Dnevni horoskop za soboto 15. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 15. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, praznik Marijinega vnebovzetja. Povežite se danes s tistimi vibracijami, ki prebujajo svetle trenutke in zagotavljajo notranji mir.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Vaši notranji občutki dobivajo danes poseben fokus, lažje se boste soočali in razumeli, tudi druge.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v znamenju raka

Danes ob 1.35 uri preide luna v znamenje raka. V današnjem dnevu se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo.

Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Dnevni horoskop za soboto 15. avgusta

Ob zmagi si zaslužiš penino in ob porazu jo potrebuješ!

Napoleon Bonaparte

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Gustav Ipavec, slovenski skladatelj
Ivan Meštrović, hrvaški kipar
Anne, britanska princesa
Uroš Kodelja, slovenski kajakaš
Jennifer Lawrence, ameriška igralka

Richard Nixon ukine konvertibilnost dolarja v zlato. Rodil se je Napoléon Bonaparte, francoski cesar in sveti Anton Padovanski, portugalski redovnik, svetnik. Umrl je Mitja Vošnjak, urednik, diplomat in pisatelj in Pavel Golia, slovenski pesnik, dramatik, publicist. Uradno so odprli Panamski prekop ter tako povezali Atlantski in Tihi ocean.

Preberite tudi KAKO POISKATI V POLETNIH DNEH NOTRANJI MIR?

Dnevni horoskop: sobota 15. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ljubezen bo danes, ko bo luna v raku veliko bolj napredovala, če boste malce bolj samozavestni. Zavedajte se, da niste najslabši na tem svetu in tudi najboljši ne, a vseeno ste dovolj dobri.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poskusili boste rešiti stvari čim bolj razumsko, toda prebuja se le vaša trma in nikakor si ne morete dopovedati, da bi morali tudi kaj spremeniti. Pazite zaradi lune v raku, tudi z dokumenti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zelo radi nastopate kot žrtev, vendar s tem ne preslepite nikogar, ki vas pozna. Vzemite se torej v roke in si ne delajte življenja težjega, kot je v resnici. Zazrite se v svoje prednosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ob koncu tedna lahko s pomočjo lune v raku storite nekaj spontanega in razburljivega, ter se za trenutek poskusite odklopiti, saj ste se nekako izgubili v gori obveznosti in stresa.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu se boste lažje sporazumeli okoli stvari, ki so očitno vsem izredno pri srcu. Večer z luno v raku bo sproščen, saj vas bodo sprostili in razvedrili, ter vam pomagali, da si povrnete svojo energijo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 15. avgusta 2020

Še vedno imate dovolj energije, da se boste lotili določenih zadev, ki so vam v preteklosti že povzročale težave. Potrudili se boste po najboljših močeh in jih s pomočjo lune v raku zaključili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste kljub nežni luni v raku občutili nagle pozitivne spremembe, ki vam bodo pomagale na vseh področjih. Zdravi boste, pa tudi denarja boste imeli dovolj, zato si le privoščite nekaj zase.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V ljubezni se bo z vplivom lune v raku pojavilo nekaj težav, saj bo precej novosti, ki jih ne boste mogli tako hitro obvladati kot se bodo pojavljale. Prihajajo tudi težave s prilagajanjem.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Želite se na vsak način otresti vplivov in napotkov drugih, posebno tistih, ki so nezaželeni. Pri delu boste nekoliko raztreseni, kar sicer ni značilno za vas. Morda ste le preutrujeni od vsega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Določeni dogodki se bodo odvijali hitreje kot v preteklosti, zato boste težko sledili določenim situacijam. Vikend bo obarvan s prijetnim druženjem in pogovori, ki bodo z luno v raku dosegli globino.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tokrat so zvezde do vas bolj romantično usmerjene in ob zanimivih priložnostih za nekaj več pogovorov, nežnosti in erotike ne boste več oklevali. Lahko greste pogumno naprej.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse se bo uredilo, le počakati bo treba, da se situacija umiri. Nikar ne zaganjajte vika in krika, ker bo to vse skupaj le še poslabšalo. Pri nekom iz med prijateljev raje poiščite oporo.

Preverite KAKO URESNIČITI SVOJE SANJE? ali VAŠ ANGEL VARUH V POVEZAVI Z ASTROLOŠKIM ZNAMENJEM