Dnevni horoskop za soboto 28. novembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 28. novembra 2020.

Dnevni horoskop za soboto 28. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Za nove načrte danes ni primeren čas, ker boste vse zaznavali zelo kritično, hkrati pa boste prepričani, da imate sami najbolj prav.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Vaša potrpežljivost bo danes na preizkušnji do skrajnih meja, odnosi z domačimi bodo bolj napeti, kar vas bo vznemirjalo.

horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju bika

Luna v znamenju bika – Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva. Tempo življenja se bo danes nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim. Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni.

Preverite: Vaše zvezde danes

Kaj pravi dnevni horoskop za soboto 28. november 2020?

Rojeni v znamenju strelca in dogodki na današnji dan:

  • Stefan Zweig, avstrijski pisatelj
  • Claude Lévi-Strauss, francoski etnolog, antropolog, filozof
  • Matjaž Tanko, slovenski novinar in televizijski voditelj
  • Slavko Ivančić, slovenski pevec, pianist in glasbeni pedagog
  • Anna Nicole Smith, ameriški fotomodel

Na današnji dan komisija za svetovno in naravno dediščino pri UNESCU vključi Škocjanske jame v seznam svetovne dediščine. Rodil se je Anton Grigorjevič Rubinstein, ruski skladatelj, pianist in William Blake, angleški pesnik, slikar. Umrl je Mitja Ribičič, eden vidnejših slovenskih politikov in Leslie Nielsen, kanadsko-ameriški igralec, komik.

Usmeri svoje oči proti zvezdam, ampak ohrani svoje noge trdno na tleh.

THEODORE ROOSEVELT

Preberite tudi: OSEBNA RAST: LEKCIJE IZTEKAJOČEGA LETA ZA VAŠE ZNAMENJE

Dnevni horoskop: sobota 28. november 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na vrsti bo danes, ko je luna v biku nekaj, pri čemer ste iznajdljivi, kar vam prinaša nove smernice. To je lahko tudi breme, saj bo ljubljena oseba zahtevala več domišljije in bližine.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste z ljubljeno osebo uživali v pogovorih, dotikih in strastnih trenutkih. Čas je za resnično sprostitev, saj boste kmalu začeli z resnim delom in služenjem denarja, ki vas lahko izčrpa.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes, ko bo luna v biku vas čaka zanimiva dilema in odločitev ne bo prav lahka, saj bo na voljo veliko različnih možnosti. Imate še veliko časa za vse, zato ne bodite tako nestrpni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Usmerite svojo moč v razmislek in delo na sebi, v smeri izboljšanja materialne situacije. Privoščite si v večernih urah nekaj, kar vas bo ponovno prebudilo in hkrati razveselilo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne glede na padce iz preteklosti vztrajate in z vplivom lune v biku dokončajte, kar ste si zastavili. Lahko ste ponosni nase, saj so takšna dejanja odraz vaše odgovornosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 28. novembra 2020

Naveličani ste stalnega hitenja, uživali bi radi v krogu domačih in jih razvajali, kar si boste tudi izborili. Dolgčas vam nikakor ne bo, saj boste znali na vsakem koraku poskrbeti za smeh.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pomembne zadeve, ki vam jih je nekdo zaupal ohranite zase in se nikar ne izpostavljajte, saj bi s tem povzročili nesporazume ali zamere. Nekdo bo pokazal svojo drugo plat.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj boste zaslutili, pravzaprav tudi jasno sklepali in izkazalo se bo, da je bil vaš občutek povsem natančen, kar bo nekoga močno zmotilo, vendar to ni vaša stvar.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tisto, kar je vredno vašega truda, se bo že danes, ko je luna v biku spontano odprlo. Prepustili se boste in uživali, posebno dopoldne. Pomemben pogovor se lahko konča hitreje, kot ste pričakovali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes, ko bo luna v biku, boste zopet bolj umirjeni, saj boste čutili, da ste ljubljeni in spoštovani. Posvetili se boste tistim, ki jih imate najraje in ne bo vam žal ne časa, da pokažete hvaležnost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne belite si glave, če vas vaši sorodniki tokrat ne bodo razumeli, že kmalu bo veliko bolje. Posvetite se uresničevanju že pozabljenih, a tudi ustvarjalnih načrtov. Učinkoviti boste.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Bodite pazljivejši, posebno ko se boste spraševali, kako naprej glede pomembne družinske zadeve. Nekaj stvari morate žal rešiti z dokazili črno na belem. Poskusite se učiti, marsikaj vam lahko koristi.

Vas zanima: VENERA PREIDE V ŠKORPIJONA, PRIHAJA STRAST