Dnevni horoskop za soboto 20. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 20.3.2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 20. marca 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za soboto 20. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ni še prepozno, da se naučite tisto, kar je potrebno, da dosežete dobre rezultate.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nečesa se boste danes spomnili z manjšo zamudo, a vseeno ne bo prepozno.

horoskop
Luna v znamenju dvojčkov

Luna je v znamenju dvojčkov

Luna v znamenju dvojčka – Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo.

Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Sonce preide v znamenje pogumnega ovna

Sonce se danes ob 9.37 uri pomakne iz nežnih ribic v prodornega in odločnega ovna, zato pričakujte več dogajanja in željo po zmagi. Sonce v znamenju Ovna bo prebudilo nezavedne misli in vam dodalo nekaj energije, potrebne za delo na sebi in razne premike. Hrepeneli boste po neodvisnem in novem okolju. Rutina ali dolgočasna opravila vas bodo vznemirjala.

Ena sama napaka zahteva sedem popravkov.

Albert Einstein

Rojeni v znamenju rib in dvojčkov, dogodki na današnji dan:

  • Henrik Johan Ibsen, norveški dramatik
  • Vladimir Sergejevič Ignatovski, ruski matematik, fizik
  • Burrhus Frederic Skinner, ameriški psiholog
  • Dušan Pirjevec, slovenski književni kritik
  • Rok Benkovič, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan Louis Armstrong kot prvi ameriški umetnik nastopi v vzhodnem Berlinu. Albert Einstein objavi svojo teorijo relativnosti. Rodil se je Johann Christian Friedrich Hölderlin, nemški pesnik in Nikolaj Vasiljevič Gogolj, ruski pisatelj. Rodil se je tudi eden najboljših slovenskih alpinistov Boštjan Kekec. Umrl je Jane Kavčič, slovenski filmski režiser in Juliana, nekdanja nizozemska kraljica.

Katera znamenja bodo danes najbolj neobremenjena in flegmatična?

Današnji dan bo najbolj neobremenilen in flegmatičen za bike, dvojčke in device.

Kateri skupini znamenj dnevni horoskop napoveduje najboljšo komunikacijo?

Najbolj klepetavi boste danes rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: Vi in vaš partner

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Planetarna kombinacija nosi nekaj prevar in skupek razočaranj.

Tako da bodite bolj previdni. Energetsko se boste počutili dobro, saj vam bo dovoljeno delovati skozi občutke.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Mirni boste, in na praktičen način boste z luno v dvojčkih sposobni izkoriščali intuitivno in ustvarjalno energijo. Vaša pozornost bo tokrat usmerjena na materialno področje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj zmede in bolj počasno življenje lahko prinaša v vaše življenje to, kar potrebujete, odmik in drugačen pogled na družinsko življenje. Dovolj časa bo tudi za ljubezen.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Globoka energija vam bo dopuščala, da živite v skladu s svojim ritmom. Prisluhnite sebi, največje bogastvo bodo iskreni in sočutni odnosi, kar bo z luno v dvojčkih težko doseči.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poudarek bo v današnjem dnevu z luno dvojčkih na odnosu z domačimi. Veliko ene zmede in nejasnosti, pogost bo tudi občutek ne sprejemanja. Poskusite začutiti mir, in ga prenesti tudi na domače.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Naredili boste korak, se osvobodili nečesa iz preteklosti in sledili svojim osebnim ciljem. Naklonjena vam bo oseba, ki vam bo podarila razposajeno ter zelo igrivo energijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Loteva se vas precej obremenjujoč občutek, morda celo ljubosumje, ki ga bo potrebno nadzorovati. Glede vsega, poiščite zlato sredino in pazite, da se ne bi preveč osamili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dan z luno v dvojčkih bo prekratek za vse vaše načrte, zato boste malce nervozni. Nekdo računa na vašo pomoč, zato se odzovite. V ljubezenskih odnosih se vrti nekako hitro.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dana vam bo priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost tej osebi, kar z luno v dvojčkih ne bo težko.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Aktivnosti vam bodo pomagale do notranje moči in trdnosti. Dan z luno v dvojčkih vam prinaša kar nekaj izzivov in dobrih iztočnic. Določiti pa si boste morali nekaj osebnih pravil.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Precej zmedeni in raztreseni boste. Poslovno področje bo nosilo kar nekaj nedorečenosti. Popoldanski trenutki so izredno spodbudni za ustvarjanje in razmišljanje o življenju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Življenje vas usmerja v pozitivno smer, želi od vas, da se igrivo veselite ter da romantično izkažete svojo naklonjenost. Igriv pristop bo nosil s sabo tudi kanček prijetnega optimizma.

Vas zanima: DENAR: KATERIM ZNAMENJEM POMENI VELIKO IN KATERIM MANJ?