajci, dovoli si jih tudi drugje, predvsem pa v kombinaciji pastelnih črt.

SLOG ZA ŠKORPIJONKO “Obleka – kombineža”

Zaradi tvojega divjega karakterja večinoma posegaš po močnih barvah in živahnih vzorcih. V letošnjo pomlad pa si boš želela stopiti bolj umirjena, zato bo obleka, ki spominja na kombinežo, odlična izbira zate. Tako boš poudarila tudi svojo nežno plat. Poišči takšno z dodatkom bleščic ali raznih našitkov, da ne boš ves večer nervozna, da tvoja obleka preveč spominja na spalno srajco.

Moda
Moda in šik pridih.

MODA ZA STRELKO“Torbica za okoli pasu”

Ker si aktivna, svobodna in rada enostavno urejena, ti bo torbica okoli pasu v pomladnih dneh pisana na kožo. To ne bo samo torbica, v katero pospraviš mobitel in denar, ampak tvoja torbica, ki te bo spremljala skozi dan in se bo z lahkoto ujela s tvojimi ostalimi kombinacijami. Z njo bo tvoj stil še vedno nekoliko športen, vendar boš izžarevala tudi eleganco in šik pridih.

SLOG ZA KOZOROGINJO “Ozko oprijeto krilo”

Če si se do sedaj najboljše počutila v hlačah, jih boš v pomladnih dneh z veseljem zamenjala z ozkim in oprijetim krilom. Klasični kos, ki se je ohranil iz petdesetih bo zagotovo obogatil tvojo garderobo. Privošči si ga z več razporki. Zakorakaj z njim k novim dogodivščinam naproti.

Moda
Vodnarka velika modna navdušenka.

MODA ZA VODNARKO “Plastika”

Ker si velika modna navdušenka in edina med znamenji, ki se ne ustraši nobene modne kombinacije, so plastični kosi zate odlična izbira. Plastični plašček, hlače ali obleka, vseeno, samo da boš izžarevala korak s časom in ustvarila med prijatelji veliko pompa. Še posebej s kakšnim rdečim PVC kosom oblačila. V dežju s plaščkom ali škornji vsaj ne boš mokra.

SLOG ZA RIBICO “Prosojne tkanine”

Čeprav se na področju mode običajno odločiš za kose, ki ne odkrivajo preveč, ti bodo prosojne tkanine v pomladnih dneh pisane na kožo. Previdna bodi, da ne boš ustvarila cenenega videza, zato obleci spodaj ustrezen kos. Prosojna tkanina bo tvojo nežnost popeljala v prikupno zapeljivost. Še posebej ti bo všeč večplastno krilo iz prosojne tkanine.

Članek je bil objavljen: Cosmopolitan Astro