Dnevni horoskop za soboto 18. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 18. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 18. septembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 18. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Hitre misli, menjavajoča se čustva, včasih tudi težave s koncentracijo bodo danes, ko nastopi konjunkcija med Luno in Jupitrom pogost spremljevalec.

Horoskop nasvet za današnji dan: Lažje kot v preteklih dneh boste stopili v stik s sabo, svojimi mislimi ter čustvenimi zaznavami, ki obljubljajo pestro dogajanje.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 22:22 preide Luna v znamenje Rib

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov.

Zvečer, ko Luna preide v znamenje rib bo čas namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni. Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Umirjenost prihaja povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi. Ugodno za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo.

Če želiš mavrico, se moraš soočiti z dežjem.

Dolly Parton

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • James Gandolfini, ameriški filmski igralec
  • Toni Kukoč, hrvaški košarkar
  • Lance Armstrong, ameriški kolesar
  • Anna Netrebko, ruska operna pevka
  • Jennifer Tisdale, ameriška igralka

Na današnji dan je bilo slovesno odprtje Medicinske fakultete v Mariboru. Škoti na referendumu zavrnejo odcepitev Škotske od Združenega kraljestva. ZR Nemčija in NDR sprejeti v OZN. Končano snemanje prvega slovenskega celovečernega filma Na svoji zemlji. ZSSR izstopi iz Društva narodov. Ustanovljena je bila Narodna galerija. V Metliki ustanovljeno prvo slovensko prostovoljno gasilsko društvo. Matevž Langus konča poslikavo kupole v ljubljanski stolnici. Rodil se je tudi Steven Pinker, ameriški eksperimentalni psiholog in Ivo Tijardović, hrvaški pisatelj. Umrl je Marjan Rožanc, slovenski pisatelj in Josip Sernec, slovenski filozof.

Eni ljudje čutijo dež, drugi pa so le zmočeni.

Roger Miller
Kakšno počutje vam prinaša konjunkcija med Luno in Jupitrom?

Dnevni horoskop napoveduje, da vam konjunkcija prinaša zadovoljstvo, obilje in dobro energijo.

Katera znamenja zodiaka se boste danes najboljše počutila sama s sabo?

Danes se boste najboljše počutili sami s sabo rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: SPADATE MED NAJBOLJ ZASKRBLJENA ZNAMENJA ZODIAKA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ko se boste znebili določenih skrbi, prihajajo na dan nove teme in nova vprašanja. Ne tuhtajte predolgo, kako boste izrazili mnenje. Spontanost bo tokrat najboljša rešitev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če čutite prevelik pritisk, če vam nočejo prisluhniti, se ne trudite preveč, le čas bo pokazal svoje. Ni pravi dan za večje fizične podvige, saj boste malce utrujeni in nerazpoloženi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odprle se vam bodo nove poti, ki bodo zaradi energije lune v vodnarju nenavadne. Tekom dneva boste prišli do mnogih zanimivih spoznanj in takšnih zaključkov, ki vodijo k ciljem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Iznajdljivi boste, morda nekoliko nestrpni, posebno v domačem okolju. Vsekakor pa imate dovolj drugih opravkov, posebno kar zadeva ljubezensko področju. Nekdo izmed prijateljev bo na vaši strani.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo kali vaše navdušenje, za kar ste tudi sami krivi. Zdaj morate pokazati več potrpežljivosti, saj vas nekdo vztrajno opazuje in ocenjuje vsak vaš korak, ki ga naredite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Lahko si privoščite več, saj boste vse skupaj tokrat z vplivom lune v vodnarju ocenili pravilno. Ob vas bo tudi nekdo, ki bi vam izredno rad pomagal, ter z vami navezal tesnejše stike.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V iskanju odgovorov boste močno presenečeni, saj prav nič ne bo tako, kot se bo zdelo na prvi pogled. Preveriti boste morali vsako informacijo posebej, ter se šele nato odločiti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če boste vztrajni, boste dobili odgovor na najbolj žgoče vprašanje, posebno glede spremembe na področju kariere in financ. Planetarni aspekti vam končno prižigajo zeleno luč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pričakovali boste več prebujenih čustev, dobili pa odgovor, ki nikakor ni v skladu s tem, kar si želite. Osredotočite se na nujne obveznosti, poskrbeti morate tudi za finančno področje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ujemite priložnost, ki jo pozno zvečer prinaša luna v ribah. Delujte brez oklevanja, posebno če bi radi doživeli nekaj novega v ljubezni, kar vam bo vsekakor koristilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekaj vam bo bolj všeč kot takrat, ko ste imeli priložnost. Okoliščine so se očitno spremenile in zdaj so končno vzpostavljeni pogoji, da lahko pričakujete več, tudi v ljubezni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zadeve se taktno premikajo v pozitivno smer. Kljub temu boste še nekoliko nezaupljivi, želite si na vsak način razkriti, kaj je v določeni situaciji v ozadju. Šesti čut vas lahko reši.

Vas zanima: BOLJŠE POČUTJE: RASTLINE IN ZDRAVILNE UČINKOVINE