Dnevni horoskop za soboto 23. januarja 2021

Horoskop danes
Današnji horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 23. januarja 2021.

Dnevni horoskop za soboto 23. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z veseljem boste na veliko izkazovali svoja čustva, seveda na zelo prosten način.

Nasvet za današnji dan: Danes se bodo razbohotile čustvene energije, ki vam bodo omogočile, da določene zadeve zaznate v drugačni luči.

horoskop danes
Horoskop

Danes ob 8.43 uri preide luna v znamenje dvojčkov

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni dogovori bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v naravi. Privoščite si tudi kakšen krajši izlet v neznano.

Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev preko spleta. Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli. Modni stil in izbira oblačil vas ne bo preveč obremenila, saj vam bo pomembno le to, da se v njih odlično počutite. Zaradi razpršenih energij pa lahko pozabite na nekaj pomembnega. Kristali, ki bodo prebudili vašo moč so ahat, citrin in turmalin.

Danes praznuje princesa Caroline: Astro profil

Sonce se je v trenutku njenega rojstva nahajalo v prvi dekadi Vodnarja v X. hiši kar jo označuje kot originalno in neodvisno oseba. Individualistične, precej ekscentrične in vsaj malce odštekane narave. Privlačijo jo vse novosti in vse, kar diši po drugačnosti. Je lepega videza, znana po kakšni posebnosti ali svojem stilu. Njen značaj je velikokrat radikalen in uporniški, uživa v uvajanju in prinašanju novosti, je ustvarjalne in samostojne narave. Privlačijo jo znanost, tehnologija, analiza in računalništvo.

Zaradi lune v znamenju Škorpijona v VI. hiši ima precej raztresen in nepredvidljiv značaj, zato drugi pri njej nikoli ne vedo, kaj lahko od nje pričakujejo. V družbi ima velikokrat občutek nesproščenosti, deluje odsotno, takrat se izolira in le redko komu se uspe prebiti v njeno čustveno osamo.

Arhitektura se prične in konča s kamnom.

Jože Plečnik

Kaj pravi horoskop za soboto 23. januarja?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Jože Plečnik, slovenski arhitekt
  • Oton Župančič, slovenski pesnik
  • Blažena Marija Antonija Fabjan, slovenska redovnica
  • Sergej Mihajlovič Eisenstein, ruski filmski režiser
  • sir Michael James Lighthill, angleški matematik

Na današnji dan je Slovenska akademija znanosti in umetnosti sprejeta v italijanski Narodni svet akademij. Rodil se je Édouard Manet, francoski slikar in Ernst Karl Abbe, nemški fizik. Rodila se je tudi ameriška igralka Tiffani Thiessen, ki je najbolj znana po vlogi v nanizanki Beverly Hills. Umrl je Gregor Strniša, slovenski pesnik, dramatik in Edvard Munch, norveški slikar.

Preberite tudi: OBČUTEK SREČE JE ODVISEN TUDI OD ZNAČAJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav boste zaradi vpliva lune v dvojčkih slabo voljo poskušali razbijati s šalami, vam ne bo šlo vedno dobro.

Odmaknite se od sporov in se raje posvetite tistim, ki so vam blizu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Previdno, posebno glede praktičnih nalog, saj boste z luno v dvojčkih zelo površni. Občasno se ustavite in preverite, kako napredujete. Vsekakor pa vas spremljajo srečne okoliščine.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ure vam bodo zaradi lune v vašem znamenju zbežale in nazadnje boste utrujeni, vendar izredno zadovoljni, saj ste končno odprli pomembno poglavje. Popoldne pričakujte več ljubezni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Od neke zadeve, ki se vam bo že na začetku zdela čudna, se boste distancirali. Ubrali boste svojo pot, ki se bo kmalu izkazala za pravo in primerno. Ne ozirajte se več na druge.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Stvarem, ki vas mučijo že dlje časa boste skušali priti do dna, želeli boste dojeti bistvo težav. Vsega se boste lotili z močno voljo, poslastica pa bo prijeten objem ljubljene osebe.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nikar v nedogled ne čakajte, morda tudi predolgo. Povsem po nepotrebnem, saj bo kmalu v vaših rokah še več, kot ste pričakovali. Izvedeli boste tudi nekaj več tudi glede osebe, ki vam je všeč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ljubezni vam je povsem jasno, kaj bi morali storiti. Zato izbira ne bo težka. Naredite načrt vsega, kar bi radi opravili. Potem pa začnite po vrsti in urejenem seznamu in ne raztreseno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne poskušajte izigravati zaupanja, saj se boste težko znašli brez njega. Mikalo vas bo, da bi z energijo lune v dvojčkih nekoliko prikrojili pravila, vendar bi bilo to predvsem vam v škodo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dan, ki je pred vami, boste posvetili predvsem sebi. Če imate s partnerjem vedno več težav, jih bosta sedaj težko rešila. Ne boste imeli energije za reševanje naporne situacije.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poskrbite, da boste danes prečistili telo. Predvsem popijte veliko vode ali nesladkanega čaja. Če se želite znebiti kakšnega kilograma, bo današnji dan ugoden.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z luno v dvojčkih boste dobre volje, ne glede na to, da ste nekoliko utrujeni. Vsekakor pogrešate spremembo zraka, vzdušja in sogovornikov. Načrtujte spremembo, počutili se boste prerojeno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Hitro razmišljanje in zmernost pri ukrepanju vas danes lahko pripeljeta do pomembnega cilja. Najboljše priložnosti se pojavijo, ko jih najmanj pričakujemo.

Preberite tudi: ZNAMENJE ZODIAKA, KI GA JE NAJTEŽJE RAZUMETI