Dnevni horoskop za soboto 23. oktobra 2021

dnevni horoskop
Dnevni horoskop za soboto 23. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 23. oktobra 2021

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za soboto 23. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, prvi dan znamenja škorpijona. Zaželeli si boste, da bi bil partnerski odnos področje, kjer bi naj čuvali svoja najgloblja, skrita čustva in se predvsem počutili varno.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prepričani boste v svoj prav in tokrat se niti malo ne boste ozirali na ljudi okoli sebe.

horoskop.si
Luna preide v znamenje Dvojčka

Danes ob 9:57 uri preide Luna v znamenje Dvojčka

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje. Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje.

Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste poskušali biti razumsko analitični.

Danes ob 4:51 preide Sonce v znamenje Škorpijona

Sonce preide v mističnega Škorpijona. Pričakujte tudi tisto, na kar ne bi nikoli pomislili. Dogajanje se bo vrtelo z zanimivim in razburljivim tempom. Pred vami je obdobje ki poudarja strast, prodornost, temperamentne odločitve, vendar žal rodi ljubosumje in maščevalen pristop. Težko se boste razbremenili, še težje se boste v kočljivih situacijah notranje umirili. Finančno področje bo imelo za vas velik pomen, predvsem zato, ker vam bo prinašalo občutek moči, svobodo in nadzor.

Z denarjem boste znali dobro ravnati, tako s svojim kot tudi s tujim, zaradi česar boste v tem obdobju izvrstni na področju finančnih vlaganj. Pripravljeni boste tudi trdo delati ter se odrekati, vendar samo, če vam bodo zagotovljeni dobri rezultati. Veliko bo nepredvidljivih dogodkov, vendar na koncu se bo vse izteklo po vaših pričakovanjih, če boste le sledili pravilom, dejstvom in svoji intuiciji. Energija, ki vas bo spremljala, bo precej dinamična in prodorna. Soočali se boste s številnimi izzivi, zato bodite čim bolj lahkotni in poskrbite, da vas okolica ne bo obremenjevala. Čas za druženje in komunikacijo, vendar le s tistimi, ki jih sprejemate v celoti. Počasi se vam bodo odpirala obzorja in vam pokazala smer naslednjega koraka.

Nisi odgovoren le za izrečene besede, odgovoren si tudi za neizrečene besede.

Martin Luther

Rojeni v znamenju Tehtnice in Škorpijona, dogodki na današnji dan:

  • Martin Luther King III., ameriški advokat in borec za človekove pravice
  • Wayne Rainey, ameriški motociklistični dirkač
  • Andoni Zubizarreta, španski nogometaš
  • Robert Trujillo, mehiško-ameriški bassist, Metallica
  • Alex Zanardi, italijanski dirkač

Na današnji dan leta 1958 belgijski stripar Peyo uvede nove stripovske junake, Smrkce. Začetek protisovjetskega upora na Madžarskem. V New Yorku je 25-33 tisoč žensk demonstriralo za volilno pravico žensk. Ustanovljena Slovenska filharmonija. Pariz, Francija, Alberto Santos-Dumont opravi prvi polet z letalom na motorni pogon v Evropi. Kočevje, prejme patent za trgovino z lastnimi izdelki. Rodil se je Pelé, brazilski nogometaš in Rudolf Golouh, slovenski dramatik, publicist, pesnik. Umrl je Marco Simoncelli, italijanski motociklistični dirkač in Alojz Rebula, slovenski pisatelj, esejist, dramaturg.

Kateri del dneva bo najbolj sproščen in navihan?

Dnevni horoskop napoveduje da se bodo skozi dan prepletale sproščene energije, ki se bodo zvečer umaknile iz obzorja.

Katera znamenja zodiaka boste danes delovala s previsokim egom?

Danes boste delovali s previsokim egom rojeni v ognjenih znamenjih.

Mir, če je mogoče, resnica, v vsakem primeru!

Martin Luther

Preberite tudi: Mesečni horoskop OKTOBER 2021 ali KOMUNIKACIJA MED ŽENSKO IN MOŠKIM

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Določenih dvomov ne morete rešiti, preprosto čutite, da na drugi strani zaradi zmede, ki jo povzroča vpliv lune v dvojčkih ni dovolj posluha. Radi bi predlagali kaj novega, toda ponovno vas ustavlja nerazložljiv občutek.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V zvezi z ljubljeno osebo imate zaradi energije lune v dvojčkih prevelika pričakovanja. Če bi bolj zbrano pogledali na situacijo, bi lahko ugotovili, da se tudi sami ne trudite po najboljših močeh.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vse se bo kljub luni v vašem znamenju odvijalo počasi in vprašanje je le, ali boste dovolj potrpežljivi ali pa se boste kot tolikokrat doslej obrnili na drugo stran. Bodite bolj odprti za razne zanimive predloge.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na ljubezenskem obzorju prihaja končno več zanimivega. Ne ustavljajte se, temveč kar pogumno nadaljujte, le tako boste na področju čustev tudi lažje rešili zastarele dvome.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z energijo lune v dvojčkih se boste zagnali v nekaj privlačnega in mamljivega. Skrbi in dileme glede novih priložnosti boste tokrat pustili doma. Zvečer se boste vezani levi odlično počutili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekaj v domačem krogu se bo začelo obetavno, vendar se bo dokončno rešilo pozneje, kot ste upali. Priznati si morate, da morda niste pravočasno pokazali čustev in prave smeri.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kjer bo dogajanje, tam boste vi. Malokdo bo znal ukrotiti vašo nemirno naravo. Brez slabe vesti si privoščite nekaj sprostitve. Pazite le, da ne boste pregloboko pogledali v kozarec.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izbrali boste pravi čas za pomemben pogovor. Pohitite, izkoristite ugoden trenutek. Luna v dvojčkih prinaša več pozitivnih vibracij in izrazitih čustev. Nekdo je še vedno prisoten v vašem srcu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z nekom se nikakor ne morete sporazumeti, čeprav ste poskusili vse, kar je v vaših močeh. K sreči pa se boste zamotili z nekaj več dela in hitro pozabili na morebitne nesporazume.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Od vas se bo veliko pričakovalo, vi pa ne boste ravno pri volji, da bi plesali, kot drugi hočejo. Vsem ne bo všeč, ko se boste postavili zase, vi pa boste diplomatsko počakali, da se stvari umirijo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Obetajo se vam manjše težave, saj boste z vplivom lune v dvojčkih zelo neodločni. Ne pozabite na svoje prijatelje, predvsem pa uživajte v sproščenih pogovorih s tistimi, ki razmišljajo podobno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj vam ne bo najbolj jasno, čeprav se stvari počasi urejajo. Bolj previdni bodite v domačih odnosih in z nekom, ki pričakuje od vas več prijateljske podpore. Ni razlogov, da bi v nedogled dvomili.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2021 ali NEJA JE ZELO RAZOČARANA NAD MAMO, NE VE KAJ STORITI