Dnevni horoskop za soboto 2. januarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 2. januarja 2021.

Dnevni horoskop za soboto 2. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nič vam ne bo težko, borili se boste s težavami, vendar boste kljub temu ohranili nasmeh na obrazu.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Poglabljanje v obstoječe odnose ni najbolj priporočljivo, saj se boste težko dotaknili bistva in prišli zadevi do dna.

Horoskop znamenja
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju leva

Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. V teh dneh boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Sedaj je pravi čas, da se vam utrnejo zanimive, nenavadne ideje, ki jih boste z veseljem tudi udejanjili. Vaša energija bo na višku, tudi če boste izpolnili kakšen stavni listek ali srečko.

Danes praznuje Kate Bosworth: Astro profil

Njeno Sonce se je nahajalo v 9. hiši Kozoroga, kar nakazuje, da je trdna in odlično organizirana oseba, ki v življenju doseže, kar si zada, tudi če se ji pojavljajo ovire. S svojo samozavestno držo je pravi magnet za moške, vendar zna postaviti tudi meje ter od njih veliko zahtevati. Luna v znamenju Leva v 5. hiši ji podarja energičnost in iznajdljivost v vsaki situaciji. Je prodorna ženska, ki za sabo vedno dvigne veliko prahu in pusti dober pečat.

Ascendent v znamenju Ovna jo usmerja v vplivne in pomembne službe. Denar ji je zelo pomemben in do njega lahko v življenju pride. Sposobna je prodreti globoko, vendar pri tem nikoli nima slabe vesti. Je večen optimist, ki se znajde v vsaki situaciji. Venera v Vodnarju ji daje kreativnost in občutek za lepoto.

Pogum je najpomembnejša človeška lastnost, saj je podlaga za vse druge vrline.

Winston Churchil

Kaj pravi dnevni horoskop za soboto 2. januar 2021?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Isaac Asimov, ameriški pisatelj, biokemik ruskega rodu
  • Nanni Galli, italijanski avtomobilistični dirkač
  • Christy Turlington, ameriška manekenka
  • Althea Rae Duhinio Janairo – Tia Carrere, ameriška filmska igralka
  • Cuba Gooding Jr., ameriški filmski igralec

Na današnji dan Sovjetska zveza izstreli prvo plovilo proti Luni. Legendarni britanski kitarist Eric Clapton je postal predstojnik viteškega reda. Rodila se je Sveta Terezija Deteta Jezusa francoska svetnica in cerkvena učiteljica in Albert Levičnik, slovenski pravnik. Umrl je Boris Fakin – Igor Torkar, slovenski pisatelj, pesnik in Primož Lorenz, slovenski pianist, pedagog.

Preberite tudi: Letni horoskop 2021 ali LJUBEZENSKI HOROSKOP JANUAR 2021

Dnevni horoskop: sobota 2. januar 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Niste na vrhuncu moči, radi bi, da bi vas vsi skupaj pustili pri miru. Morda se vendarle preveč oklepate določenih črnih misli, ki se bodo s pomočjo lune v levu umaknile iz obzorja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pred seboj imate več možnosti, zato se nikar tako močno ne oklepajte prve, temveč še malo premislite. Vzemite si nekaj časa čisto zase in se potopite v globoke misli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Stvari se bodo dogajale počasi, in to vam pravzaprav ustreza, saj ne marate, da bi vas priganjali. To se nanaša tudi na vaše bližnje, ki bodo danes končno znali prisluhniti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vse poteka mirno in brez posebnosti. Prav zaradi tega si boste želeli, da se zgodi kaj zanimivega. Bodite komunikativni, poiščite nove načine, da bi se zbližali sami s sabo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne sklepajte prehitro. Nekdo se vam ne izogiba, le išče način, da vam pove nekaj, česar ne veste. Vse se bo dobro izteklo, če boste mirni in previdni, kar z luno v vašem znamenju ne bo enostavno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 2. januarja 2021

Bodite hitrejši in odločnejši. Ni razlogov, da bi se zapirali doma ne glede na določene obveznosti. Raje se podajte na svež zrak in ne glede na vreme zadihajte svobodo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne morete se sprijazniti s tem, da je nekdo močnejši na področju, ki vas zanima. Nimate radi ljudi, ki govorijo eno, mislijo drugo in počnejo tretje, vendar se jim danes ne morete izogniti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Samostojnost vam danes, ko bo luna v znamenju leva prinaša večjo svobodo odločanja. Tudi z ljubljeno osebo boste bolj mirni in zbrani kot v preteklih dneh.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Niti slišati nočete za določene načrte, s katerimi ste se nekoč strinjali. Če vas bodo preveč zasliševali, vam ne preostane nič drugega, kot da se spretno umaknete.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Konec tedna bo bolj naporen, kot ste pričakovali. Ustavlja vas nenavadno obnašanje nekoga od domačih, za katerega ste bili prepričani, da vam je naklonjen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne pomaga to, da le čakate in se prepuščate dogodkom. Nekdo vas ni pozabil, enostavno živi drugače in se vam zaenkrat ne more posvetiti, zato nikar ne bodite žalostni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes, ko vas spremlja luna v levu bo vsak nevarno vlekel na svojo stran. Tudi doma pazite s predstavniki različnih generacij, zato se raje odpravite s svojimi mislimi v samotni kotiček.

Vas zanima: VAŠE ZVEZDE DANES ali Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo